BLack Eagle Yada 76 Lvl YaratıkLardan Sürekli Cıkan yer var mı Yeni Roc MounTainde :)
kardeş bence taklamakanda kas neden çünkü herkez kasma yarışında olduğu için sniper taxi olmıyacak kasan az olucak bot dışında kasan olmıyacak rahat rahat kasarsın
nachal forever :) ben olsam 76 ya kadar çıkmam nachaldan
Şu gösterdiğim iki yerde kasabilirsin aslında yukarda spawn cok iyi ama bu pk yapan görev ordaki bi npc ye götürüldüğü için pk olma olasılıgın var elle kasacaksan orda kasabilirsin ama botla kasacaksan o sorun gidene kadar benim kastıgım yer uygundur spawnıda cok iyi ben 72 lvl s/s yim garment de giydiğim için cok rahat kasıyorum.
Ama pek item düşmüyor ama napalım katlanacaz artık.
80lwl full int kastım vede sana kasmadaki tecrübemi söyleyeyim
daima tek attığın canavarlarda kasacaksın. hem ölmessin hemde çok seri kestiğinden daha yüksek canavar kestiğinden fazla ex alırsın
görevi aLmaya giderken buldum yeri TaiL Peak'ın Biraz aLtında Kimse yok Bol giant Cıkıyor Ama 1 tane İtem yok :S
taklamakan çok uygun bi yer kasmak için çok da rahat kasıosun neden bilmiyorum ama psikolojik olsa gerek :D
taklamakanda kas bence. 80 level a kadar orda kastım ve hala orda kasıyorum. farmdayım şu anda. ayrıca bütün eski 80ler level kasma derdinde bu nedenle rok da. çok kalabalık ve pk olma riski fazla. bu nedenle taklamakan iyidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme