Merhabalar. Öncelikle özür dilerim forumu araştırmak varken buraya böyle başlık açtım ama çarşamba veya perşembe günü bir lcd tv alacağım o yüzden yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
Toshiba XF ve XV serilerini çok beğendim ama forumda gezerken çok da iyi olmadığını söyleyen yorumlar vardı. Bende Sony E ve V serilerine baktım. Acaba siz bana ne önerirsiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar
Maddiyattan Yana Sıkıntı yoksa X3000 yADA W4000 öNERİRİM ARKDAŞIMDetaylara girmicem girsem şablon oıluyo zaten
Toshiba XF kim kötü dediyse bu işi bilmiyordur zaten Sony W ve E aynı seridir zaten renk dışında Yüzde 70 sd için ben sana panosonic plazma derim LCD olucak diyorsan Toshıba XF- Sony W4000 iyi panellerdir Saygılar...
W ile E mi aynı seri yoksa E ile V mi aynı seri aklım karıştı :) W400 de çok güzel görünüyor ama fiyatı çok yüksek geldi Xf onun yanında çok da uygun
quote:
Orjinalden alıntı: riffraff
W ile E mi aynı seri yoksa E ile V mi aynı seri aklım karıştı :) W400 de çok güzel görünüyor ama fiyatı çok yüksek geldi Xf onun yanında çok da uygun
W4000 E4000 aynı!!! renk dışında V4000 ise bir alt seridir! XF bulursan allll ! XV serisi ile karıştırma !
Sd görüntülerin için plazma öneririm, oyunu pc den oynayacağınıza görede plazma işinizi görür, ben panasonic 42px80e aldım kampanyası vardı fiyatı 1700 dü,ve benden sonra alanlarda önce alanlarda çok memlunlar, sd yayınlardan memlun kalacağınıza eminim,heleki maç izleyecekseniz.
LCD de ise sony 40e4000 bir ara kampanyada idi ve 2150 ytl ye veriyorlardı şimdiki fiyatını bilmiyorum araştırınız isterseniz.forumda alan arkadaşların memlun olduğunuda okumuştum,
şimdiden hayırlı olsun lcd yada plazmanız.
Pazar günü 428XD aldım, dün kuruldu. Ben de ağırlıklı olarak SD yayın izliyorum. Panel henüz yeni olmasına rağmen SD yayında mükemmel. Fazla kalmadı bence değerlendir derim.