NEDİR ABİ BU HERKES KENDİ KULLANIĞI MARKAYI MI TAVSİYE EDİYO NE? BENDE TİPO KULLANIYOM OZAMAN SANADA FİAT MI TAVSİYE EDEYİM.
SEN GİT BİTANE ALMAN ARABASI AL KONFOR İSTERSEN. (VW , OPEL , AUDİ........ ) YOK BEN PERFORMANS İSTERİM DERSEN DE GİT JAPON AL. (HONDA , SUBARU , MİTSUBİSHİ ....) O PARAYA EN FAZLASINI VEREBİLECEK ONLAR.
ulan buınların 2 sini aynı araçta bulundurcak bi ülke yokmu
YEni leon 2.0 TDi alırım 50 ye araba zaten full.Artan 20 milyara da body kit chip çekip üstüne artanda mazot parası olur YA da honda hb alınır..Hem az yakıo hem iyi kaçıo.GÜzel güzel binilir Yep yeni araba yolda bakmayan kalmaz o tipe
var olmazmı her ikisini de aynı araçta bulunur ama sana en azından 200000 avroya patlar
porche, ferrari.............
quote:
Orjinalden alıntı: DoA BbT
eet arkadaşlar audi a3 1.6 motor donanım dahil 70 milyara merdiven dayadı bu araca karizma ve kalite bakımından alternatif olabilecek araç tavsiyelerinizi bekliorz 70 milyar olmasın ama 65 en fazla!!
Ben olsam Skoda Octavia Rs miydi neydi 200beygir motor var ve araç full + full hem spor ruhu hemde aile konforunu bu arabada bulabilirsin arkadaşım. Biz Audi 2004 A6 1.8t yu 80 milyara almıştık. A3 neki yaa içi daracık bir araba.(bana göre)
kızan arkadaslar hemen atlamasın...
araç TR de var yeni çıktı.ancak sınırlı sayıda ve üzerinde aracın numarası yazıyor.(kaçıncı araç olduğu) bu arada bildiğim kadarıyla cabrio değil.arkada koltuk falan yok.ama a3 ile aynı sınıfta değil bir kere koltuk olmamasından dolayı.tamamen sportif bir araç..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac
mini cooper s jwp ( galiba bu idi ) kitli bir cabrio
Senin dediin heralde mini cooper s john cooper works tü ama bu aracı vallaha türkiyede hiç görmedim gelsede vergilerle uçaarrr....
quote:
Aslında honda civic type R çok güsel bir alternatif ama nedense ortadan kayboldu artık bayiler spariş almıyo bildiim kadarıyla 58 milyar type r süper olur ama bide şimdi onların yenisi çıkacak acaba fiyatı ne olur ve ne zaman gelir ???
type R uzun duruyo 1 serisi bence en uygun araba
quote:
Orjinalden alıntı: ugrvw
araç TR de var yeni çıktı.ancak sınırlı sayıda ve üzerinde aracın numarası yazıyor.(kaçıncı araç olduğu) bu arada bildiğim kadarıyla cabrio değil.arkada koltuk falan yok.ama a3 ile aynı sınıfta değil bir kere koltuk olmamasından dolayı.tamamen sportif bir araç..
quote:
quote:
Senin dediin heralde mini cooper s john cooper works tü ama bu aracı vallaha türkiyede hiç görmedim gelsede vergilerle uçaarrr....
peKi fiyatını biliomusun ?
quote:
Orjinalden alıntı: electro_g
yaw gidin mazda3 alın adamlar hala eski fiyattan satıyor.....
dediğiniz fiyata bundan iki tane alırsınız biri sedan biri HB biri sarı biri Lacivert
mazda 3 de iç işçilik yok alma bence ucuz olsun diye iç malzemenin kalıtesini baya kismislar
quote:
quote:
hayır john cooper ı demiyorum. Ozel bir mod firması tarafından yapılan bir kit jwp l
jcw de cok ii 215 bg lik deli bir makina
bayiiden type-r istetirim
Boşuna bence EU ile satılan araçlara bakma.. BMW-Mercedes-Audi vs.. Hala YTL'den satanları düşün, bence Golf GTI 2.0 TFSI 200hp çok güzel bir seçim olur.. Mükemmel kalite-mükemmel yol tutuş-mükemmel performans + günlük kullanıma da uygun ve sınıfına göre ekonomik ödüllü bir motor.
65.000 YTL bütçen varsa çok rahat alınır bu diyorum..
yaw o paraya ikinci el bmw alırım!
quote:
quote:
Hiçte uçmaz
Tr de ÇOK sayıda war
Ayrıca okadarda pahalı değil 6k euro isteniyor sonradan takarsanda 6k euro
Bu arada JCW lu bir coopers 37.500 euro
GP tuning kit ise yanlış hatırlamıyorsam 45.000 euro
aga belki skoda deyip gececen ama octavia v6 var 55 milyar 200 hp guc uretiyo performans istiyosan
yeni leon dizel araba 1.9 motor 140 beygir .fiyatı 45 civarı
quote:
Orjinalden alıntı: ALOK
yeni leon dizel araba 1.9 motor 140 beygir .fiyatı 45 civarı
1.9 140 beygir deil 105 beygir.
2.0lt TDi 140 beygir...
Golf gti gerçektende güsel bi araç dogüş otoda hazır bi tane duruo sanırım siyah renk düz vites 66.bin ytl audi a3 1.6 ya göre tabikide çok güsel bir seçim
quote:
Orjinalden alıntı: memisoglu
aga belki skoda deyip gececen ama octavia v6 var 55 milyar 200 hp guc uretiyo performans istiyosan
1984cc sıralı 4 silindir 16v, FSI-Turbo olmasın o? v6 motor superb'de var 2.8lt 193hp
quote:
Orjinalden alıntı: memisoglu
bak abi şu en başta dediin "skoda deyip gececen" sözü gerçktende önemli bişe işte burda skoda ne kdar performanslı ve güsel bi araba üretmiş olsada tüketicinin bundan pekte fazla bi haberi yok veya olsada önemsemiyoruz bununda tek sorumlusu skoda ve bu gibi iyi markaların elindeki deerlerle bilinememesi bu firmaların türkiye disbratörlünün iyi reklam tanıtım yapamamasıdır ama bu kısım bizi ne kadar ilgilendirmesede belkide güsel bi seçenei es geçiorz yazık..