Şimdi Ara

70 milyarlık audi a3 1.6 ya alternatifler =) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ... alma punto al diyen çıkmayacak herhalde
  • audi a3 golf ile aynı kalitede bir araba hatta motoruda fsi degil aynı şirket ithal ediyor ama nedense audi bmw sınıfında fiyat veriyor anlamak mümkün degil golf donanım olarakda audiden çok daha dolu hayret yanii audi ye birde opsiyon eklemeye kalk 70 milyarıda geçer
  • golf gti derim başkada bişey demem

• araba için 65.000 ytl ayırdıysan;

sıfır için bmw 1 serisi

2.el düşünürsen 3.20 veya 3.18 falan

bakardım senin yerinde olsam

saygılar,kolay gelsin...
  • bende mini cooper 2006 park lane war

araba neredeyse full iken 32.000 euro ya aldım

sorduğum mini cooper s jcw works cabrio fiyatı (ebnim araba kadar donanımlısı) 46.000 euro yani yaklaşık 92 milyar yapıyor bu mega otomotivden alınmış fiyattır ama sana mini cooper 2006 yı tavsiye ederim benim aracın modeli bahsettiğim gibi park lane ve 16 inç jantlardan tut otomatik klimaya,iç krom paketten spor deri koltuklara kadar herşey var.ayrıca harman cardon ses sistemi var, otomatik vites,ısıtmalı camlar,1.6 motor 143 beygir(çoğu kişi 2006 modelleri 115 beygir bilir ama 143 beygirdir inanmayan arkadaşlar olabilir,ruhsatı scan edip isteyene gönderebilirim),park sensörü vsvsvs. araba çok hızlı kaçıyor 3.18i ile rahat kapışıyor özellikle kalkışta toz duman eden bi araba,fiyatı 32.450 euro kasko dahil 35.250 euro. sadece tek bir kötü yanı var o da 100 km de 16 litre yakıt tüketimi var o kadar.Bu tarz bir araba alıyorsan zaten onu da dert etmezsin.

• ...........................Megane HB Mégane Renault Sport
    Önerilen Vergisiz Perakende_____________Satış Fiyatı Anahtar Teslim Fiyat
    ...........32,558.00 YTL_________________________62,950.00 YTL

aman yarabbi vergiye bakk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanselah -- 5 Haziran 2006; 11:17:57 >
  • Arabaya o kadar para verme kardeş yazık cidden. Bu kadar bozuk yollara ; bilinçiz şöförlerin arasına çıkarmaya nası için el vericek merak ediyorum.Hem vergiyede bi dünya para vericeksin.Seçim senin Bende hazır para olsa doblo alırdım. Şaka değil. Pahalı araba adamın başına hep sorun açıyor.
  • A3 e rakip olarak sunulan arabaların çoğu A3 ayarında değil bence.. hemen 200 HP nasıl A3 ayarında diye atlamayın.. Evet Golf GTI iyi bir araba ve A3 den daha fazla hakediyo o parayı ama burada önemli olan aracı kullanacak kişinin ne istediği...
    Eğer ki A3 ü konfor için alıyorsa onun alternatifi Golf GTI olamaz... evet hertürlü donanım var ama İstanbulun yollarında tangur tungur gitmeyi göze alacaksın (Type-r ve diğer spor oto lar içinde aynı şey geçerli)... BMW 1 serisi falan diyeceğim ama BMW de euro üzerinden satış yaptığı için anlamsız kalıyor.. çünkü onların fiyatlarıda uçmuş durumda... Bu durumda ben Passat derim, yada 2.el BMW 3 serisi...
    haa eğerki performans olarak düşünüyorsanız A3 ü, o zaman zaten baştan yanlış bir düşünce...
    ama karizma olarak A3 düşünülüyorsa, onun alternatifi yine kendisi olur, veya BMW 1 serisi falan, yani aynı fiyat...
    Daha önce bir arkaaşın dediği gibi Euro üzerinden satılan arabalara şu an bakma, hiçbiri haketmiyor çünkü...

Sonuç olarak ben olsaydım şu anda o paraya gider full donanımlı bir Golf (GTI değil) veya Passat alırdım... Golf alınca param baya artardı üstelik...

• 23.500 Euroluk fiyatı ile Alfa 156 distinctive modelini de atlamamanızı öneririm. Elbette bir audi a3 değildir. Ancak 120 Bg motoru, 12 hava yastığı ESP dahil tüm güvenlik donanımları ile fena bir alternatif sayılmaz. Bu versiyonda sunroof , bi-xenon far ve deri koltuk opsiyonel olarak alınıyor. A3 düşünürken yazdırdığım diğer opsiyonlar bu versiyonda standart olarak bulunuyor.
  • Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana fikir olduunuz için

-Benim düşüncem golf gti ve audi a3 ama type-R da olabilir yannız bu arabanın bir tek eksii var oda iç mekanın neredeyse boş olması bu çok fena.. arabada müzik sistemi die bişey yok şimdi bazı arkadaşlar diebilir bunun motor sesi varken müzii napıcan ama müziksizde arabanın pek zevki çıkmıoki

