Bildirim
70 Tyt 20 Ayt Kaç K gelir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam hukuk mu? -
Benzer durumdayım 140k için ne lazım 65 tyt olduğu sayılırsa kaç ayt gerekli -
Mesajları silemiyorum 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 3 Temmuz 2018; 23:20:36 > -
yok mühendislik
Selçuk makina 115k endüstri 130k ile almış
Ben zaten almanyaya gideceğimde almanca öğrenirken burda üni tecrübem olsun diye selçuk falan gelir inş diyorum
çankaya gelirse %50 burslu 18k vermem gerek kayıt yapmam
ve merkezi yer olması gerek istanbul izmir ankara en kötü konya gibi almanca öğreneceğim çünkü -
Bilen yazsın up! -
hocam artık selçukta makine mühendisliği yok konya teknik üniversitesine gecti sıralaması bu sene 130-140 arası bisey olur diye tahmin ediyorum senin netlerlede en kötü 150k olursun en iyi 130k -
Konya teknik olması daha iyi olmuş
Endüstri kaç olur hocam ?
Yada bu sıralamayla ne yazayım ?
Zaten almanyaya gidecegim bu sene almanca öğreniyorum şuanda berlindeyim fakat almanca öğrenirken hazır kayıt yapacakken 1 senede olsa burda evde olacagıma ünide olayım diyorum -
Almanya'ya gibi yerde mühendislik okuma şansın varken buraya bence hiç bulaşma.quote:
Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı
yok mühendislik
Selçuk makina 115k endüstri 130k ile almış
Ben zaten almanyaya gideceğimde almanca öğrenirken burda üni tecrübem olsun diye selçuk falan gelir inş diyorum
çankaya gelirse %50 burslu 18k vermem gerek kayıt yapmam
ve merkezi yer olması gerek istanbul izmir ankara en kötü konya gibi almanca öğreneceğim çünkü -
burda kazandı belgesi alıp gidiyosun hocam e zaten 1 sene dil çalışacam evde olacagıma konyada piliç yerim biraz -
Anladım hocam. Peki oranın nasıl üniversitesinde okuyorsun? Mesela orada iş imkanı sıkıntısı oluyor mu ya da güzel bir iş?quote:
burda kazandı belgesi alıp gidiyosun hocam e zaten 1 sene dil çalışacam evde olacagıma konyada piliç yerim biraz -
berlinde akraba eş dost çok konuştum hamburgerci var bi tane köylüm babamın arkadaşı reyis gel yardımcı oluruz dedi
Haftasonu 10-15 arası çalışacam 2 gün saati 12 euro dan 84 euro iki günde 168 euro haftalık 170 euroda sağlam para
170x4 680 euro yapıyor babamda yurdu yada evi öder bende 680 e yaşarım -
Aynı durumdayız, güncel -
Hocam teknoloji fakültesinde makine yaz ozaman garanti gelirquote:
Konya teknik olması daha iyi olmuş
Endüstri kaç olur hocam ?
Yada bu sıralamayla ne yazayım ?
Zaten almanyaya gidecegim bu sene almanca öğreniyorum şuanda berlindeyim fakat almanca öğrenirken hazır kayıt yapacakken 1 senede olsa burda evde olacagıma ünide olayım diyorum -
Diğer masraflar babandansa 680 Euro iyimiş cidden. Dil problemi var mı dostum?quote:
berlinde akraba eş dost çok konuştum hamburgerci var bi tane köylüm babamın arkadaşı reyis gel yardımcı oluruz dedi
Haftasonu 10-15 arası çalışacam 2 gün saati 12 euro dan 84 euro iki günde 168 euro haftalık 170 euroda sağlam para
170x4 680 euro yapıyor babamda yurdu yada evi öder bende 680 e yaşarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X