Şimdi Ara

70Bin Civarı Siz olsanız ne alırsınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet 1.3 kimisine göre vasat gelebilir ancak ben h kasada kullanıyorum. Motor uçup kaçan bi motor değil ama bastığınızda koltuğa yapıştırabilen ve rampalarda sıkıntı yaşatmayan bi motor. Kullanıcılarından bazıları da arabanın motoruna alışamamış durumda. Mesela bu durum 1.3 cdtiyi ilk kullananlarda da oldu. Başta çok yakıyor gitmiyor diyenler zamanla çok düşük yakıtla yeterli performansı elde ettiler ki ben 1.6 cdti ilk 5k kmden sonra yakıtta çok rahat 1.3 cdtiyi yakalayacağını düşünüyorum. Bu arada forumlarda da özellikle 1.6 cdti 136 için çok yakıyor efsanesini yarattılar. Bu KESINLIKLE yalan. 110 hp 4 lt yakarken 136 hp nasıl 6-7 lt yaksın? Fabrika verisi farkı sadece 0.2 lt falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkolds

Evet 1.3 kimisine göre vasat gelebilir ancak ben h kasada kullanıyorum. Motor uçup kaçan bi motor değil ama bastığınızda koltuğa yapıştırabilen ve rampalarda sıkıntı yaşatmayan bi motor. Kullanıcılarından bazıları da arabanın motoruna alışamamış durumda. Mesela bu durum 1.3 cdtiyi ilk kullananlarda da oldu. Başta çok yakıyor gitmiyor diyenler zamanla çok düşük yakıtla yeterli performansı elde ettiler ki ben 1.6 cdti ilk 5k kmden sonra yakıtta çok rahat 1.3 cdtiyi yakalayacağını düşünüyorum. Bu arada forumlarda da özellikle 1.6 cdti 136 için çok yakıyor efsanesini yarattılar. Bu KESINLIKLE yalan. 110 hp 4 lt yakarken 136 hp nasıl 6-7 lt yaksın? Fabrika verisi farkı sadece 0.2 lt falan

Astra H ise doğrudur hocam. Yeni kasa Astra'nın 1.5 tonluk ağırlığından dolayı performansını beğenmemişti kimse. Hoş artık üretilmiyor orası ayrı.
    1.6 136'lık yakıt tüketimini evet DH'de okudum. Şehir efsanesi ise bilemem. Çevremde kullanan olmadığı için sorup soruşturamadım. OPEL bayisi yakınımız. En kısa zamanda test aracını 1-2 günlüğüne alıp test edip kendim analiz yapmak istiyorum.

• En iyisini yaparsınız. Ben teste çıktığımda arabanın özellikle performansı için tabiri caizse her viteste hopluyor diyebilirim. Bu arada arkadaşın sorusuna gelince şahsen c segmenti araç düşünecek olsam golf ya da astra tercih ederdim premiumlar haricinde. İkisi de oldukça iyi araçlar ama ben astrayı tercih ederdim heralde. Övmek için söylemiyorum belki tercih meselesi de olmayabilir ama astranın konsolu insanı çok iyi sarıyor. F/p açısından gayet iyi yakıt az tasarım güzel

• 1.4 TSI passat trendline. Araçta güvenlik tam park sensörü ön arka mevcut, 3000TL verirsen far yagmur sensörü kararan dikiz aynası adapif hız sabitleyici ve aktif şehir içi güvenlik geliyor.

"Bu paraya git dolu araba al" mantığı o kadar yanlış ki. Benim önceki aracım Corsa Essentia idi. Şimdi titanyum + smart focus kullanıyorum 1.5 senedir. Birsürü ek özelliği var.

Ne oldu dersiniz? Hangi özelliği gerekli geldi ve olmalı dedim? Sayayım

- Yokuş kalkış. Şehir içinde müthiş rahatlık sağlıyor
    - ESP. 2 defa kaza atlattım
    - ASR. Patinajla kontrolü kaybetmedim
    - Ör arka park sensörü. Evet ön de gerekli bazen karanlıkta aracın burnunu dokunduruyoruz
    - CC. Uzun yolda güzel rahatlatıyor

Peki ne olsa iyi olur?
    - Ses sistemi. Ben kaliteli müzikten haz alırım. Kişisel tercihim
    - Acil fren yardımı
    - BT telefon hazırlığı
    - Otomatik klima ama bunlar da çok problem degil

Peki ne olmasa da olurdu?
    - Yagmur ve far sensörü hiç mi hiç gerekli olmadı. Elle bir düğmeye basacaksın bir kere. Zaten araçta bunları arıyorsan bi zahmet manuel almayın.
    - Sesli telefon kontrol
    - 16inç jant
    - LED Stop
    - Ambiyans aydınlatma
    - vsvsvs

Şimdi bence gerekli olan hersey ve fazlası zaten trendline da + 3bin TL opsiyonla var. Zannetmiyorum bunlar dısında kimseye doğrudan faydası olan özellikler değil kozmetik olanlar.
    Bu yüzden 18inç jant olmaması göz zevkinize hitap etmiyor olabilir ama "igrenc bu alınmaz" deyip şu aracı kötülemek mantıksız bir iş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 6 Şubat 2015; 22:49:43 >

• kkolds kullanıcısına yanıt
    1.3 cdti cok ekonomik bir motor. 1.6 dizel kadar canli degil dusk devirlerde o ayri

• 70 lira o Dediğin markalar için az gelır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum dediginize alt devirlerde özellikle h kasada çok cansız. Yetmiyor mu yetiyor rampalara 6.vites 2000 devir girin vites düşür demiyor araba. Tek sıkıntı kalkış özellikle klima açıkken h kasada. J kasada sadece ilk 2 vites ağır sonrası yeterli.

• Adam tercih etmiyor demekki capan arabalarını volvo yu falan nedir bu hiddetiniz Adam herhangi bir şekilde arabalara giydirmemiş sadece bunlardan yana olmadığını belirtmiş. Burda sana düşen ya adamın istekleri doğrultusunda bir araba öner veya çirkeflik yapmadan yorum belirt. Neyse hocam güzel bir 1.16İ alınıp binilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-boss-autos-dan-borusan-cikisli-hatasiz-garantili-116i-otomatik-199841566/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Seni az cok anladim sen golf al abi sen onu hakediyorsun.

Yil 2015 olmus adam volvoyu,sorunsuzluguyla marka olmus japonlari,opeli,surus kalitesi cok yuksek fordu,ekonomik ve guzel alternatifler sunan fransizlari secenekleri arasina dahi almiyor.

Sen püreminyum golf topu al abi.Seke seke gidersiniz.
    Halk aracini premiumlarin arasina secenek olarak sunmak dahi yaziktir gunahtir.

Haha yaş kaç

Sürüş kalitesi çok güzel Ford ? Hahaha

• 116i
  • madem scirocco hayranlığınız var. bu iki kapılı araçları sevmiyorum ama, bunların ikinci elleri sıfırına göre baya hesaplı bence. uygun fiyata pazarlığa 2. elini alın, içinizde kalmasın, ilerde olmadı satar başkasını alırsınız. sevdiğinden başlamakta fayda var.
  • Mazda 3 Power sedan tabi ki

• iş yerinde bir arkadaşın babası passat aldı. sebebi ise sıkışırsam krediyi ödeyemezsem satarım zarar etmem
  • Aracımı 32 33 arası satar 100 küsüre ev alırdım :) şöle 120 metrekare sedan
  • audi tt al
  • Volkswagen cc

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.