Şimdi Ara

7000 tl gaming laptop önerisi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar notebookdan istediğim özellikler şu:kesinlikle 17 ınc-gtx 1050ti-16 gb ram-min 128 gb ssd olmalı.çok ağır oyunlar oynamam total war warhammer tarzı strateji oyunları oynarım genelde arada csgo.8 yıldır hp pavilion kullanıyorum pc ilk yıldan sonra aşırı ısınıyor ve fan sesi çok fazla o yüzden alacağım pc de bu sorunlar olsun istemiyorumbir haftadır msı,asus rog,monster araştırıyorum ama hala karar veremedimyardımcı olursanız çok makbule geçer.bu bütçe yeterli midir iyi bir şey olursa +500 tl verebilirim.şimdiden teşekkürler

• up
  • fan sesi gibi rahatsiz edici sacmalik fps drop falan istemiyorsan msi al ama bütçeni yükseltmen lazim 7000 e 1050 ti msi yok gibi indirim takip etmek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Kasım 2018; 2:47:46 >

• bunu almayı düşünüyorum.bütçemi aşıyor ama dediğin gibi bu fiyattan aşağısı zor.

• Hangi markayı hangi modeli alırsan al, tek kriterin ips ekrana sahip olması olsun. Gtx1080 ekran kartı olsa bile o ekran güzel olmadığında bir anlamı kalmıyor.
  • ataince kullanıcısına yanıt
    linkteki pc de yok sanırım ıps.zaten zor karar verdim kafam karıştı yine

• 7 bin TL verip Gtx 1050ti'a sahip bir gaming laptop almak çok saçma geliyor bana açıkçası, parana yazık.

O paraya masaüstü toplamanı öneririm Rx580 veya Gtx 1060'lı bir sistem toplarsın ve ileride güncelleme şansın olur, ayrıca kur da düşüş trendinde Dolar'ın 5 liranın altını görmesiyle ara sıra iyi indirimler yapılacaktır teknoloji ürünlerinde. Ben senin yerinde olsam beklerdim biraz daha
  • şu piyasada sanırım en iyi F/P cihaz bu olsa gerek

www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T5 V17.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V17-1.html

Hem 1060 hemde i7 8. Nesil. sanırım bu ayarda dell-asus-msı ler 9.000 tl- 10.000tl bandında.

15 gün önce kuzenime aldık.Fan sesi dışında eksi bir yönü olduğunu düşünmüyorum

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Masaüstü kullanamam yer değiştiriyorum sürekli ama bekleme konusunda haklısın sanırım.
  • denizlion kullanıcısına yanıt
    Monsterıda araştırdım ama 17 ınc ürünleri yok stokta.büyük ekran takıntım var
  • ataince kullanıcısına yanıt
    Bro hp benim için bitmiştir.yıllardır ne çektiğimi bi ben bilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.