Şimdi Ara

70Bin Civarı Siz olsanız ne alırsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 haftadır aracımı değiştirmek için arayış içerisindeyim hali hazırda 2011 1.4 Comfortline Polo (Siyah) aracım var. ilk iş bu aracı satmak daha sonra elimdeki nakitle birlikte yeni araç almak istiyorum. bu araç büyük ihtimal 2. El araç olacak Sıfır araçlar el yakıyor maalesef.

Yıllardır Scirocco ya ayrı bir hayranlığım var. ilk olarak Scirocco özel seri olan 2013 Model GTS modeline baktım çok hoşuma giden bir araç. 70bin civarı param var max 75bin olacak şekilde araç almak istiyorum.
    Değerli önerilerinize açığım Bmw 1.16i, 1.16d, Audi a3, mercedes a180, Golf 7 1.4 TSİ ACT bunlarda diğer düşündüğüm araçlar. Kesinlikle Volvo, Ford, Opel,Renault,Citroen,Pejo ve Japon arabları olmaz. E ne kaldı geriye diyebilirsiniz
    Bmw,Audi,Mercedes,Vw belki seat olabilir. Sizden ricam bu araçları kullanmış veya kullanmakta olan öneride bulunmak isteyen arkadaşların fikirleri. İlan öylesine açılmış bir ilan değildir araç alındığında burda resimlerle birlikte paylaşılacaktır. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einz42 -- 5 Şubat 2015; 15:33:41 >

• Passat 1.4 Trendline alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Passat 1.4 Trendline alırım.
    Leon 1.4 lt TSI ACT 150 hp DSG alır, kalan paraylada gezerdim.
  • quote:

3 ay önce Yeni Jetta 1.4 TSI 122 PS DSG Highline aldım ats 72000 tl + 2 yıl garanti uzatma 1700.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

3 ay önce Yeni Jetta 1.4 TSI 122 PS DSG Highline aldım ats 72000 tl + 2 yıl garanti uzatma 1700.

Alıntıları Göster
    Size tavsiyem hangi arabayı alırsanız alın boş olanını almayın.

Özellikle Premium sınıfta 1 serisi alıyorsunzu ama 50.000Tllik araçlarda standart sunulan donanımlar olmuyor.

Benim açımdan saçma ha tabi donanıma önem vermeyenler olabilir orası ayrı.
  • quote:

Bu fiyata alacağım tek araç 116i olurdu, diğer araçların yüzüne bakmazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-bmw-sport-line-1.16i-en-dolusu-borusan-22.000-km-de-197199924/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2013-bmw-1.16i-bi-xenon-farli-10.000km-kesinlikle-boya-yok-198979530/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-yamen-hatasiz-2012-1.16-urban-line-sunroof-xenon-hiz-sabitle-199505802/detay

Link'leri örnek olarak attım, 75bine kazası boyası olmayan, bixenonlu, geri görüş kameralı, dijital klimalı araçlar bulunabiliyor.

VW'nin DSG'sinden uzak durun. BMW'nin 8ZF'si kendi klasmanındaki en iyi şanzıman olup DSG gibi kronik sorunlu değildir, maksimum sürüş keyfi sunar.

• golf 1.2 tsi dsg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden japon arabaları değil onların prestiji ve kalitesi yok değilmi vw ye tercih ettiğinize göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

golf 1.2 tsi dsg
    Volvo,opel,ford olmaz demiş seat olur demiş tee allam ya.

Sen git 1.2 tsi leon dsg al gez kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Neden japon arabaları değil onların prestiji ve kalitesi yok değilmi vw ye tercih ettiğinize göre
    Golf alın keyfinize bakın.
  • 1 serisi makyaj yiyecek sakın. 61e seat leon fr 1.4 140 olandan. Act dsg falan gerek yok. Kalan parayı köşeye koyarsınız 1.5 2 sene sonra yeni bmw 116 alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Neden japon arabaları değil onların prestiji ve kalitesi yok değilmi vw ye tercih ettiğinize göre

Özel bir sebebi yok japon arabalarının prestiji ve kalitesi konusunda yorumda yapmadık benim tercihim bu yönde. konuyla ilgili fikriniz varsa yazarsınız eğer yoksa japon arabasıyla ilgili yorup yapmak için başka bir konu bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

abi bu kadar niye dokundu anlamadım babanızın fabrikalarımı bunlar. benim tarzımı yansıtmıyor binmek istemiyorum bu arabalara dert benim derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 haftadır aracımı değiştirmek için arayış içerisindeyim hali hazırda 2011 1.4 Comfortline Polo (Siyah) aracım var. ilk iş bu aracı satmak daha sonra elimdeki nakitle birlikte yeni araç almak istiyorum. bu araç büyük ihtimal 2. El araç olacak Sıfır araçlar el yakıyor maalesef.

