Şimdi Ara

720 tl acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms- ıps monitör (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
28.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun ürünü dedikleri farklı bi katogari . hocam ben 3 farklı ürün aldım 2 sini kullancaktım . 2 si acerdi . acer olanların birinde 2 diğerinde 1 ölü piksel çıktı . ben ölü pikselleri sonrada farkettim. artı birinde cizikler vardı. ve direk güzelce kutusuna koyup iade yolladım . 14 gün cayma hakkınız var ama ürünn kutusuna cartuna zarar vermemek gerekiyor. ve iade ederken hasarlı derseniz servis raporu istiyorlar iade almıyorlar . o yüzden cayma hakkımı kullanmak istiyorum beğenmedim diyorsunuz. ben bu forumları açarken AOC G2590VXQ 24.5 modeli içinde forum oluşturdum ama herkez tn ekran alınmaz felan yazdı . ama ben piyasa fiyatının 300 tl ye yakın altında olduğu ve 24.5 ekranı dp girişi felan tam donanımlı bi monitör olduğu için yedekte aldım iykide almışım . yoksa indirimden yararlanamayacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

oyun ürünü dedikleri farklı bi katogari . hocam ben 3 farklı ürün aldım 2 sini kullancaktım . 2 si acerdi . acer olanların birinde 2 diğerinde 1 ölü piksel çıktı . ben ölü pikselleri sonrada farkettim. artı birinde cizikler vardı. ve direk güzelce kutusuna koyup iade yolladım . 14 gün cayma hakkınız var ama ürünn kutusuna cartuna zarar vermemek gerekiyor. ve iade ederken hasarlı derseniz servis raporu istiyorlar iade almıyorlar . o yüzden cayma hakkımı kullanmak istiyorum beğenmedim diyorsunuz. ben bu forumları açarken AOC G2590VXQ 24.5 modeli içinde forum oluşturdum ama herkez tn ekran alınmaz felan yazdı . ama ben piyasa fiyatının 300 tl ye yakın altında olduğu ve 24.5 ekranı dp girişi felan tam donanımlı bi monitör olduğu için yedekte aldım iykide almışım . yoksa indirimden yararlanamayacaktım
    Benim monitör de dün akşam gelmişti. HDMI kablo olmadığı için bugün kuracaktım. Sonra bir kaç arkadaş monitör de bazı problemlerin olduğunu söyledi. Benim içime de kurt düştü. Açıp açmamak konusunda kararsız kaldım. Elektronik ürünler de şanssızımdır. Önce ki 2 telefonum da ölü piksel,sarı ekran vb. problemler çıkmıştı. Benimde içime sinmeyerek bugün iade ettim. Ürünü iade etmek istiyorum kısmından ---»» İade sebebi ---»» Diğer ---»» Cayma hakkımı kullanmak istediğimi belirterek iade işlemini başlattım. Gelen ambalajı hiç ellemediğim için sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• çıkmaz hocam iade alırlar . ürün gözü yoruyor tavsiye etmiyorum . AOC G2590VXQ modelini ucuza düşürebilen herkeze öneriyorum. acerden 1 inçe yakın daha büyük ve bu çok farkediyo . tam ideal bi boyutu var
  • 645 TL gibi piyasadan nerdeyse 250 TL kadar ucuza getirmiştim. Keşke bende sizin gibi 2-3 tane farklı monitör sipariş verseydim. Şimdi indirim de yok. Başka bir indirimi bekleyeceğim artık. Bir de bonus ile aldığım için taksit sayısı da azdı. World Card ile almak daha avantajlı. 9 taksit yapıyor bildiğim kadarıyla. Ama puan gelmiyor işte.

• Vaguely kullanıcısına yanıt
    Ben de iade talebi verdim. Poşetlere kadar yırttım, ugrastiracak biraz paketleme işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmuratbeyx

çıkmaz hocam iade alırlar . ürün gözü yoruyor tavsiye etmiyorum . AOC G2590VXQ modelini ucuza düşürebilen herkeze öneriyorum. acerden 1 inçe yakın daha büyük ve bu çok farkediyo . tam ideal bi boyutu var
    O ürünü bende düşünmüştüm. Hem ekran daha büyük hem de display port mevcut. Ama HDMI 1.4 destekliyor. 2.0 desteklese daha iyi olabilirdi. Bir de TN panel olduğu için ön yargılı davrandım biraz. Aslında benim gözüm de kuruluk problemi var. Sürekli kanlanıyor. Bu yüzden damla kullanmak zorunda kalıyorum. IPS ekran gözlerimi de mahvedebilirdi. Zaten kullansaydın parlaklığı kısıp öyle kullanırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Ben de iade talebi verdim. Poşetlere kadar yırttım, ugrastiracak biraz paketleme işi.
    En iyisini yapmışınız. Sizde ki normal bir problem de değildi. Servis felan uğraşmaktansa direk iade etmek en mantıklısıydı.

