Şimdi Ara

720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
28.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frzstate

ben de aldıgımda epey arastırdım ıkısıde benzer fıyatlardaydı ınternette arastırırsanız bıraz sorunuza yanıt bulursunuz. baskaları gıbı
    Siz dediniz bu ürünün gerçek 1 ms olmadığını. Ben de size kanıtlayabilir misiniz dedim. Şimdi de diyorsunuz ki 'internette araştırırsanız biraz sorunuza yanıt bulursunuz' diyerek işten sıyrılıyorsunuz. Biz sizden bu ürünün 1 ms olmadığına dair bir kanıt istiyoruz. Bu konuya geliyorsunuz bu fiyata 1 ms IPS olmaz diyorsunuz. Sonra da gidin araştırın. Cidden komik. Adamlar her monitörün de 1 ms,4 ms ve 5 ms belirtecek ama hiç biri gerçek olmayacak. Zaten böyle bir şey olursa bunun ismi kandırmaca olur veya firmaya iftira atmış olursunuz. Satın aldığımız acer vg240ybmiix modelinin 1 ms olmadığını kanıtlayın lütfen. Bekliyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• monitörum geldı ölü piksel yok ekran cok canlı . hoparlör gayet yeterli ses veriyor .monitör ayarlardaqn sesi fulledim . bende nvidia ekran kartı vardı hdmı den bağladım 75 hz alıyorum şuan sorun yok. bence fiyatına göres süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

monitörum geldı ölü piksel yok ekran cok canlı . hoparlör gayet yeterli ses veriyor .monitör ayarlardaqn sesi fulledim . bende nvidia ekran kartı vardı hdmı den bağladım 75 hz alıyorum şuan sorun yok. bence fiyatına göres süper
    75 Hz'de kullanmak için HDMI 2.0 sürümü kablo gerekliymiş galiba ? Şu üründen almak istiyorum ben de ;

• Dün 4.30 civarı sipariş verdim. 6 Eylül de kargoya verilecek yazıyordu ama verilmemiş. Pazartesi verecekler herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaguely

75 Hz'de kullanmak için HDMI 2.0 sürümü kablo gerekliymiş galiba ? Şu üründen almak istiyorum ben de ;

https://www.teknosa.com/preo-my-cable-mc23-premium-hdmi-kablo-p-110271692?gclid=EAIaIQobChMIuq79_sC-5AIVRuJ3Ch3bJwqVEAQYAyABEgIlh_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Alıntıları Göster
    bence normal hdmı kabloda ıs görur 75 hz sonucta tam araştırmadım ama pc de 75 hz dıye gozukuyor

• mesut1481 M kullanıcısına yanıt
    Benimki bugün sabah 8:30da verilmiş. Teslim pazartesi olur muhtemelen.

• Mark Selby kullanıcısına yanıt
    150-200 tl arası gider hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

bence normal hdmı kabloda ıs görur 75 hz sonucta tam araştırmadım ama pc de 75 hz dıye gozukuyor

Alıntıları Göster
    Yorumlarda okudum bende. HDMI kablonun sürümü 2.0 olması gerekiyormuş. Çokta problem değil. 10-15 TL daha pahalı sadece.

• Elimde hdmi 1.4 kablo var. Kullansam ne zararı olur acaba?

Edit: Monitör geldi yarım saat önce. Hiçbir sorunu yok ölü piksel testi yaptım çıkmadı. Hdmi 1.4 kullandım elimde o vardı. Sorunsuz 1080p 75 hz'de çalıştı. Renkler çok canlı, büyüklük ideal. Ama hoparlör tiz veriyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 9 Eylül 2019; 14:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Elimde hdmi 1.4 kablo var. Kullansam ne zararı olur acaba?

Edit: Monitör geldi yarım saat önce. Hiçbir sorunu yok ölü piksel testi yaptım çıkmadı. Hdmi 1.4 kullandım elimde o vardı. Sorunsuz 1080p 75 hz'de çalıştı. Renkler çok canlı, büyüklük ideal. Ama hoparlör tiz veriyor biraz.
    Hayırlı olsun. Yorumlarda 75 Hz çalışması için HDMI kablo sürümünün 2.0 olması gerekiyor diye bir şey okumuştum. Ama 1.4 sürümde de çalıştıysa sıkıntı yok demektir Bu fiyat bandında ki monitörün hoparlörü de böyle oluyor demek ki

• 75 hz olduğunu nasıl ölçeriz

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    https://www.testufo.com/

Ben buradan baktım + grafik ayarlarından monitörün yenileme hızını kontrol ettim.

• Vaguely kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Belki ekranda yazan değer 75 hz ama bana 60hz veriyor da olabilir. Çözemedim. En garantisi hdmi 2.0 ile kullanmak.

• Monitörleriniz geldi mi arkadaşlar ? Memnun musunuz ? Umarım ölü piksel,ışık sızması gibi problemler ile karşılaşmazsınız.

• Bu fiyata bu özelliklerde bir monitör varmı diye bakıyorum ama hiç bir yerde göremiyorum. Aynı ürün Trenyolda 835 TL'den satışa çıktığı gibi tükenmiş. Biz Türk Telekom indirim kodu ve bonus ile 645 TL'ye aldık. Ürün şu anda en ucuz 900 TL'ye satılmakta. Aldığımız bu monitör 2019 model. Acer'in daha ucuz modelleri ile kıyaslıyorlar. O modeller hem eski üretim hem de 60 hz - 4 ms. VA panel, 75 Hz - 1 ms olup buna göre fiyatı daha uygun olan var ama HDMI çıkışı 1x, hoparlör,ses çıkışı ve kulaklık girişi yok maalesef. Bizim aldığımız bu üründe 2x HDMI,hoparlör,ses girişi ve kulaklık çıkışı var.

Özelliklere buradan bakabilirsiniz ;

Buradan da ürün hakkında ki değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. Yabancı dil de olduğu için chrome üzerinden girip dili otomatik çeviri yapınız.

www.coolblue.nl
    Reviews over Acer Nitro VG240Ybmiix - Coolblue - Voor 23.59u, morgen in huis
    https://www.coolblue.nl/product-reviews/814031/acer-nitro-vg240ybmiix.html

Geldi mi monitör?

• quote:

Geldi mi monitör?
    Geldi. Daha paketi açmadım. HDMI kablosu yok şu an. Siz naptınız ? Sıkıntı yoktur umarım. İlk kullanışta memnun kaldınız mı ?

Hiçbir sorun çıkmadı. Umduğumdan çok daha iyi, renkler çok canlı. Zarif de duruyor. Ghosting, ölü piksel testi yaptım sorunsuz. 1.4 hdmi da işini görebilir elinde varsa.

Bir gün sonrasının editi: sanırım sorunlu benimki, görüntü gidip geliyor ara sıra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 10 Eylül 2019; 15:17:29 >
  • quote:

Hiçbir sorun çıkmadı. Umduğumdan çok daha iyi, renkler çok canlı. Zarif de duruyor. Ghosting, ölü piksel testi yaptım sorunsuz. 1.4 hdmi da işini görebilir elinde varsa.

Bir gün sonrasının editi: sanırım sorunlu benimki, görüntü gidip geliyor ara sıra.
    Yok maalesef. Bugün alır kurarım bende. Bir arkadaş şöyle bir problemden bahsetti ;
    720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör

Monitörü eline ulaşıp kurulumu yapan arkadaşlardan problem çıkan olursa buraya yazarsa iyi olur. Ona göre çözüm üretebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.