Bildirim
70 milyarlık audi a3 1.6 ya alternatifler =)
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
golf gti
guzel jantlı+ mod lu 174 psi transporter
mini cooper s cabrio -
Astra opc 200 ps 70 bin ytl
Astra GTC 1.9 cdti 150 ps 67 ytl -
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
Astra opc 200 ps 70 bin ytl
Astra GTC 1.9 cdti 150 ps 67 ytl
bunlara + olarak honda civic 1.8 hb
mercedes b serisi
bmw 1 serisi -
a3 iyi hoş da 70 kağıt da verilmez ona yaw. -
amma zam gelmis ya. Ben derim ki Honda Civic yada 1 serisi -
Aslında honda civic type R çok güsel bir alternatif ama nedense ortadan kayboldu artık bayiler spariş almıyo bildiim kadarıyla 58 milyar type r süper olur ama bide şimdi onların yenisi çıkacak acaba fiyatı ne olur ve ne zaman gelir ??? -
mini cooper s jwp ( galiba bu idi ) kitli bir cabrio -
2.el 3.18ci full 143 BHP -
quote:
Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac
mini cooper s jwp ( galiba bu idi ) kitli bir cabrio
Senin dediin heralde mini cooper s john cooper works tü ama bu aracı vallaha türkiyede hiç görmedim gelsede vergilerle uçaarrr.... -
benim bildiğim a3 2.0 ın fiyatı 70 milyar civarı
bir yanlisin var acep
prestij ürünü gercekten bi de bunun 4 çekeri oldu mu oh valla
kar kış dinlemez -
işte bu.. gerçektende güsel -
euro 2 ytl'yi geçtiği için euro ile satılan araçların fiyatları böyle fırladı ama ben yinede ne kadar fırlarsa fırlasın 100 hp'lik bi arabanın 70 milyar olacağını sanmıyorum. -
evet a3 2.0 ın fiyatı 2 hafta önce donanımsız 35 bin euroydu donamımsız bi a3 te (jantları kapak,araba suvlar gibi yüksekte,direksiyon 4 kollu sunroof yok ,bardak tutucusu bile yok) bi işe yaramaz bence..
şu anda a3 2.0 fsi ambition paketle 38 bin euro indirimli hali olur buda 70 milyarı bile geçio çok fazla.. -
quote:
Orjinalden alıntı: er9en
euro 2 ytl'yi geçtiği için euro ile satılan araçların fiyatları böyle fırladı ama ben yinede ne kadar fırlarsa fırlasın 100 hp'lik bi arabanın 70 milyar olacağını sanmıyorum.
audi a3 1.6 34 bin euro indirimsiz fiyatı buda 68 milyar edio plaka falan filan 70 eder.. çokk fazla çokkk -
bence güzel bi 200 bg lik golf gti alınır o paraya -
Megane RS alırım ben o paraya
Golf GTI ve Astra OPC den iyi performans veriyor.. 0-100: 6.4sn
fiyatı: 65 milyar olması lazım.. Arabada bi-xenon dan tut herşey var
http://www.renault.com.tr/renault_sport.php?model=megane&pid=0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 4 Haziran 2006; 16:56:21 > -
çok güsel bir alternatif saolasın -
yaw gidin mazda3 alın adamlar hala eski fiyattan satıyor.....
dediğiniz fiyata bundan iki tane alırsınız biri sedan biri HB biri sarı biri Lacivert -
ben bu arabanın sanırım hb ini gördüm siyah renk gerçektende çok kaliteli ve güsel duruyodu wallaha arkadan rx-8 andırıo fiyatıda 40 falandır güsel bi seçenek..
Benzer içerikler
- 1.8 tfsi motor nasıl
- golf paket sıralaması
- 800-900 bin arası arabalar
- jeep compass alınır mı
- golf 1.0 etsi
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X