Şimdi Ara

720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
28.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: exclbr

Alcaktım stok bitmiş,iki üç gündür hep aynısı oluyor.

Alıntıları Göster
    O kadar dedik burda stok bitebilir diye. Zaten kampanyanın son günüydü bugün. Ürün F/P olunca da tükenmesi de normal. Ama iyi dayandı stok Forumdan bayağı bir arkadaş satın aldı. Forum dışından da takip edip alan olmuştur eminim ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaguely

O kadar dedik burda stok bitebilir diye. Zaten kampanyanın son günüydü bugün. Ürün F/P olunca da tükenmesi de normal. Ama iyi dayandı stok Forumdan bayağı bir arkadaş satın aldı. Forum dışından da takip edip alan olmuştur eminim ki.

Alıntıları Göster
    Valla sistemi yeni kurdum. Test mest derken anca zaman oldu. Bu ara monitörler de çok kampanya oluyor. Elbet alırız birşey .

• Akşam 50 stok vardı 50 side 2 saatte bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Akşam 50 stok vardı 50 side 2 saatte bitti
    Stok durumunu nereden takip ediyorsunuz ?

• İnternet fiyatından 200 tl ucuza geldi

• Vaguely kullanıcısına yanıt
    Sepete 100 tane at örneğin yeterli sayı olmazsa seni diğer satıcılara yönşendiriyor eksik stok için

• 1 ms ips nasıl oluyor ve nasıl bu fiyata satılıyor enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

İnternet fiyatından 200 tl ucuza geldi
    Hem indirim kodu kullanıp hem de 50 TL bonus kazananların kazancı 200 TL'den fazla oldu.

• Kargoya vereylerdi iyiydi ya. Dün aldım sözde.
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece knight oynamıyorum o genelde alta açık pazar kurulu şekilde duruyor yeni nesil oyunların çoğunu oynuyorum film izliyorum Photoshop kullanıyorum monitör fiyatı gerçekten uygun ben memnunum tavsiye ederim

• 3D secure yapmadan ödemeyi tamamlayım dedim sanırım işlem gerçekleşmedi ve kaçırdık kampanyayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Bu daha avantajlı değil mi arkadaşlar fiyat olarak, 4ms 1ms farketmez oyun oynadığım yok
    https://www.hepsiburada.com/acer-sa230abi-23-75hz-4ms-analog-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000M025T?magaza=Hepsiburada
    Aldım bundan 579 a

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    Güzel tercih onlarda gercek 1ms degil zaten. İps 1ms monitörü kimse o paraya vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

Güzel tercih onlarda gercek 1ms degil zaten. İps 1ms monitörü kimse o paraya vermez
    19 inc monitörüm var eski 7 sene oldu lcd gözümü acayip yoruyor umarım bunda o sorunu yaşamam.

• Bende 24 inc ini yeni aldim. 22inc samsung vardi onceden tn panel. ona gore hem goruntu kalitesi iyi hemde goz yormuyor. Freesync ile de biraz fps artisi oldu oyunlarda.

• quote:

Bende 24 inc ini yeni aldim. 22inc samsung vardi onceden tn panel. ona gore hem goruntu kalitesi iyi hemde goz yormuyor. Freesync ile de biraz fps artisi oldu oyunlarda.
    19 inc lcd ne kadara gider letgo dan

• quote:

Rica etsem gerçek 1 ms olmadığını kanıtlar mısınız ? Zaten bu monitörü hepsiburadanın %20 indirimi + 25 TL'lik Türk Telekom kampanya kodu + 50 TL bonus flaş ile birlikte 645 TL'ye aldık. Yoksa normal satış fiyatı 850-900 TL civarı. Bir de bu ürün de dahili hoparlör, kulaklık çıkışı ve ses girişi mevcut. Acer'in bu fiyat bandında ki diğer modellerinde yok.

• ben de aldıgımda epey arastırdım ıkısıde benzer fıyatlardaydı ınternette arastırırsanız bıraz sorunuza yanıt bulursunuz. baskaları gıbı
  • Konu sahibinin bütün yorumlari Acer marka ile ilgili.

• geng G kullanıcısına yanıt
    İstatistikçi misin ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.