Şimdi Ara

720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
28.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba türk Telekom kodu hala geçerli midir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiyaka1903

Merhaba türk Telekom kodu hala geçerli midir
    Maalesef kampanya bitti.

• Gittgidiyorun bugüne özel %5 indirimi ile 797 TL'ye geliyor. Axess kartı olanlar 50 TL chip para kazanarak 747 TL'ye satın almış olur.

• urun.gittigidiyor.com
    23.8 ACER NITRO VG240Ybmiix FHD IPS LED AMD FreeSync 1MS 75HZ MM Çerçevesiz Gaming Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/23-8-acer-nitro-vg240ybmiix-fhd-ips-led-amd-freesync-1ms-75hz-mm-cercevesiz-gaming-monitor-469426108

• Monitör çok iyi ama bana sorunlu denk geldi sanırım. Dün geldi bugün deneyebildim. Ara ara görüntü gidiyor 5 sn sonra geliyor. Masaüstünde dahil. Bios, chipset, ekran kartı sürücüleri güncellendi. Sıcaklıklar normal. Anlayamadım sorunu. Yarın da hdmi 2.0 kablo ile deneyeceğim. Var mı bu monitörü alıp da böyle bir sorunla karşılaşan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Monitör çok iyi ama bana sorunlu denk geldi sanırım. Dün geldi bugün deneyebildim. Ara ara görüntü gidiyor 5 sn sonra geliyor. Masaüstünde dahil. Bios, chipset, ekran kartı sürücüleri güncellendi. Sıcaklıklar normal. Anlayamadım sorunu. Yarın da hdmi 2.0 kablo ile deneyeceğim. Var mı bu monitörü alıp da böyle bir sorunla karşılaşan?
    hocam öyle bir sorun varsa ilk önce 3lüye takmak yerine bir de prize direkt takın ve mümkünse farklı ve kaliteli bir kabloyla deneyin.
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Güçle alakalı bir problem olduğunu sanmıyorum ama deneyeyim yine de. Çünkü monitörde görüntü kesiliyor ve açık olduğunu gösteren mavi ışık yanıyor. Yarın da hdmi 2.0 alıp deneyeceğim.

• Arkadaşlar ben kampanya gününde 3 adet monitör aldım. 1. si bu ürünü iade ettim sorunsuz şekilde. Ürün çok güzeldi sesi görüntüsü felan ama ıps ekranı gözümü yoruyordu . iade etmeden son kontrol edişimde 1 adet ölü piksele rastladım . ışık dalgalanması farkettim . 2. Olarak acerin curved ED273Awidpx 27 inçlik 144 hz monitörünüde 1350 tl yrkampanyalı almıştım. Va panel olmasıyla kısursuz bi monütördü ama dikkatlice bakınca o üründe 2 adet ölü piksel farkettim ayrıca kasasının üst kısmında 3 adet çizik vardı. Normalde çok beğenmeme ve çok uygun fiyata almama rağmen onuda iade etmek zorunda kaldım. 3. Olarak Aynı gün kampanyadan AOC G2590VXQ 24.5 modelini 650 tl ye aldım bugün geldi ürün akşam kurcam ürünü tn panelide denemiş olcam ayrıca. Bu üründe 24.5 inçlik çerçevesiz ekranı display port desteği mat ekranı felan var . inşallah bu ürün sorunsuz çıkar . çünkü artık iadeyle uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesajına buradan cvp yazıyım diğer arkadaşlardan sorun yaşayanlar faydalanması maksatlı. Ürünün tüm aparatlarını aldığın şekilde özenle paketle. Ve iade ederken üründe sorun var seceneğini seçme . direk ürünü beğenmedim deyip cayma hakkını kullan . eğer üründe sorun var yazarsan servis raporu istiyorlar . uğraşırım dersen sen bilirsin . tüm bunlara rağmen hb da iadelerde sorun çıkarabiliyormuş. Bende forumdan araştırdım . ama en garanti yol dediğim şekilde . ürünü geri gönderip arızalı felan demeden cayma hakkını kullanmak.

