Şimdi Ara

70Bin Civarı Siz olsanız ne alırsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW derim. Donanıma da o kadar kafanizi takmayin. Xenonlu bulabilirseniz ne ala. Olmazsa olmaz da değil bence. ZF+arkadan itis+sürüş dinamikleri yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonları veya kendilerinin sevdiği herhangi bir markayı tercih etmeyince forum halkının çıldırmasını anlayamıyorum. Arkadaş hiçbir kötü yorumda bulunmayıp, belli markaları tercih etmediğini belirtmiş. Ne var bunda?..
  • Yerinizde olsam golf leon ve a3ü direkt elerdim. Yerine istemediğiniz volvo v40ı koyar ve kalan 3 harika araçtan birini seçerdim.

• Yeni kasa 10-15000 km de beyaz AUDİ A3 sedan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda bitmiş leona sarmış forum.

Ben hala mazdadayım.

Power at alinir o paraya .
    01.02.2015
    31 Ocak 2015 itibariyle 2014 model mazda 3 power otomatik vites,kırmızı renk,hatchbak aracımı teslim aldım.Trafik sigortası da içerisinde olmak üzere 71.500 TL tutarında bir ödeme yaptım.
    Şimdilik kullanım açısından bir şey söyleyemiyorum zira bunun için çok erken..Fakat konforu,doluluğu ve sürüş zevki açısından çok memnun kaldım..Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.İlerleyen günlerden,kullanım olarak düşüncelerimi ve verileri paylaşmayı düşünüyorum.

Demiş biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat.ersin

Bu forumdaki herkes Mazda öneriyor ama kimsede yok, tek bir şey öğrenmişler Vw yi kötüle, Vw aracı olanı eksile, istiyorlar ki tüm forum toplu halde Vw ye saydırsın. Herkes hesabını kitabını yapıp ihtiyaçları doğrultusunda almış veya alacak fikir soruyor önerini yap ama ileri gitme, parasını sen mi vereceksin? Sadece iç görüntüsünü veya şanzıman-motor seçeneği olmadığı için vazgeçtiğim araçlar var benim, herkes düşüncesini yazsın ama öneri şeklinde olsun. Kimsenin işine karışır gibi, müdahale eder gibi, zorlar gibi yazmasın.

Vw yi kim ne desin? Adam geçen yıl binekte en çok satan. Mazda 1000 adet. Biride bende bu arada . Mazda butik bir marka. Az olsun, temiz olsun, benim olsun, kimsede olmasın. Bukadar yani

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kayalar-kia-dan-2013-model-pro-ceed-gt-1%2C6-bnz-204-hp-199294385/detay

edit:linki düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishDrifter -- 6 Şubat 2015; 11:21:31 >
  • Otomatik şart değilse 2. el bmw 116d olabilir. 0 km içinse astra 1.4t cosmo ya da 1.6 cdti sport+stil düşünebilirsiniz. Astranın kasa değiştirecek olması kafanızı karıştırmasın zaten kasası çok iyi ve astra h gibi değerini uzun yıllar koruyacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Bu forumdaki herkes Mazda öneriyor ama kimsede yok, tek bir şey öğrenmişler Vw yi kötüle, Vw aracı olanı eksile, istiyorlar ki tüm forum toplu halde Vw ye saydırsın. Herkes hesabını kitabını yapıp ihtiyaçları doğrultusunda almış veya alacak fikir soruyor önerini yap ama ileri gitme, parasını sen mi vereceksin? Sadece iç görüntüsünü veya şanzıman-motor seçeneği olmadığı için vazgeçtiğim araçlar var benim, herkes düşüncesini yazsın ama öneri şeklinde olsun. Kimsenin işine karışır gibi, müdahale eder gibi, zorlar gibi yazmasın.

Son cumlen ne oluyor peki? Direk icerigiyle celismis

Çelişen yer neresi anlatır mısın? Gayet net bir şekilde anlattım düşündüklerimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

Vw yi kim ne desin? Adam geçen yıl binekte en çok satan. Mazda 1000 adet. Biride bende bu arada . Mazda butik bir marka. Az olsun, temiz olsun, benim olsun, kimsede olmasın. Bukadar yani

Vw en çok satan ise sadece gösteriş meraklıları almamıştır herhalde değil mi? Mazda ya da kötü araba demedim ben, forumda herkes alın diyor kimsede yok, forumda Mazdası olan bir tek siz varsınız şu an bildiğim. Benim demek istediğim konuyu açan 70000 e ne alırım demiş, adamlar direk Vw ye saydırmaya başladı. Hani diyorlar ya forum Vw satış temsilcisi dolu diye, bunlar da diğer markaların temsilcisi herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Passat 1.4 Trendline alırım.

Eksi veren arkadaşların sosyoekonomik durumları büyük ihtimal asla bu passat'i alacak seviyede olmadığı gibi alım güçleri Şahin s ama hayalleri Range Rover sport olmalı.

