Merhabalar arkadaşlar, daha önce birkaç konu daha açmıştım. Ekran kırığı yüzünden servise giden telefonum tamirden geldikten sonra sensör ve kameraları çalışmıyordu, tekrar servise gönderdim. Telefon yine elime ulaştı, kamera ve sensörler çalışıyor fakat bu sefer de bugün karşılaştığım sorun meydana geliyor. Telefonu normal bir şekilde kullanıp elimden bırakıyorum ve tekrar alıp tuş kilidini açmaya çalıştığımda telefonun kapanmış olduğunu fark ettim. Bugün iki defa bununla karşılaştım. Üstelik bu şekilde kapandığında açma tuşuyla açılmıyor telefon. Reset atmak gerekiyor. Ayrıca yine bugün bir kez telefon internet kullanırken dondu, ışık vs hiçbir şekilde kesilmedi, tamamen dondu her şey, tuşlar kullanılmaz hale geldi vs. Bu da reset atınca düzeldi. Bu özellikle kapanma sorununun bir çözümü var mıdır? Ayrıca sıfırlamayı düşündüm fakat daha 1 hafta önce sıfırlanmış olarak geldi zaten servisten. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Tekrar servise ver. Kendin bir işe girersen ve olmazsa servis kendi hatasından yırtmaya çalışır bu sefer senin işlemin üzerinden.
DokuzKuyrukluTilki
kullanıcısına yanıt
Ben de servise vermeyi düşünüyorum zaten. İade etmeyi düşünüyorum hatta ama kabul edeceklerine de pek ihtimal vermiyorum. Bir de vodafone sözleşmeli almıştım. Hep sıkıntı.
Vermekten başka çaren yok. Mırın kırın ederlerse şikayette bulun gerekli yerlere.
quote:
Orijinalden alıntı: emresvet
Ben de servise vermeyi düşünüyorum zaten. İade etmeyi düşünüyorum hatta ama kabul edeceklerine de pek ihtimal vermiyorum. Bir de vodafone sözleşmeli almıştım. Hep sıkıntı.
Nokia bu . Yarı yolda bırakmaz. 3 kere göndermiş olacaksın toplam, yeni ürün vermeleri zorunlu. Sıfır ürün iste aynısından