hocam şunu anladım ıps ekran demek tvye yarım metreden bakmak demek. ben parlaklığı kısdım ama yinede gözü yoruyor. va monütöre geçiyorum sorun geçiyordu. ıps ekranda ışık dalgalanması gibi gözü alan şeyler oluyordu. şuandaki tn ekranımda o kadar berrak bi ekran varki kıyasladığımda . hemde parlaklık çözünürlük herşey gözümüzü en az yoracak şekilde tasarlanmış .
    ben yıllardır internetten ürün alırım . bu kadar bomba bi indirim hiç görmemiştim .o yüzden öyle bir karar aldım. inşallah yine benzer indirimler olur sizde alırsınız
  • Göz yormasi olayı sadece bende değilmiş demekki. Parlakligi baya baya düşürüp kullandım aksam biraz daha iyi oldu sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işık sızması aldığım tvde bile vardı eski moniyördede vardı bındada var o yüzden ona bakarak iade etmem. Bu modelin farklısını aldıydım Acer. Renkler felan on numara göz yormaması için gözlük kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz yorulması IPS ekranlara özgü bir şey. Çok parlak gösteren bir panel olduğu için böyle bir sıkıntı söz konusu. Ekran ayarları ile oynarsanız bu sıkıntıyı biraz giderebilirsiniz.

• Aynı modelin displayportlu ve kameralı olan modeli n11'de 839 TL. 700-750 TL bandına düşerse alınabilir.

Ürünün detaylı fotoğrafları şu linkte mevcut ;

https://www.dns-shop.ru/product/dff5ca9446c11b80/238-monitor-acer-nitro-vg240ybmipcx-umqv0ee004/

n11 linki ;

Acer Nitro VG240Ybmipcx 23.8" 1ms Full HD HDMI DP FreeSync IPS O 1.114,95 TL yerine 839,30 TL

urun.n11.com
    Acer Nitro Vg240ybmipcx 23.8" 1ms Full Hd Hdmı Dp freesync Ips O - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/acer-nitro-vg240ybmipcx-238-1ms-full-hd-hdmi-dpfreesync-ips-o-P371264012

• Ya arkadaşlar benim monitör geldi şimdi taktım kontrol amaçlı siyah renk resim açtım ekranın ortasında biyerde iğne uçu gibi yeşilimsi bir nokta var ne yapmam lazım normal kullanırken fark edilmiyor ama siyah renk açınca belli oluyor

https://www.youtube.com/watch?v=1SVICMeEmaM&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: semizmir

Ya arkadaşlar benim monitör geldi şimdi taktım kontrol amaçlı siyah renk resim açtım ekranın ortasında biyerde iğne uçu gibi yeşilimsi bir nokta var ne yapmam lazım normal kullanırken fark edilmiyor ama siyah renk açınca belli oluyor

https://www.youtube.com/watch?v=1SVICMeEmaM&feature=youtu.be
    Ölü piksel mevcut. Başka renklerde var mı diye de kontrol edin derim. Birden fazla olursa ileride canınızı sıkabilir. Bir de ışık sızması varmı diye kontrol ediniz.

• Başka bir sorun yok sadece bu küçük nokta var şimdi değilde 1 sene sonra garantiye göndersem nasıl olur bir akıl verirmisin bana anlıyorsan bu işlerden doğuda askeri personelim şimdi geri göndermesi sıkıntı olacak

• semizmir S kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti işlem yapmaz 1 ölü piksel için . ya iade edin yada kullanın . bi bakın inceleyin ürünü kararınızı ona göre verin . ölü pikselin tam ortada olması sıkıntı kıyıda köşede olsa tolere edilebilirdi siz bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir tane daha varmış sol tarafta biraz daha büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: semizmir

Bir tane daha varmış sol tarafta biraz daha büyük
    Direk iade edin derim. Monitörü tüm aparatları ve kabloları ile ilk açtığınız hale getirip geri yollayınız. İlk önce hepsiburadadan iade talebi oluşturmanız lazım. Ürünü iade etmek istiyorum -> Diğer -> 'Cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Ürünü beğenmedim.' diyerek talep oluşturun. Eğer ölü piksel felan var derseniz iade almayıp direk servise yönlendiriyorlarmış. O zaman değişim oluyormuş bildiğim kadarıyla. Değişim isterseniz farklı bir yöntem ile iade etmeniz lazım.

• Kampanya bitti işyerindeki monitör bozuldu. Varmı bildiğiniz 21.5 ve üzeri 500 TL civarı bir monitör.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.