Şimdi Ara

7000 TL'ye Kadar 60-65' TV Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle hepinize burada yaptığınız faydalı paylaşımlardan dolayı teşekkür ediyor, selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum.

İki ay içerisinde 60-65" boyutlarında bir TV alma niyetindeyim. Söz konusu TV'yi oyundan ziyade film(USB'den yada PC bağlantısından) ve TV kanallarını izlemek için kullanacağım.
    TV'yi izleyeceğim uzaklıksa takribi olarak 4-5 metre, dolayısıyla 60 veyahut 65"lik bir ekranın yeterli olacağı düşüncesindeyim.

Kafamda,
    LED TV olarak:
    SAMSUNG UE65HU7500,
    SAMSUNG UE65H800

Plazma TV olarak:
    PANASONIC TX-P65VT50
    PANASONIC TX-P60ZT60E

modelleri var.

Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim, yada bana bu modellerin dışında tavsiye edeceğiniz bir televizyon var mı?

• Sharp q10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek tabi Sharp q10 da makul bir seçenek olabilir... Ve panel olarakta iyidir mutlaka ama Smart TV özellikleri ve donanım olarak nasıldır acaba?

• Lg 65ub950 bakın derim
    Panasonic türkiye pazarından çekildi.panasonic plazmalar referans tvleridir.Piyasada alabileceğiniz en kaliteli görüntü kalitesini verir.Tv sektöründe çalışıyorum. türkiye pazarından çekilmesi sizin için sorun değilse panasonic alın kalitesi ve görüntü kalitesi tartışılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: raxert

Lg 65ub950 bakın derim
    Panasonic türkiye pazarından çekildi.panasonic plazmalar referans tvleridir.Piyasada alabileceğiniz en kaliteli görüntü kalitesini verir.Tv sektöründe çalışıyorum. türkiye pazarından çekilmesi sizin için sorun değilse panasonic alın kalitesi ve görüntü kalitesi tartışılmaz.

Plazmaların Türkiye pazarından çekilmesi nasıl bir problem teşkil edebilir ki?
    Benim için TV panelinin iyi olması, SD ve HD yayınları tatmin edici bir netlikte vermesi önemli.

Plazmalarda kafama takılan tek problem 4K olayının olmaması, nitekim 65 inç gibi büyük bir ekran 4k olmadığı taktirde yakından çok kötü görünebilir.

Bilmiyorum belki yanlış mı düşünüyorum, Sharp LC-60UQ10 fiyatıyla ve düşük çözünürlüklü içerikleri 4K'ya çevirme özelliğiyle 1 adım önde benim için...

Lg 65u950 belki WebOS sayesinde Smart TV özellikleri olarak q10'dan biraz daha iyi olabilir fakat aradaki farkı Apple TV ile kapatabileceğimi düşünüyorum.

• 65f9000 65la970 ve 65vt60e ye aynı videoları koyarak denedim. 65vt60e nin verdiği görüntüye öbürleri yaklaşamadı bile. Panasonic türkiyeden çekilmiş olması bir sorun teşkil etmez. 10 yıl teknik servis hizmeti vermek zorunda. Panasonic tv kanalından çekildi sadece plazmadan değil.Dediğim gibi Panasonic plazmalar referans tvleridir şahsi tecrübelerime dayanarak Panasonic derim. Gidip deneyebileceğiniz bi yer varsa yanınızda bi video götürüp deneyin anlarsınız farkı

• Sanırım vt60 benim için daha uygun olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açılmamış kutu VT60 nereden bulabilirim acaba?

• Vt60 sıfır yok dostum Teknosa da Türkiye Çapında 6-7 tane teşhir ürünü vardı hepsi istanbulda ki bir mağazada toplandı, 2 yıldır duvarda asılı Çalışır vaziyette olduğunu düşününce elim o parayı vermeye varmıyor.

Plazmalara en yakın görüntünuü q10 veriyor diyorlar o yüzden fırsat bulunca yakından inceleyip karar vereceğim, sanada tavsiyem bu olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Vt60 sıfır yok dostum Teknosa da Türkiye Çapında 6-7 tane teşhir ürünü vardı hepsi istanbulda ki bir mağazada toplandı, 2 yıldır duvarda asılı Çalışır vaziyette olduğunu düşününce elim o parayı vermeye varmıyor.

Plazmalara en yakın görüntünuü q10 veriyor diyorlar o yüzden fırsat bulunca yakından inceleyip karar vereceğim, sanada tavsiyem bu olacak.

Q10'u denedikten sonra düşüncelerini buradan paylaşırsan çok sevinirim

• Q10 dediğiniz model aşağıdaki başlıkta sözü geçen model ise, bence 2 defa düşünmek gerek.

http://forum.donanimhaber.com/m_102261044/tm.htm
  • Ta kendisi. Arkadaslar uzak durun digicomdan. Ben aldim bu 60uq10u simdi ugrasiyorum cok fena. omrumu yediler. Ayrica tv.nin siyah degerleri cok zayif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabahattin ali -- 4 Şubat 2015; 11:14:00 >
  • evleneceğim için son 3 aydır bende aynı segmentte tv aradım durdum. öncelikle tercihim LG65UB980 - 950 serisi oldu. onları çok inceledim hatta ub980 i almanın eşiğinden döndüm. ama iyi ki almamışım diyorum. LG de ön bellek sorunu - banding - clouding vs vs saymakla bitmez. ben samsung 65hu8500 aldım. tamam maddi limitinin üstünde bir model fakat size kesinlikle samsung tavsiye ederim. 65h8000 mesela fhd & 4k içinde hu8200 - 7500 - 8500 modellerinden birini almanı öneririm. naçizane gözlemimdir. bilir kişi olarak yorum yapmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.