Neden 9 eksi passat trendine? Adam gayet mantıklı bişey demiş belki konu sahibi arkadaşın beklentilerinde bir araç değil ama fiyatına göre çok iyi bir araç! Ama tabi yağmur sensörü yok! Arkadaşlar bebeklikten beri silecek kolunu kullanmıyor!

• Scirocco gts o üstünde siyah şerit olan versiyon mu? Eğer oysa ben olsam bedava verseler binmem. Scirocco zaten mimlenmiş bir araç bir de o üstündeki o şeritle tam bir apaçi arabası olmuş.

Scirocco alacaksan beyaz harici bir renk almanı tavsiye ederim kırmızı, mavi vs. olabilir. Alfa Romeo guiletta, peugeot Rcz, performans önemli değilse megane coupe düşünülebilir. Oiyasasını bilmiyorum ama şekil olarak Opel Astra GTC aralarında en yakışıklısı.

Bmw 1 lerde joy edition vardı bir ara borusanda kampanyalı, xenon far vs. dahil güzel bir paketti. Güzel bir tercih okur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Eksi veren arkadaşların sosyoekonomik durumları büyük ihtimal asla bu passat'i alacak seviyede olmadığı gibi alım güçleri Şahin s ama hayalleri Range Rover sport olmalı.

Neden 9 eksi passat trendine? Adam gayet mantıklı bişey demiş belki konu sahibi arkadaşın beklentilerinde bir araç değil ama fiyatına göre çok iyi bir araç! Ama tabi yağmur sensörü yok! Arkadaşlar bebeklikten beri silecek kolunu kullanmıyor!

Salla eksicileri gitsin.

Artı yada Eksi almak için yorum yapmadım bugüne kadar. Artı ve Eksinin forumda bir önemi de yok zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkolds

Otomatik şart değilse 2. el bmw 116d olabilir. 0 km içinse astra 1.4t cosmo ya da 1.6 cdti sport+stil düşünebilirsiniz. Astranın kasa değiştirecek olması kafanızı karıştırmasın zaten kasası çok iyi ve astra h gibi değerini uzun yıllar koruyacaktır

Kasanin agir olmasindan dolayi cok yakiyor diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Salla eksicileri gitsin.

Artı yada Eksi almak için yorum yapmadım bugüne kadar. Artı ve Eksinin forumda bir önemi de yok zaten.

Mevzu zaten begenilmek veya begenilmemek mevzusu değil mevzu fanatiklik akilsizlik muhalefetlik düşünmeden konuşma, boş konuşma mevzusu. Yani ben üstüne basa basa diyorum ki; kardeşim fluence Megane jetta Corolla Astra Octavia vb. C sinifi araçların 70-80 bin olduğu ülkemiz de VW PASSAT model araç 70.000 fiyatıyla f/p aracıdır. Hadi polo ' ya laf soktunuz 2 Airbag var başka da bişey yok diye , şimdi buna da far - yağmur sensörü yok diye laf sokarsiniz çünkü yorgunluk algılama sistemine kadar her güvenlik donanımı standart.

Bence sezar'in hakkı sezar'a! Ben vw'ci değilim ama Yiğidi öldür hakkını yeme

• leon 1.4 fr al madem seat oluyorsa
  • 1.3 cdti bir tanıdıkta var gayet az yakıyor.Belki şehir içinde 6 lt civarına yaklaşabilir ama şehirdışında cc ile çok rahat 4 lt tutturuluyor. 1.3 cdti bile böyleyken yakıt verisi aynı sayılabilecek daha güçlü ve daha teknolojik bir motor olan 1.6 cdti benzer yakar bence. 1.4t motor için şehirdışı yeterince az yakan şehir içi ise otomatik olanının çok yaktığını biliyorum. Bu arada 1.4t motorlara lpg uygulanabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kkolds

1.3 cdti bir tanıdıkta var gayet az yakıyor.Belki şehir içinde 6 lt civarına yaklaşabilir ama şehirdışında cc ile çok rahat 4 lt tutturuluyor. 1.3 cdti bile böyleyken yakıt verisi aynı sayılabilecek daha güçlü ve daha teknolojik bir motor olan 1.6 cdti benzer yakar bence. 1.4t motor için şehirdışı yeterince az yakan şehir içi ise otomatik olanının çok yaktığını biliyorum. Bu arada 1.4t motorlara lpg uygulanabiliyor

1.3 evet az yakiyor ama performans konusunda sinifta kaliyor. Performans istemeyenler icin iyi bir secenek ama su an icin bayilerde bulunmuyor. Duz mantikla o kasa 1.6 motora hafif gelecegi icin az yakar dogru ama oyle degilmis. Fazla yakiyor diye okudum bu forumda. 110 hp ve 136 hp iki versiyon var. Benim bahsettigim 136 hplik. 110 hplik tedavulden kalkmis.

• sonuç olarak saydıklarının ve buradakilerin içinde tek alternatifinin bmw 1 serisi olduğunu fark etmişsindir umarım
  • Volvo s60 varken şu araçlardan hiç biri alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.