Şimdi Ara

7000 devirde kalkış yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Malik the Mafia

Neden 2. el araba almamalıyız mevzusuna doğrudan örnek gösterilecek bir konu
    O zaman sıfır araba al ikinci el arabayı bu kadar incelersen ohooo sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

O zaman sıfır araba al ikinci el arabayı bu kadar incelersen ohooo sıkıntı

Alıntıları Göster
    İkinci el arabayı bu kadar incelersem mi ? Aslında bu yaklaşıma cevap bile vermemem gerekir ya yinede vereyim.

Bugüne kadar binmiş olduğum araçların tamamını çok şükür Allah nasip etti sıfır aldım daha halen hiç birini satmadım aktif olarak kullanılıyor.

2. El arabayı da sadece evveliyatını önceden bildiğim, kullanıcılarını bildiğim ve güvendiğim insanlar ise alırım.

• Arabaya binek araç değil de tapilacak nesne muamelesi yapanlar yine yazmış. Kardeş eşya bu eşya.

Gerçekten bazı insanlar sürüş zevki nedir bilmiyor. Hızlı kalkmanın formülü yüksek devir de değildir ayrıca debriyaj kavrama noktasını iyi bilmen yeterli.

• quote:

İkinci el arabayı bu kadar incelersem mi ? Aslında bu yaklaşıma cevap bile vermemem gerekir ya yinede vereyim.

Bugüne kadar binmiş olduğum araçların tamamını çok şükür Allah nasip etti sıfır aldım daha halen hiç birini satmadım aktif olarak kullanılıyor.

2. El arabayı da sadece evveliyatını önceden bildiğim, kullanıcılarını bildiğim ve güvendiğim insanlar ise alırım.

Alıntıları Göster
    O zaman neden ikinci el araçla ilgili olumsuz yorum yapıyosun ne var yani adam yüksek devirle kalkış yaptıysa öyle bir yargılıyosunuzki sanki adam arabaya geri dönüşü olmayacak zarar verdi

• quote:

O zaman neden ikinci el araçla ilgili olumsuz yorum yapıyosun ne var yani adam yüksek devirle kalkış yaptıysa öyle bir yargılıyosunuzki sanki adam arabaya geri dönüşü olmayacak zarar verdi

Alıntıları Göster
    İmzamda ne yazıyor onu da okumadınız ki bana bi tarz alıntılar atıyorsunuz

Bu benim düşüncem siz turşusu çıkmış araçlarla gezebilirsiniz.

Farklı düşüncedeyseniz ortaya konuşun bana alıntı atmayın.

• quote:

İmzamda ne yazıyor onu da okumadınız ki bana bi tarz alıntılar atıyorsunuz

Bu benim düşüncem siz turşusu çıkmış araçlarla gezebilirsiniz.

Farklı düşüncedeyseniz ortaya konuşun bana alıntı atmayın.

Alıntıları Göster
    Anlatamıyorum galiba benim demek istediğim ikinci el araç alıyorsan herşeyi göz önüne alıyosun demektir o olmasın bu olmasın diyorsan sıfır alacaksın araba bu kul yapısı kibar kullanılsada hor kullanılsada mutlaka arıza verecektir

• quote:

Anlatamıyorum galiba benim demek istediğim ikinci el araç alıyorsan herşeyi göz önüne alıyosun demektir o olmasın bu olmasın diyorsan sıfır alacaksın araba bu kul yapısı kibar kullanılsada hor kullanılsada mutlaka arıza verecektir

Alıntıları Göster
    İmzamda ne yazıyor sayın üye ?

Bana bir şey anlatmanıza ihtiyacım yok.

Blok !

• quote:

İmzamda ne yazıyor sayın üye ?

Bana bir şey anlatmanıza ihtiyacım yok.

Blok !

Alıntıları Göster
    Anlatırım ben saçma sapan yorumlara tahammülüm yok

• quote:

Neden 2. el araba almamalıyız mevzusuna doğrudan örnek gösterilecek bir konu
    7000 devirde kalkış yapınca ne oluyor yani alınır neden alınmasın tuzun kuru konuşuyorsun sen belki almazsın ama ekonomik durumu iyi olmayan ne yapsın mecbur ikinci el araca yöneliyor bu yorumunu kınıyorum kusura bakma

• quote:

Anlatırım ben saçma sapan yorumlara tahammülüm yok

Alıntıları Göster
    Sana göre saçma olan başkasına göre mantıklı olabilir.

Senin fikirlerinin hiç bir önemi yok aksini düşünüyorsan doğrusunu bildiğini sanıyorsan sen de ortaya konuş.

Kafana uymayan yada aklının almakta güçlük çektiği mevzulara tahammülün yoksa bu forumda takılmaman zihin kapasiten için en sağlıklısı, seninle aynı düşünmeyen diğer forum üyeleri içinde en rahatı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

7000 devirde kalkış yapınca ne oluyor yani alınır neden alınmasın tuzun kuru konuşuyorsun sen belki almazsın ama ekonomik durumu iyi olmayan ne yapsın mecbur ikinci el araca yöneliyor bu yorumunu kınıyorum kusura bakma

Alıntıları Göster
    Tuzumun kuru olduğunu nereden çıkardınız ?

Bu forumda kim kimi bu kadar iyi tanıyor ki bu tarz bir yorum atılabiliyor.

• quote:

Tuzumun kuru olduğunu nereden çıkardınız ?

Bu forumda kim kimi bu kadar iyi tanıyor ki bu tarz bir yorum atılabiliyor.

Alıntıları Göster
    İkinci el araba almamalıyız demişsin yani burda konuyu açan kişi 7000 devirde kalkış yaptığını söylemiş sende butarz şeyler yüzünden ikinci el araba almamalıyız demişsin iyi güzel fakat insanlar ne yapsın bazen şartlar koşullar bizleri istemediğimiz şeyleri yapmaya mecbur bırakabiliyor örneğin ben hor kullanılmış araba istemem ama imkanım kısıtlı mecbur ne yapıcam sıfır araç alamayacağıma göre mecbur ikinci el araç alıcam

• Hocam madem şahin kullanıyorsun bak keyfine bi baskı balata 200 tl bende de doğan var eski lastikler aşınmıştı hemen sarıyordu yeni lastikler hemen sarmıyor tabi ama yine de 3500 den sonra tutunmuyor bunlar da sana tavsiyem yeni lastiklerle yapma lastik olmuş 1000 lira cabuk yersin lastiği

• 7.000 devirde nasıl kalkış yapabiliyorsun araç nedir merak etiim.
    Günümüz araçlarının çoğunda launch control var yani 2.500 devirin üstünde kalkış yapamıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.