Devre no:8823833110 Müşteri no: 1580227 Böyle bir durumla karşı karşıyayım? 8 Aydır birşey yoktu bir andamı doldu? böyle bir açıklamaya sığınamaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroyli -- 8 Ocak 2021; 16:7:19 > |
70 Mbit Olan hızımın 40 Mbit'e düşürülmesi?Güncelleme:(Hız Geri geldi)...
-
-
kablolara bir şey olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdkablolara bir şey olmuş
Son 1 aydır kopukluk devam ediyor. en son hızımı düşürdüler. yarın tüm kabloları değiştireceğim. bunun için pense aldım bakalım ne olacak.
-
Net söyleyeyim, durduk yere kabloluk bir şey çıkmaz, kapasite artışıyla paralel iyileştirme ve hatta bakım çalışmaları yapılmıyor. Turk.net de bunu asla ama asla bir problem olarak görmüyor ve arkanızda durmuyor. 4-5 yıldır kullandığım Turk.net'ten artık bu sebeplerler ayrıldım ben de. 2 yıl öncesinde hat kapasitem 65-70 Mbit'lerdeyken, en son geldiğim noktada 45'e kadar düştü sabit bir şekilde ve artık emin oldum ki kısa vadede buna hiçbir destek sunulmayacak 85 ödediğim faturamı 65 lira ödeyerek 35 MBit'lik gül gibi başka bir ISS'ye geçtim. Çok mutluyum Turk.net liyakatsizliğinden kurtulduğum için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aFamousNet söyleyeyim, durduk yere kabloluk bir şey çıkmaz, kapasite artışıyla paralel iyileştirme ve hatta bakım çalışmaları yapılmıyor. Turk.net de bunu asla ama asla bir problem olarak görmüyor ve arkanızda durmuyor. 4-5 yıldır kullandığım Turk.net'ten artık bu sebeplerler ayrıldım ben de. 2 yıl öncesinde hat kapasitem 65-70 Mbit'lerdeyken, en son geldiğim noktada 45'e kadar düştü sabit bir şekilde ve artık emin oldum ki kısa vadede buna hiçbir destek sunulmayacak 85 ödediğim faturamı 65 lira ödeyerek 35 MBit'lik gül gibi başka bir ISS'ye geçtim. Çok mutluyum Turk.net liyakatsizliğinden kurtulduğum için.
Kesinlikle katılıyorum. Böyle kepazelik olmaz. Yaşadığım yerde herkes taahütü bekliyordu türknete geçmek için şu saatten sonra en büyük düşmanı benim.
-
Merhaba, yaşanan sorun hakkında teknik uzmanımızdan detaylı bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Konuyu yakından takip ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşanan sorun hakkında teknik uzmanımızdan detaylı bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Konuyu yakından takip ediyorum.Güncelleme: an itibari ile doluluk adı altında düşürülen hızım tekrar eski haline geldi. inşallah bir daha böyle birşeyle karşılaşmamak dileğiyle...
Evde bununan telekom'a ait hatla sorgulama yaptığımda 50 mbps diyor. Kesinlikle düşürüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroyli -- 8 Ocak 2021; 16:0:43 >
-
Yeni aboneler geldikce santral kalitesi düşüyor ve düşük snr gelebiliyor ve alabileceğin max hiz dusuyir 130mps max hizim suanda 105mps 6-8 snr kalitesi kopma seviyesi crc hataları felan olur .
Bu yüzden düşmüş olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devre Numarası 8826510478
ABONE NO:3687181907
bende 70 ile başladım şimdi 1 sene içinde düzeleceği yere sürekli aşağı indi şuan 30 mbit zar zor görüyorum. destek kısmı sürekli ekiplerimize ilettik çözeceğiz filan vs oyalıyor. bende iptal edip türknetten başka sağlayıcıya geçeceğim.
-
Bir anda 30 Mbit birden düşmez. Her gelen abonede 5mbit falan düşer yavaş yavaş
-
pardon yanlış yazmışım dediğiniz gibi kademe kademe düştü
-
İnternet hızım Eski halime geldi. Fakat ileride tekrar bu sorunla karşılaşacağımı düşünmekteyim. İnşallah olmaz böyle birşey.
-
Merhaba, sorununuzun giderilmesine ve eski stabil hızınıza kavuşmanıza sevindim. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X