Şimdi Ara

719 TL NOCTUA NH-D15 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2011 gibi donanım delisiydim. Uni zamanları bir sekilde bir yerden para bulur en yeni kartlar 2. Ele düşer dusmez alırdım. Oyle baba parasi falanda degil 3 5 kurus ekler eskisini satar alırdık. Simdi sogutucu olmus 700 lira. Yazık gençlere, yazıklar olsum heves edip alamayanları bu hale getirenlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanın alası geliyor ama elimde NH-U12S var, şimdi o kadar para versem farka değmez herhalde.

• CPU cooling denince, Noctua ve diğerleri :)

• Güzelim 465x'te çok kocaman durur, P400S kullanırken olsa alırdım. Bu arada buna yakın soğutma yapabilecek sıvı soğutucular en az 2 katı fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 20 Aralık 2020; 21:11:26 >
  • on numara hava soğutmadır. markanın kalitesini de tartışmaya gerek yok. çoğu sıvı soğutmadan iyidir. ihtiyacı olan alsın, geçen ağustos yada eylülde de bu fiyata düşmüştü. 719 TL NOCTUA NH-D15 

• sitede sıkıntı var arkadaşlar herhangi bir alım işlemi yapılamıyor mesaj bile atamıyorsunuz bunlar nasıl bir firma anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: agulera

CPU cooling denince, Noctua ve diğerleri :)

Sonuna kadar katılıyorum. Bende bir noctua kullanıcısıyım. Bu ürünün tek fanlı olanı. Muazzam bi soğutması var ayrıca sessiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogcan

Fuma 2 ile karşılaştırmasını bulamadım. Fuma 2 nin suanki fiyatlarina bakınca almak mantıklı duruyor sanki.

Performans olarak yakın sayılsalar da Noctua bir tık daha önde, aslında bu çift kule tipi soğutucuların hepsinden daha önde. Ayrıca Noctua'nın tek numarası, performans değil; güncel soğutucuları, yeni bir işlemci soketiyle uyumsuzsa, sahiplerine ücretsiz aparat gönderecek kadar müşteri memnuniyetine önem veriyor.

Diğer yandan Fuma 2 650 ₺ ve yüksekliği de 165 değil, 154 mm. Piyasadaki kasaların çok azı 160 mm üstünde.

Şurda sağlam bir kıyas var. https://hardwarecanucks.com/cooling-power/arctic-freezer-50-review//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 21 Aralık 2020; 4:48:0 >

• Sıvı soğutma ile elbette rakip olamaz. Sıvı soğutma katili falan derken 300 liralık, boş fan fiyatındaki adı sadece sıvı soğutma olan şeylerin katilidir.

Ama uzun ömür açısından ben de hava soğutma tercih ederim. Sağlam fanları olan düzgün bakır boruları olan kule gayet ev kullanıcısı için yeterli.

Tabi fiyat çok. 300 liraya alacağınız bir model de aynı işi görecek. 1 2 derece daha fazla olursa cehennemde yanmayız korkmayın.
  • Noctua'ya zamanında 150 Lira çok pahalı deyip almadığımız yıllar ne kadar da geride kalmış.

Eskiler bilir. Yıllardır kullandığım Noctuaya ekonomik alternatif olmaya yakın SUNBEAM CCF vardı zamanın f/p kralı.

719 TL NOCTUA NH-D15
  • chromax.black versiyonunu kullanıyorum evga clc 280'den geçtim, kesinlikle ve kesinlikle boyut sıkıntınız yoksa kullanılması gereken bir soğutucu parasının hakkını fazlasıyla veriyor

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    rgb yanar döner fanlarım olsun kasanın içi pavyon gibi olsun diyen adamda custom sıvı soğutma yapiyor kapalı sıvı soğutma alıyor bende yaptım zamanında ama zamanla görüyorsun boş iş olduğunu ne kadar uğraştırdığını neyse...
    hocam internete girin bakın ben birşey demiyorum artık hatta bir arkadaşta buraya video atmıştı custom sıvı soğutma ile karşılaştırmasını
    kampanyası bitti alan aldı ama 300 tl lik akasa arctic vs... gibi markalarla kıyas götürmez ezer geçer. Bu tip fanlarda g4400 240ge gibi islemcilere takılmaz belki bu dediklerimde o 300 tl lik fanlar aynı ısıyı verir.
  • Blavo.D kullanıcısına yanıt

Hocam o fiyata kimse alamadı maalesef sözde kampanya yapmışlar sepete ekleniyor hata veriyor anlayacağınız kimse alamadı.

• @party hard @Blavo.D Cevaplarınız için teşekkürler aldım valla en kötü ihtimalle camı takmam veya kasayı değiştirirm uygun bir zamanda :D

• nuk28 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir arkadaş aldım diye yazmış bilemedim şimdi ben Ağustos Eylül ayındaki kampanyada 2 tane almıştım bunda almadım. Ondan yorum yapamıyorum.
  • hocam ben akşam çok uğraştım sepete attım hatta 3 saat vardı kampanyanın bitmesine bir de saat koymuşlar ne yaptıysam sürekli hata aldım hatta admin site yöneticisine dahi mesaj attım en ufak bir geri dönüş yapmadılar. Kampanya biraz göstermelik olmuş anlayacağınız.

Sitede yazan " Teknik bir sorun nedeni ile bir süre erişim kısıtlanmıştır. Bu sayfayı en kısa sürede tekrar devreye alacağız."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 21 Aralık 2020; 10:34:57 >
  • nuk28 kullanıcısına yanıt
    normalde MediaMarkt böyle oyunlar yapıyor bildiğim inventusta basladiysa ayip etmiş...
  • Dün akşam sorunsuzca aldım, oyun yaptıkları yok.

719 TL NOCTUA NH-D15
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.