Şimdi Ara

70 milyarlık audi a3 1.6 ya alternatifler =) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana c4 hakkında tek diyecegim şey uzakdur...

coupesini bilmiyorum ama 5 kapılısındaki direksiyon simidi arabanın tüm pozitif yonlerini alıp goturcek kadar kotu.
    Aynı zamanda azcıkta olsa arabanda klasiklik yani şimdiki normal gostergeleri arıyorsan c4 seni fitil etcektir. o arabayı kullandıgıma bin pişmanım...
  • zaten coupeyle 5 kapılısının pek bi farkı yok donanım olarak falan aynıymış sadece coupesi cam tavan tamam arabanın görünüşü güzel ama 50 milyar citroen 1 yıl sora satsat gitsin en fazla 38 e kötü bi seçenek..
  • Megane RS 2.0 Turbo 225hp 300nm.. Performans olarak sınıfının en iyilerinden.. Yol tutuş mükemmel(ki gti klasmanında kötü yol tutuş imkansızdır..) Tipi de mükemmel burda her gün görüyorum ben, renault falan diyebilirsin ama bir gören bir daha bakıyor + araç 3K.. Türkiye'de başka 3K megane yok.. bu yüzden de kendini belli ediyor zaten.. koltuklar fln mükemmel, donanım çok zengin + çok güvenli.. Ama ben Golf GTI'a öncelik tanırdım yine de.. Megane RS tam bir çakaldır, pist aracı gibidir, yerinde duramaz, Golf daha ağırbaşlı haddini biliyor A3'le de akraba sonuç olarak o yüzden de öneriyorum.. Bu arada

Leon 2.0 TFSI Sport-up 52.000 YTL civarı.. C4 yerine çok daha mantıklı bir seçim

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Megane RS 2.0 Turbo 225hp 300nm.. Performans olarak sınıfının en iyilerinden.. Yol tutuş mükemmel(ki gti klasmanında kötü yol tutuş imkansızdır..) Tipi de mükemmel burda her gün görüyorum ben, renault falan diyebilirsin ama bir gören bir daha bakıyor + araç 3K.. Türkiye'de başka 3K megane yok.. bu yüzden de kendini belli ediyor zaten.. koltuklar fln mükemmel, donanım çok zengin + çok güvenli.. Ama ben Golf GTI'a öncelik tanırdım yine de.. Megane RS tam bir çakaldır, pist aracı gibidir, yerinde duramaz, Golf daha ağırbaşlı haddini biliyor A3'le de akraba sonuç olarak o yüzden de öneriyorum.. Bu arada

Leon 2.0 TFSI Sport-up 52.000 YTL civarı.. C4 yerine çok daha mantıklı bir seçim

Megane rs nin 2 rengi çok güzel siyah ve turuncu bu arabaya çok yakışmış onunkide turbo beslemeli ve böylece gelmiş geçmiş tüm arabaların çıkardıı en güzel ses olan blow off valve bunda takılabilir olması aynı leon da öle TFSI motor kullanıo ve modlamaya baya uygun ama bnm dikkaatimi çeken bişey var seat leonun içi vasatı aşmaz kullandıkları plastik kalitesi malzemeden çalınmış gibi yanılıosam sölein böylece araba 52 bin ytl olmuş yoksa audi a3 tfsi 45 bin € ee arada tek bi fark var KALİTE.

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: DoA BbT

Arkdaşlar renault megane rs var 62 miyar opsiyon dahil full 67 milyar araba 225 beygir sanırım ve gerçektende hızlı tipi falanda güsel ama aklıma takılan bi soru var ne kadar iyide olsa renault bu para verilirmi veya adamlar ciddi ciddi araç üzerinde uraşmışlar ve hakketti para bumu birde bu araç turbo beslemeli 225 hp type r turbosuz 200hp nedir bu teknolojimi yoksa göz boyamamı?

RS o sınıfın kralıdır performans açısından Renault motorsporlarında her zaman başarılı olmuş bir marka ve bu yönde deneyimleri inkar edilemez

Al sana top gear zaman sonuçları:http://www.youtube.com/watch?v=nBgymrGV62Q&search=
    1-RS
    2-OPC
    3-GTI

Sen Jeremy nin ben gene de GTI alırım dediğine bakma 50 yaşında adam o RS sportiflik yönünden sana daha çok şey sunar

edit: illa turbosuz 200hp istiyorsan bir küçük boy RS olan Clio III RS de 200hp atmosferik 2.0 motordur.. Temmuzda geliyor

Gti kullandınmı ?

Megane RS kullandınmı ?