• Monitörü çok beğendim ve fiyatı da çok uyguna gelmişti ama ne yazık ki iğrenç bir yerde iğrenç bir ölü pixel var. Bir tane de daha silik bir ölü pixel var şimdiye kadar 2 tane farkettim. İade yerine değişim istemem mümkün değil midir?

Kaçtı tüm hevesim:(

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada değişim için servis raporu istiyor bildigim kadarıyla . bence içinize sinmiyorsa direk iade edin ama yukarda açıkladığım şekilde iade edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

Hepsiburada değişim için servis raporu istiyor bildigim kadarıyla . bence içinize sinmiyorsa direk iade edin ama yukarda açıkladığım şekilde iade edin.
    645'e malolmuştu. Bu fiyata bir daha bulabilir miyiz ki hocam?

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Zor hocam bidaha bulmak 750 gibi rakamlara bulabilirsiniz . ama şunu söliyim ıps ekranlarda ölü piksel cıkma ihtimali yüksek . eğer ölü piksel kıyıda köşedeyse kullanabilirsiniz .

• arkadaşlar AOC G2590VXQ 24.5 monitörüm geldi bu ürün efsane çıktı 675 tlye geldi bana. ekranı 23 le 27 inçin arası çok ideal büyüklüğe sahip .ölü piksel ışık dalgalanması yok içlerinde fp olarak en mükemmel ürün bu . forumda tn ekranlara laf atan arkadaşlar neye göre atıyorlar onuda anlamadım . eğer bu ürün 800 tl de olsaydı genede bu ürünü alırdım .
  • ürün geldi ölü piksel vs. yok. Yalnız ips den midir, ekranın büyüklüğünden midir nedir gözlerim ağrıyor. Ekran parlaklığını 50 ye çektim ama yinede alışma süreci olsa gerek.
  • Alan arkadaşlar 1 saat kadar 1080p 75hzde oyun oynamaya çalışsın vaktiniz varsa. Görüntü gidip gelmesi olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Alan arkadaşlar 1 saat kadar 1080p 75hzde oyun oynamaya çalışsın vaktiniz varsa. Görüntü gidip gelmesi olabiliyor.
    2 saatten daha fazla oynadım hiçbir problem yok
  • monitörü kurdum ölü piksel testi defalarca yaptım yok ışık sızması da yok parlaklık %100de akşamları biraz gözü yorabiliyor ips olduğu için tn paneller o konuda sanırım daha iyi olabilir ama ben ipsden memnun sayılırım ama şöyle bir ufak sorunum var
    benim oyunlarımda sadece yukarıdan aşşağıya doğru bir doğrusal bir çizgi aşşağıya doğru dalgalanarak iniyor gibi sanki ekran titremesi gibi ama daha çok dalgalanmayı andırıyor. aydınlık yerlerde farketmesi zor karanlık yerlerde bariz belli oluyor
    mesela lolde açılmamış karanlık haritada dalgalanma fazla, kendimi izlerken açık alanlarda çok az derecede bunun sebebi ne olabilir acaba monitörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
    son olarak yüksek fpsde artıyor fpsi aşşağıya çektiğimde sorun azalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

arkadaşlar AOC G2590VXQ 24.5 monitörüm geldi bu ürün efsane çıktı 675 tlye geldi bana. ekranı 23 le 27 inçin arası çok ideal büyüklüğe sahip .ölü piksel ışık dalgalanması yok içlerinde fp olarak en mükemmel ürün bu . forumda tn ekranlara laf atan arkadaşlar neye göre atıyorlar onuda anlamadım . eğer bu ürün 800 tl de olsaydı genede bu ürünü alırdım .
    Siz kaç tane monitör sipariş verdiniz acaba ? Beğenmediklerinizi kutuyu açtığınız halde nasıl iade edebiliyorsunuz ki ? Bildiğim kadarıyla oyun ürünlerinde ambalaj açılması sonucu cayma hakkını kullanamıyorsunuz diye biliyorum.

• arkadaşlar bende insanların ips ekranı övmesi üzerine aldım ama dediğim gibi gözü yoruyor o yüzden iade ettim . tn ve va ekranlar canmış. bu ıps ekranlarda sanki tv ye yakından bakma durumu gibi bir durum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 10 Eylül 2019; 23:20:20 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.