Şimdi Ara

720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
28.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam knaytı tüplüde de oynayabilirdin, aynı görüntüyü verirdi boşuna masraf olmuş sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaguely

Hayırlı olsun. Benim siparişimin de kargo girişi yapılmış. Bugün kargoya teslim ederlerse yarın ulaşır diye düşünüyorum. Umarım ışık sızması ve ölü piksel çıkmaz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim size de hayırlı olsun.144 hertz 1 ms ips monitörler pahalı olunca bu monitör uygun göründü. Zaten ekran kartım da ona göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sipariş hala hazırlanıyor. Pazartesiye kalacak gibi ulaşması.

• Arkadaşlar indirim bugün saat 23.59'da bitiyor. Almak isteyenler elini çabuk tutsun. Stokta bitebilir.

• Siparişi verdim ama youtube videolarında bakarken ekrana yakım çekim yaptığı noktalarda dikey çizgiler vardı. İptal etsem mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Siparişi verdim ama youtube videolarında bakarken ekrana yakım çekim yaptığı noktalarda dikey çizgiler vardı. İptal etsem mi acaba?
    Nasıl dikey çizgiler ? Videodan ekranın kalitesi hakkında fikir edinmek zor biraz. Ekranı canlı olarak görmek önemli. Kullanıcı yorumlarında bu tarz bir problemden bahsedilmemiş. Youtube'dan inceleme videoları izlediğimde dikey çizgi fark etmedim. Sonuçta bir ekranı kamera çekimi ile gözlemliyoruz. Kesin bir cümle kurmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama forumda kullanan arkadaşlar mevcut. Onlar yorum yaparsa daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Hocam knaytı tüplüde de oynayabilirdin, aynı görüntüyü verirdi boşuna masraf olmuş sanki
    Arkadaş knight online dışında başka oyunlar da oynuyor olabilir. Paylaştığı örnek fotoğrafa göre yorum yapmak doğru değil. Bu monitörü illa ki oyun oynamak için almayanlar olabilir. Photoshop ile uğraşanlar,film,dizi ve maç izleyenler de tercih edebilir. Ben de ara sıra oyun oyanayan,maç,film ve dizi izleyen biri olarak tercih ettim.

• quote:

Nasıl dikey çizgiler ? Videodan ekranın kalitesi hakkında fikir edinmek zor biraz. Ekranı canlı olarak görmek önemli. Kullanıcı yorumlarında bu tarz bir problemden bahsedilmemiş. Youtube'dan inceleme videoları izlediğimde dikey çizgi fark etmedim. Sonuçta bir ekranı kamera çekimi ile gözlemliyoruz. Kesin bir cümle kurmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama forumda kullanan arkadaşlar mevcut. Onlar yorum yaparsa daha iyi olabilir.

Alıntıları Göster

Burada 3:48 deki görüntüden yola çıkarak söyledim. Yanlış da değerlendiriyor olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Burada 3:48 deki görüntüden yola çıkarak söyledim. Yanlış da değerlendiriyor olabilirim.

Alıntıları Göster
    Burada TN panel ekranla pixel yoğunluğunu kıyaslamış. Burada sorun olduğundan bahsetmemiş yani. Bu normal bir şey. Retina ekran dışında hangi ekrana bu kadar yakından bakarsanız bu pixelleri görürsünüz.

• dostlar 1100 tl ye bu mu ?

AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz (Analog+DVI+HDMI+Display) FreeSync QHD VA Monitör

675 tlye bu mu ? bugun almam lazım monitörü .

acer-nitro-vg240ybmiix-23.8 75hz-1ms-hdmi-analog-freesync-full-hd-ips-monitor-p-H
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    O kadar büyük pc den anca televizyon olur hocam . 2 si arasında acer nitro daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaguely kullanıcısına yanıt
    Ben de çözünürlük yüksek ve bol detaylı oyunları severim. Ve aşırı film izleyen birisiyim o yüzden almadım. 144hz 2k IPS ekran bakıyorum

• peki 800tl ye bu mu o halde

Acer 27" SA270Abi 75Hz 4ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD IPS Monitör
  • Arkadaşlar daha kasayı toplamadim 1660 ti yada rx590 olacak büyük ihtimalle. Bu monitörü almak mantıklı mı? 24 inchden büyük monitör istemiyorum. Free sync falan okudum iyice kafam karıştı.

Kısacası alınır mı arkadaslar? Öyle aman aman oyun oynamıyorum günde 1 saat oynarsam anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Ben de çözünürlük yüksek ve bol detaylı oyunları severim. Ve aşırı film izleyen birisiyim o yüzden almadım. 144hz 2k IPS ekran bakıyorum
    4000 TL'nin altında 144 Hz olup 2k çözünürlükte IPS monitör bulursanız bana da haber edin lütfen.

https://www.epey.com/monitor/e/YTozOntpOjM5NzQ7YToyOntpOjA7czozOiIxNDQiO2k6MTtzOjM6IjI0MCI7fWk6Mzk3MzthOjE6e2k6MDtzOjY6IjM3NDMzOCI7fWk6Mzk3MDthOjE6e2k6MDtzOjY6IjM3NjAzOSI7fX1fczo5OiJmaXlhdDpBU0MiOw==/

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1481

Arkadaşlar daha kasayı toplamadim 1660 ti yada rx590 olacak büyük ihtimalle. Bu monitörü almak mantıklı mı? 24 inchden büyük monitör istemiyorum. Free sync falan okudum iyice kafam karıştı.

Kısacası alınır mı arkadaslar? Öyle aman aman oyun oynamıyorum günde 1 saat oynarsam anca
    FreeSync teknolojisi, seçilen AMD ekran kartlarında monitör ve işlemci arasındaki bağlantı sorunlarını çözümler ve ekranda oluşabilecek görsel dağılmaların, dalgalanmaların önüne geçerek daha zahmetsiz ve sorunsuz bir oyun performansı sağlar.

Kaynak ;
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1009271/

• quote:

FreeSync teknolojisi, seçilen AMD ekran kartlarında monitör ve işlemci arasındaki bağlantı sorunlarını çözümler ve ekranda oluşabilecek görsel dağılmaların, dalgalanmaların önüne geçerek daha zahmetsiz ve sorunsuz bir oyun performansı sağlar.

Kaynak ;
    https://www.asus.com/tr/support/FAQ/1009271/

Alıntıları Göster
    satın alıp geçtim, teşekkür ederim. Derine indikçe iyice kaybolacağım yoksa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesut1481

satın alıp geçtim, teşekkür ederim. Derine indikçe iyice kaybolacağım yoksa :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırız

• stok bitti galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

stok bitti galıba
    Alcaktım stok bitmiş,iki üç gündür hep aynısı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.