Şimdi Ara

719 TL NOCTUA NH-D15 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aldim islem hala provizyonda görünüyor ama siparişi geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blavo.D

normalde MediaMarkt böyle oyunlar yapıyor bildiğim inventusta basladiysa ayip etmiş...

+1, İnventus'un öyle oyun yapacağını sanmam. Ama geçen Mediamarkt'ta G29 indirime girmişti 3000 TL idi, dedim alayım hazır bu aralar merak sardım yarış oyunlarına. Ama o da ne, adresi kabul etmiyor ödeme aşamasına geçemiyordum ama ertesi gün fiyatı 4500 olmuştu ve aynı adresi kabul ediyordu.

• khzuarej K kullanıcısına yanıt

hocam kasada denedikten sonra sonucu yazabilir misiniz eğer kasaya sığarsa ben de almayı düşünüyorum :D

• Vendussz V kullanıcısına yanıt

Helal olsun nasıl aldınız ben saat 20:30 ilk siparişi verdim ki saat 22 kadar denedim hiçbir şekilde işlem sağlayamadım onu geçtim adamlara mail atıyorum gün bitti bir kişi dahi dönüş yapmadı.

• @party hard hocam gelince deneyim haber ederim unutmazsam büyük ihtimal olmuycak ama olsun :)

• Arkadaşlar benim siparişim geldi. Kasa xpg invader yukseklik olarak sığdı 2.fan ramler nedeniyle sığmadı. Kasaya aldigim 12cm fanı takabildim 2.fan yerine ramlerin üstüne. Sogutucuyla gelen fanı kasa fani olarak kullanıyorum. Sığacak f/p kasa arayan varsa xpg invader tavsiye ederim.
  • dogcan kullanıcısına yanıt
    hocam oc yapmıyorsanız tek fanda fazlasıyla yeter cok uçuk bir islemciniz yoksa
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.