Şimdi Ara

700 tlye kadar telefon tavsiyesi....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın telefon alıcam 700 tl gibi bi bütçem var . kesinlikle ikinci el almayı düşünmüyorum.telefonla pek uğraşan birisi deilim.özellikleride önemli tabi ama öncelikle görünüşü önemli benim için .aklımda samsung s7233 veya nokia c6-01 var .bu ikisinden hangisi daha uygundur yada bu fiyata önerebileceğiniz başka modellerde varmıdır??
    şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için..

• 723 güzel telefon ama şiddetle almamanı öneriyorum..çünkü gereğinden cok daha pahalı ve uygulama sıkıntısı cok.. c6-01 cok daha iyi performas sergiler.. hd kayıt yapar.. s3 işletim sistemi ve yığınla uygulama vardır... aöa android tavsye edenlerde cıkar.. androidlerede bak..ama badalara değil... uygulamsı bile olmayan ,video kayıtı vasat bile olmayan bir telefona o kadar para verilemz..samsung otursun calsısın bence..
  • valla 723 e bugün biraz baktım görünüşü gayet hoş ama ekranı biraz kötüydü.c6-01 i daha görmedim resimlerden gördüğüm kadarıyla şık bi telefona benziyo.aralarında pek bi fiyat farkı da yok c6-01 daha iyi gözüküyo ama bugün gittiğim yerde adam c6 nın çok sorunlu olduğunu söyledi o yüzden biraz tereddütlüyüm...
  • LG p503 optimus one 600 tL Android 2.2
    wave2 nette 700 TL civarına bulabilirsin bada

• Nokia e66 al geç
  • lg optimus un fotoğraflarına videosuna filan baktım şimdi görüntüsü pek hoşuma gitmedi .wave leri bende istiyorum ama 700 tl çıkabileceğim son fiyat ve taksitle alıcam.internette uygun fiyatlar ama internet üzerinden kredi kartımı kullanmak istemiyorum acı tecrübelerim varda :) e 66 da pek hoşuma gitmiyo.
    şu an en yakın c6-01 gibi araştırmaya devam ediyorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6000 TlYe Kadar Tablet Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 700 tl ye en iyi secim wave 2 olur
    vivaz veya lg p503 gibi cihazlarda iyi secenekler
  • dediğm gibi keşke o fiyata bulabilsem wave 2 ama ikinci el veya garantisiz telefon istemiyorum.android sistemli telefonları da araştırdım ama pek bi şey bulamadım o fiyata.
  • bütçeni zorlayıp samsung wave almanı öneririm. hiç olmadı Nokia X6 düşünebilirsin
  • nokia x6 da aslında düşündüm ama şarjı çok az gidiyomuş sanırım.zaten forumda da karşılaştırmalarda c6-01in her yönden üstün olduğu yazıyor..
  • blackberry curve al kafan rahat olsn :)
  • arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler bu akşam nokia shoptan 730/10a c6-01 aldım.

biraz kalın ama önden çok şık duruyo telefon.ekranı gayet parlak ve net. daha fazla inceleme şarjım olmadı 15 saat şarjda durması gerekiyomuş.

belki bu fiyata wave filanda bulabilirdim ama öncede belirttiğim gibi kesinlikle kullanılmamış ve güvenilir garantisi olan bi telefon alıcaktım.ve internetten alışveriş yapmıyorum.
    telefonda gördüğüm + ve - leri ilgili başlık altında yazıcam. yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhgksl

arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler bu akşam nokia shoptan 730/10a c6-01 aldım.

biraz kalın ama önden çok şık duruyo telefon.ekranı gayet parlak ve net. daha fazla inceleme şarjım olmadı 15 saat şarjda durması gerekiyomuş.

belki bu fiyata wave filanda bulabilirdim ama öncede belirttiğim gibi kesinlikle kullanılmamış ve güvenilir garantisi olan bi telefon alıcaktım.ve internetten alışveriş yapmıyorum.
    telefonda gördüğüm + ve - leri ilgili başlık altında yazıcam. yorumlarınız için tekrar teşekkürler.

hayırlı olsun, umarım memnun kalırsın
  • biraz daha koy nokia n8 al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.