Şimdi Ara

700-800 TL civarı dağ bisikleti önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba,bisikletler konusunda bilgim az olduğundan sizlere sorayım dedim.Yaklaşık olarak 700-800 tl arası bütçem var ve dağ bisikleti almaya karar verdim.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    Not
    Boy:1.91
    Kilo:73

• araştırmalarım sonucu sana uygun bisiklet bulmayı başardım. bütçe olarak 750-1000 tl aralığındaki ürünleri inceledim ve bulduğum sonuçları aktarayım:

bu bisiklet bianchinin rcx modeli! 27.5 jant bulunuyor. V-fren sistemi sayesinde kolay bakım sunuyor. Aliminyüm kadro sayesinde rahat kullanım. 21 vites. Tek ön süspansiyon sayesinde konforlu sürüş sağlar. Uzun süspansiyonu bulunmakta.

FİYATI: 843 TL.

bu bisiklet salcanonun 750 modeli! 26 jant bulunuyor. Aynı v-fren sistemine sahip. 21 vites. Aliminyüm kadro. Tek süspansiyon bulunmakta.

FİYATI: 759 TL

bu bisiklet bianchinin montana full suspansiyon modeli. Bu bisiklet şehir içi kullanımına gelmez. Yollar gerçekten bozuk engebeli ise bunu almanı tavsiye ederim. Dayanıklı çelik kadro ve disk fren sayesinde süper fren sağlar. 21 vites.

FİYATI: 896 TL

Senin için bulduğum bisikletler bunlar! Hangisini almayı tercih edersin peki! aradığın jant boyutunu tam yazarsan tam yardım edebilirim.

• Çok teşekkür ederim emeğine sağlık
  • enesmutlu53 E kullanıcısına yanıt
    Ne demek, her zaman. Bir yardıma ihtiyacın olursa söyle. Bu arada sormayı unuttum. Hangi bisikleti almaya karar verdiniz? Ve tam olarak nerelerde kullanacaksınız?
  • genellikle dağda kullanmayı düşünüyorum birde kron xc 150 düşündüm ama bilmiyorum ne yapacağım
  • enesmutlu53 E kullanıcısına yanıt
    kron xc150 iyi bir tercih olabilir. Kilitlenebilir maşayı tercih et.
  • salcano ng450 veya kron xc150 al, kilitli maşa almaya dikkat et çok lazım oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • Merhaba bende umitin dıesel bisikleti var ama o dağ bisikletiymiş bizim evin heryeri düz o çift süspansiyon alınırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.