Şimdi Ara

70000-80000 tl arası 1.6 dizel otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şu anda 2008 model Fiat Linea 1.3 multijet emotion aracım var. Aracımı satıp D sınıfı bir araç almayı düşünüyorum. Bütçem 70000 ile 80000 tl arasında.

70000 - 80000 tl aralığında 1.6 dizel otomatik bir araç almak istiyorum. fakat bir karar veremedim. Aşagıda listelediğim araçlardan tercih etmemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. 2013 model Citroen C5 1.6 e-HDi Executive
    2. 2013 model Skoda Superb 1.6 TDI Elegance
    3. 2012-2013 model Volvo S60 1.6 D Powershift
    4. 2010-2011 model Mercedes C180K (Bu dizel değil ama dış görünüşünü çok beğeniyorum)

Bu araçlardan bana tercihlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyatlara alınabilecek aklınızda başka model varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• bu seçeneklerden volvo s60 hiçte fena olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam s60 ı secerdim

• Neden olduğunu da yazarsanız çok sevinirim. Çok kararsız kaldım bu araçlar arasında. Ben ilk olarak C5 için karar vermiştim fakat C5in piyasasının zayıf olması düşündürüyor. Bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: topgun37

Merhabalar
    şu anda 2008 model Fiat Linea 1.3 multijet emotion aracım var. Aracımı satıp D sınıfı bir araç almayı düşünüyorum. Bütçem 70000 ile 80000 tl arasında.

70000 - 80000 tl aralığında 1.6 dizel otomatik bir araç almak istiyorum. fakat bir karar veremedim. Aşagıda listelediğim araçlardan tercih etmemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. 2013 model Citroen C5 1.6 e-HDi Executive
    2. 2013 model Skoda Superb 1.6 TDI Elegance
    3. 2012-2013 model Volvo S60 1.6 D Powershift
    4. 2010-2011 model Mercedes C180K (Bu dizel değil ama dış görünüşünü çok beğeniyorum)

Bu araçlardan bana tercihlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyatlara alınabilecek aklınızda başka model varsa onlarıda yazarsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

masrafını kaldırabilirsen mercedes tabiiki
    volvo nun ne parçasını ne de ustasını bulabilirsin
    pejo citroen motoru aynıdır ve cok ekonomiktir parça da ustada bulursun sıkıntı olmaz
    skoda zaten vw cakması

tüm bunlar ele alındıgın da en mantıklısı hepsinden uzak durup 3 kasa dizel bmw almak

yada dahada mantıklısı o paraya sıfır dizel jetta c kasa ama hepsinden temizdir çünkü sıfırdır 2.eli kuvvetlidir

yok illa d sınıf dersen en mantıklısı iyi pazarlık yapılır o paraya sıfır insignia alınır d kasa olur otomatik olur baya bi donanım olur 1.6 sidi at edition elegance mesela artan parayla benzin alınır doya doya gezilir saydıgımız araçların hepsi dikiz aynasında gölge olur imrenici bakışlardan sakınmak gerekir

• Hocam araçlar hakkında çok bilgim yok ancak s60 için D2 (1.6 Dizel) motorun bu kasayı kaldırmadığı söyleniyor. Kasa çok ağır. (bkz.https://www.youtube.com/watch?v=8urzCOIhiUo)

Zaten İsveç Volvo fabrikasında mühendis olarak çalışan arkadaşımın söylediğine göre en son D2 (1.6 dizel) 6 ay önce banttan çıkmış ve yeni araçlarda en düşük dizel seçeneği 2.0' ymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 29 Eylül 2015; 11:57:38 >
  • O motor s60a cok az geliyor. Normal bir kullanıcı için sıkıntı değil de. Ufak da olsa bir performans beklentisi varsa hayal kırıklığı yaşatabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.