Şimdi Ara

72 kilodan 68 kiloya düştüm #yardım#soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler haftada 10 saat fitness, 6 saat mma yapıyordum. Karbonhidrat tozu kullandım 63'ten 72'ye çıktım. 4-5 aydır evde antrenman yapıyorum sadece boş barla çok tekrar, şınav, arka kol.

Yakında üniversite var düzenli antrenmana geri döneceğim. Ne kadar sürede kilo alıp toparlarım vücudu.

Vücut - özellikle göğüsler - küçüldü ama iriden ziyade fit görünmeye başladım. Şekillendi yani vücut bu kilo vermenin etkisi midir? Kiloyu tekrar alınca bozulur mu ?

Teşekkürler.

• Up olmasına up da konu dışı olmasa ölü site haberin olsun yönetim.
  • tabiki kilo vermenin etkisi yag oranın azaldıysa normal ayrıca elbette tekrar kilo alırsan yani yağ olarak alırsan bozulur.
  • karbonhidrat vücudun her yerine yayılır bozulucağını sanmam ama irileşirsin yağ olarak alırsan bozulur tabiki kardiyo ile yağ erit çalışarakta hacim kazan
  • ShadoWDeadly kullanıcısına yanıt
    Yağlanma şansım bile olmayacak antrenörlük düşünüyorum zaten üniversite. Tahmini ne kadar sürer kilo almam? Normalden hızlı olur herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selonya

Yağlanma şansım bile olmayacak antrenörlük düşünüyorum zaten üniversite. Tahmini ne kadar sürer kilo almam? Normalden hızlı olur herhalde?

insandan insana değişir bu kimisi çok kolay kilo alabiliyorken kilo alamayanlar veya veremeyenler var sporla birlikte tabi ki kilo alman veya vermen daha hızlı olur karbonhidrat tozu (gainer) kullanıyorsan içinde yağ en az olanları tercih etmelisin sabah kalkınca ve antremandan sonra içebilirsin ama unutma 68 çok çok düşük bir kilo değil boyun 1.80 den kısaysa

not : antrenörlük için üniversiteye özellikle girmene gerek yok ek olarak yardımcı antrenörlük kurslarına katılırsan başarıyla bitirenlere belge sonrasında antrenör ve kıdemli antrenör olarak yükselebilirsin böyle bir hedefin varsa

• ShadoWDeadly kullanıcısına yanıt
    Kickboks antrenörüyüm zaten :) Bana en çok uyan bölüm bu. Başka bir alandan da uzmanlık alıp atanırım işte geçer ömür.

1 ayda 9 kilo alıp 63'ten çıktım 72'ye. Hızlı alıyorum. Boy 1.80.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selonya

Beyler haftada 10 saat fitness, 6 saat mma yapıyordum. Karbonhidrat tozu kullandım 63'ten 72'ye çıktım. 4-5 aydır evde antrenman yapıyorum sadece boş barla çok tekrar, şınav, arka kol.

Yakında üniversite var düzenli antrenmana geri döneceğim. Ne kadar sürede kilo alıp toparlarım vücudu.

Vücut - özellikle göğüsler - küçüldü ama iriden ziyade fit görünmeye başladım. Şekillendi yani vücut bu kilo vermenin etkisi midir? Kiloyu tekrar alınca bozulur mu ?

Teşekkürler.

Bar dediğin barfiks bari sanırım..

Evdeki Programınızı şinav vs. anlatır mısın ve kullanarak gelişme kaydettin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    Bar halter barı. Patlayıcı güçte fark var. Yumruklar da serileşti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.