Yıllardır Scirocco ya ayrı bir hayranlığım var. ilk olarak Scirocco özel seri olan 2013 Model GTS modeline baktım çok hoşuma giden bir araç. 70bin civarı param var max 75bin olacak şekilde araç almak istiyorum.
    Değerli önerilerinize açığım Bmw 1.16i, 1.16d, Audi a3, mercedes a180, Golf 7 1.4 TSİ ACT bunlarda diğer düşündüğüm araçlar. Kesinlikle Volvo, Ford, Opel,Renault,Citroen,Pejo ve Japon arabları olmaz. E ne kaldı geriye diyebilirsiniz
    Bmw,Audi,Mercedes,Vw belki seat olabilir. Sizden ricam bu araçları kullanmış veya kullanmakta olan öneride bulunmak isteyen arkadaşların fikirleri. İlan öylesine açılmış bir ilan değildir araç alındığında burda resimlerle birlikte paylaşılacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Alaman olsun diyorsun yani:)

Ben olsam A180 i tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

Seni az cok anladim sen golf al abi sen onu hakediyorsun.

Yil 2015 olmus adam volvoyu,sorunsuzluguyla marka olmus japonlari,opeli,surus kalitesi cok yuksek fordu,ekonomik ve guzel alternatifler sunan fransizlari secenekleri arasina dahi almiyor.

Sen püreminyum golf topu al abi.Seke seke gidersiniz.
    Halk aracini premiumlarin arasina secenek olarak sunmak dahi yaziktir gunahtir.

premium olsun diye bir yazı yok aslında. ben japon arabasıda sürdüm, fransızda, ford da sürdüm merak etme kimin sek sek kimin kaliteli olduğunu biliyoruz. volvo opel ve ford iyi arabalar ama almak istemiyorum olay bu
  • quote:

quote:

quote:

Yil 2015 olmus adam volvoyu,sorunsuzluguyla marka olmus japonlari,opeli,surus kalitesi cok yuksek fordu,ekonomik ve guzel alternatifler sunan fransizlari secenekleri arasina dahi almiyor.

premium olsun diye bir yazı yok aslında. ben japon arabasıda sürdüm, fransızda, ford da sürdüm merak etme kimin sek sek kimin kaliteli olduğunu biliyoruz. volvo opel ve ford iyi arabalar ama almak istemiyorum olay bu

Sirf marka olsun diye gidip audi,bmw,mercedes aliyorsun durum apacik ortada. Aradigin kriterler ne acaba cok merak ediyorum? C sinifinda marka tercih etmenin ne mantigi var acaba? Sebeplerinizi merak ediyorum?
    Ama yinede tercihin dogru sana fazla bu asagiladigin araclar cunku.

fazlalar evet. o yüzden alamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sirf marka olsun diye gidip audi,bmw,mercedes aliyorsun durum apacik ortada. Aradigin kriterler ne acaba cok merak ediyorum? C sinifinda marka tercih etmenin ne mantigi var acaba? Sebeplerinizi merak ediyorum?

Golf parasina ikinci el bmw audi alipta hava atan cok gorduk bu forumda. Bahsettigim farkli bir seydi anlamani beklemek hata olmus.
    Hadi iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 5 Şubat 2015; 16:28:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

abi bu kadar niye dokundu anlamadım babanızın fabrikalarımı bunlar. benim tarzımı yansıtmıyor binmek istemiyorum bu arabalara dert benim derdim.

Sene 2015 olmuş arabanın içinde kullanılan malzeme kalitesi meksikalı jetta'dan beter.

Diğer almak istediğiniz araçlar arasına Leon ekleyip, istemediğiniz markalarında C sınıfı araçlarıda leon'dan üstünken insan şaşırıyor,hepsi bu.

Bmw 1 serisine bin, sonra git Leon'a bin arabayı şarampole yuvarlarsın.

Madem 2.el sorun değil,bütçede 1.16 serisine yetiyor başka araç bakmanın luzumu yok gibi. Birazda arkadan itişin keyfini çıkarın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Golf parasina ikinci el bmw audi alipta hava atan cok gorduk bu forumda. Bahsettigim farkli bir seydi anlamani beklemek hata olmus.
    Hadi iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Bu forumdaki herkes Mazda öneriyor ama kimsede yok, tek bir şey öğrenmişler Vw yi kötüle, Vw aracı olanı eksile, istiyorlar ki tüm forum toplu halde Vw ye saydırsın. Herkes hesabını kitabını yapıp ihtiyaçları doğrultusunda almış veya alacak fikir soruyor önerini yap ama ileri gitme, parasını sen mi vereceksin? Sadece iç görüntüsünü veya şanzıman-motor seçeneği olmadığı için vazgeçtiğim araçlar var benim, herkes düşüncesini yazsın ama öneri şeklinde olsun. Kimsenin işine karışır gibi, müdahale eder gibi, zorlar gibi yazmasın.

• Ne dogus un çilesini çekerim ne mazda nin nazini

Girecekse en azından BMW alıp girsin

Her türlu 1.16i derim ancak beyaz ve sarı farli olmasın tabi bunun icin de fiyat artabilir donanım ile dogru orantı

Ama baska bisi olacağına BMW olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.