-bide en sevmediim olayda 3 ay gibi bi bekleme süreleri vermeleri acaba ellerinde golf gti vea donanımlı bir a3 bulunuomudur

• A3 1,6 için ne kadar donanımlı olursa olsun 70 milyar çok ve okadarı haketmiyor. Ben şahsen spor bişey alacak olsam 2.el 2004-2005 model 3,16CI veya 3,18CI almayı düsünürdüm. Veya alternatif olarak 0 km dizel Seat Leon. O parayı ancak o sınıftaki dizel bir araba hakeder.
  • arkadaşlar internette 2.el araçlar satan sitelere baktım audi a3 1.6 fsi 25 bin km 2005 model 29 bin € bu araç deer kaybetmio...
  • Tek rakibi 1 serisi bence...
  • Bu sabah bir arkadaşım aynı bütçeye araç sordu,

passat, golf plus, espace, grandvitara,rav4 ..... say say bitmez sana kolay gelsin, zor iş
  • Arkdaşlar sizce citroen c4 coupe nasıl bir araba üstü cam tavanlı gerçekten güsel duruo ben çok beyendim fiyatıda 50 milyar falan..bu arac hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoA BbT

Arkdaşlar sizce citroen c4 coupe nasıl bir araba üstü cam tavanlı gerçekten güsel duruo ben çok beyendim fiyatıda 50 milyar falan..bu arac hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı ?

Çok beğendiğim bir araç.. Ben tavsiye ederim..

Sanırım VTS modelini düşünüyorsun bu araç günümüz C segmenti GTI larından performans olarak geride kalsa da (0-100: 8.3 sn) fiyat olarakta onlardan ucuz.. C4 3k oldukça prestijli ve ne zaman görsem kafamı çevirip baktığım bir model..

Araç Euro-NCAP tanda full puan aldı(36 puanla sınıf lideri)
  • Arkdaşlar renault megane rs var 62 miyar opsiyon dahil full 67 milyar araba 225 beygir sanırım ve gerçektende hızlı tipi falanda güsel ama aklıma takılan bi soru var ne kadar iyide olsa renault bu para verilirmi veya adamlar ciddi ciddi araç üzerinde uraşmışlar ve hakketti para bumu birde bu araç turbo beslemeli 225 hp type r turbosuz 200hp nedir bu teknolojimi yoksa göz boyamamı?
  • bu arabadan üstün araba tanımam sınıfında tabii halkın arasında bu konu çok konuşuyor ve en iyi sonuç a3 deniliyor bende kesinlikle a3 deriim
  • quote:

Arkdaşlar renault megane rs var 62 miyar opsiyon dahil full 67 milyar araba 225 beygir sanırım ve gerçektende hızlı tipi falanda güsel ama aklıma takılan bi soru var ne kadar iyide olsa renault bu para verilirmi veya adamlar ciddi ciddi araç üzerinde uraşmışlar ve hakketti para bumu birde bu araç turbo beslemeli 225 hp type r turbosuz 200hp nedir bu teknolojimi yoksa göz boyamamı?

RS o sınıfın kralıdır performans açısından Renault motorsporlarında her zaman başarılı olmuş bir marka ve bu yönde deneyimleri inkar edilemez

Al sana top gear zaman sonuçları:http://www.youtube.com/watch?v=nBgymrGV62Q&search=
    1-RS
    2-OPC
    3-GTI

Sen Jeremy nin ben gene de GTI alırım dediğine bakma 50 yaşında adam o RS sportiflik yönünden sana daha çok şey sunar

edit: illa turbosuz 200hp istiyorsan bir küçük boy RS olan Clio III RS de 200hp atmosferik 2.0 motordur.. Temmuzda geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 5 Haziran 2006; 19:34:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Arkdaşlar renault megane rs var 62 miyar opsiyon dahil full 67 milyar araba 225 beygir sanırım ve gerçektende hızlı tipi falanda güsel ama aklıma takılan bi soru var ne kadar iyide olsa renault bu para verilirmi veya adamlar ciddi ciddi araç üzerinde uraşmışlar ve hakketti para bumu birde bu araç turbo beslemeli 225 hp type r turbosuz 200hp nedir bu teknolojimi yoksa göz boyamamı?

RS o sınıfın kralıdır performans açısından Renault motorsporlarında her zaman başarılı olmuş bir marka ve bu yönde deneyimleri inkar edilemez

Al sana top gear zaman sonuçları:http://www.youtube.com/watch?v=nBgymrGV62Q&search=
    1-RS
    2-OPC
    3-GTI

Sen Jeremy nin ben gene de GTI alırım dediğine bakma 50 yaşında adam o RS sportiflik yönünden sana daha çok şey sunar

edit: illa turbosuz 200hp istiyorsan bir küçük boy RS olan Clio III RS de 200hp atmosferik 2.0 motordur.. Temmuzda geliyor

Teşşekkürler yardımların için çok saol..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.