Şimdi Ara

700 mb ama sadece 13 sn :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce torrent bi film indirdim boyutu 703 mb tam 3 saatimi aldı.Fakat bittiğinde açtım videoyu sadece 13 sn cıktı o da filmin fragmanı :S bi yanlışlık mı var ? yoksa bennmi yanlış birşey yaptım :S

• bluray heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc1lesme

Arkadaşlar az önce torrent bi film indirdim boyutu 703 mb tam 3 saatimi aldı.Fakat bittiğinde açtım videoyu sadece 13 sn cıktı o da filmin fragmanı :S bi yanlışlık mı var ? yoksa bennmi yanlış birşey yaptım :S

İndirdiğin dosya boyutunu yazarmısın siz galiba HD Fragman indirdiniz dosya boyutunuz MOV Yada WMW Mi bakınız lütfen
  • yuh 13 sn lik bi video 700mb oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

yuh 13 sn lik bi video 700mb oluyormu

sıkıştırılmamış veya ham bir yüksek çözünürlük video ise neden olmasın diyebilirim..
  • Şaka gibin Hatta global bir şaka olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

yuh 13 sn lik bi video 700mb oluyormu

olmazmı geniş bitrate ve çözünürlük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    2.5 ve 3.5 Haric HDD Farkı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu sorunla karşılaşmıştım arkadaşlar.
    Görüntü HD felan değildi, bildiğimiz dvdrip 700 mb'lık filmler oluyor ya aynı onun görüntü kalitesinde.
    Ama sadece Fragman var.
    Sanırım 2012 Filmini indirdiğimde aynı sorunu yaşamıştım.
  • Allah düşmanımın başına vermesin
  • youtube da 1080p FULL HD videolar var 80 mb civarı.
  • Yüksek çözünürlüklü bazı videolar boyutlarına göre kısa veya uzun olabiliyor.
  • MOV Dosyası indirin WMW Daha yüksek boyut ve kısa sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

MOV Dosyası indirin WMW Daha yüksek boyut ve kısa sürüyor

aynen wmv hem düşük kalite hem yüksek boyut ne dandirik bi format ya
  • ahaha o tuzağa bende düştüm. Paranormal activity 2
  • 5sn lik intro var bende 850mb. daha yüksekleri vardır. çözünürlük ve bitrate yüksek.
  • Bende de aynı sorun olmuştu ama ben torrent'den değil divx sitelerinden indirmiştim anlam verememiştim herhalde partlar hasarlı indi demiştim kendi kendime.
  • Benzeri bana oldu torrentten 2012 yi çekiyordum yerine başka film çıkmıştı.Birde 720p indiriyordum.
  • tamam kaliteli görüntülerde az saniyeler abartı mblar olabilr ama bu arkadaşın indirdiği fake, bilindik sitelerden indirmezseniz fakelerle karşılaşma ihtimaliniz yüksek
  • Geçmiş olsun.
  • Başlık açılalı baya olmuş ama bilgilendirme amaçlı yazaıyım.Bu bir sorun değil fake diyoruz buna yani sahte. Genellikle film şirketleri korsanı önlemek için bu yola başvurur böylece gereksiz bir bandwidth yaratırlar yani trafik oluştururlar.Bir yerde okumuştum bu paylaşımların belirli bir yüzdesi fake diye. Hem bezdirme amaçlı hem de sıkışıkılık yaratmak. Özel üyelikli daha kaliteli sitelerde yaşanmaz bu duruma pek, olsada anında silinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 16 Aralık 2010; 0:17:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.