herkese iyi günler. pejo 206 araç sahibiyim, evlendiğim için ileriye dönük olarak biraz daha geniş araç arayışındayım. araç manuel olabilir, yılda 10 bin km yapıyorum (7 bin şehir içi, 3 bin şehir dışı), lpg'ye uyumlu olmalı, az yakmalı, masrafı az olmalı. hızlı araba kullanmam, uzun yolda 100 km/sa ortalama ile giderim. bütçem 700, kredi çekmek istemiyorum, en az 750'ye çıkabilirim. sice bu fiyat aralığı için tercihim hangisi olmalı. fiat egea 1.4 fire (1.0 turbo motor da var) clio 4 sw 0.9 tce (1.2 atmosferik alınır mı?) clio 5 hb 1.0 tce (1.0 sce çok üzer mi?) sandero 0.9 tce veya 1.0 tce 301/C-Elysse 1.2 puretech sorularım şunlar 1- Egea 1.0 turbo mantıklı mı? mtv'si az ve yakıt tüketimi de daha iyi ancak hiç macera aramadan 1.4 fire mı alınmalı? 2- clio'da 1.0 sce beni çok üzer mi? hız yapmıyorum ve çoğunlukla 2 kişiyiz. 3- sandero, clio, egea üçlüsünden hangisi daha mantıklı? 4- konfor çok önemli değil, temiz bir symbol veya taliant da iş görür mü? 5- şimdiki arabamdan ötürü pejo düşünmüyorum ancak 301 mantıklı mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
700 bin lira civarı araç tavsiyesi istiyorum

-
-
sorularım şunlar
1- Egea 1.0 turbo mantıklı mı? mtv'si az ve yakıt tüketimi de daha iyi ancak hiç macera aramadan 1.4 fire mı alınmalı?
1.0 Turbo 1.4 Fire dan daha sorunsuz :)
2- clio'da 1.0 sce beni çok üzer mi? hız yapmıyorum ve çoğunlukla 2 kişiyiz.
Çekiş ve hacim olarak üzer.
3- sandero, clio, egea üçlüsünden hangisi daha mantıklı?
Geniş araç arayışındasın tabiki egea.
4- konfor çok önemli değil, temiz bir symbol veya taliant da iş görür mü?
750 bin e symbol,taliant alınmaz.
5- şimdiki arabamdan ötürü pejo düşünmüyorum ancak 301 mantıklı mı?
Dizelini alırsan mantıklı.
-
teşekkürler hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
750 civarına 2013 2014 kia ceed alınır. Modelli olarak 1.0 tsi ibiza alınabilir
yazdıklarından en mantıklısı 1.4 fire egea.
oda neden 1.0 değil de 1.4 dersen 1.0 az bulunan bir araç şimdi olmasa bile zaman geçtikçe usta sıkıntısı çekilir. piyasası da 1.4 gibi olmaz. Egea alan kesim biraz daha anlayış olarak hacimci kesimdir.
2023 yarım parça boyalı easy plus 7 bin km.
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cihan-otomotivden-2023-fiat-egea-1.4-fire-easy-plus-7-binde-1222243537/detaybiraz hikayesi olan lounge de rahat bulursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Ocak 2025; 16:32:20 >
-
iyi seçim hocam
bence de temiz sandero yada egea tertemiz arabalar günlük kullanıcıya yeter napacaksın bizim ülke böyle
-
saolun hocam. ilandaki araç mantıklı baya.
Bu araç neyden ağır hasar yemiş acaba herhangi bir ayrıntı yazılmamış. Sadece ön çamurluk lokal boyalı diyor..
-
Ben attığımda yoktu yahu ozellikle hayir olarak işaretledim hatta kendime diye bakıyordum
Neyse şunlara bakabilir konu sahibi nasılsa egea bol.
https://www.sahibinden.com/s/HPjhgjei
https://www.sahibinden.com/s/nPP3XB6M
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Ocak 2025; 23:37:12 >
Bir yanlışlık olmuştur siz ararken hocam. Ağır hasarlı yazıyor güzel hikayesi vardır eminim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X