Ben OPC değil hem dizel hem 2.0 GTC deneyimin Golf GTİ in hem DSG li hem DSG siz aynı zamandada kısa olsada RS deneyimim war

Ben illa bişi alıcak olsa DSG li golf GTİ alırım

Bunu takib eden araç ise Mini Cooper S olur

Burdan itibaren manuele geçtiğimizi warsayarsak TypeR

Burdan sonra ise OPC gelir benim için

RS ise bence sınıfında tam bir felaket

Deri koltuk sanki deri döşeme değil kılıf gibi

Ayrıca tavan süt beyaz ama bir tavan bukadarmı renk belli eder mesala benim kullandığım sunroofluydu tavan elimde kalıyordu

Sunroof için gelen kenarlar 3-5sm esniyor...

GTC gerçekten kaliteli tasarımlı kötü yani bazı yerlerdeki plastik kusurları kalitesi ile

Opelin Saçma fikirler Çakma otomobiller felsefesi (kullanan kişi sölüyor)

Cooper s ne kadar küçük göüksede ben rahat ettim diyorum wede görüş aslında çok açık dengeli wede stabil

Alt devirlerdede canlı yuksek devirlerde agrasif ayrıca ucuza modlanan süper bir araba

Ayrıca RS i normal taksi meganelarda ayrıran tek şey göstergeler pedallar antrasit boyanmış bazı dash parçaları ile turuncu emniyet kemeri

Kısacası BEN RS ALMAM

• dikkat edersen ben performans açısından dedim..
    Rs i kullanma fırsatım olmadı ama inceledim samsun fuarında.. okulda da bol bol görüyorum zaten..

RS performans açısından 15hp eksikliği olan OPC den iyi dönüyorsa yadsınamayacak bir sürüş dinamiği vardır

edit: test:http://arabam.milliyet.com.tr/arabamtest/renault_megane_rs/renault_meganers_1.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 6 Haziran 2006; 3:31:53 >
  • sanki 1serisine aynı zam gelmedi :) euro arttıgı icin fiyatları yukseldi zam yok yani...

Benim şimdiki aklım olsa mazda rx-8 alırım :) 2006 2.el 70milyara vardı 1tane
  • siyahı çok güsel bence en güsel siyah yakışıo rx-8'e içi kırmızı ve siyah gerçekten güsel galeriden 50bin €..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

aga belki skoda deyip gececen ama octavia v6 var 55 milyar 200 hp guc uretiyo performans istiyosan

bak abi şu en başta dediin "skoda deyip gececen" sözü gerçktende önemli bişe işte burda skoda ne kdar performanslı ve güsel bi araba üretmiş olsada tüketicinin bundan pekte fazla bi haberi yok veya olsada önemsemiyoruz bununda tek sorumlusu skoda ve bu gibi iyi markaların elindeki deerlerle bilinememesi bu firmaların türkiye disbratörlünün iyi reklam tanıtım yapamamasıdır ama bu kısım bizi ne kadar ilgilendirmesede belkide güsel bi seçenei es geçiorz yazık..

AA BENİM GİBİ DUSUNENLER VARMİS

• quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

aga belki skoda deyip gececen ama octavia v6 var 55 milyar 200 hp guc uretiyo performans istiyosan

1984cc sıralı 4 silindir 16v, FSI-Turbo olmasın o? v6 motor superb'de var 2.8lt 193hp

pardon arkadasim bana fuardaki arkadas bana boyle bilgi verdi hatta adinada octavia v6 dedi
    aslinda octavia rs mis
  • Arkadaşlar bişey sorucam mp 3 playerımızı aracın müzik tesistatına belkin marka bi casette player var bunu baalasak ses kalitesi düşermi ? aranızda mp3 playerını aracının müzik sistemine baalayan varmı?
  • valla 70milyar verdiğin bir araçta kaset çalar olmaz tahminim

ama olursa ve takarsan ses kalitesinde düşme oluyor nitekim sesi dijitalden anologa çevirmiş oluyorsun
  • ben bağlıyorum bazen player ı kasetle teybe..pek tavsiye etmem ses pek kaliteli değil ayrıca kablolar falan sarkıyo ne kadar toplasanda.Birde teybi bozuyormuş galiba ben onun için sık kullanmıyorum...
    quote:

Arkadaşlar bişey sorucam mp 3 playerımızı aracın müzik tesistatına belkin marka bi casette player var bunu baalasak ses kalitesi düşermi ? aranızda mp3 playerını aracının müzik sistemine baalayan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

valla 70milyar verdiğin bir araçta kaset çalar olmaz tahminim

ama olursa ve takarsan ses kalitesinde düşme oluyor nitekim sesi dijitalden anologa çevirmiş oluyorsun

doru sölüosun mesajı atarken düşünmediim diil
  • arkadaşlar kalmadımı başka alternatif
  • quote:

arkadaşlar kalmadımı başka alternatif

Sence kaldı mı?
  • arkadaşlar önerileriz için teşekkkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.