Şimdi Ara

720 vs 820 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki cihazdan birini seçecek olsanız tercihinizi hangisinden yana kullanırsınız ? (Şarj,kamera,performans vs bütün fonksiyonları göz önüne alarak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 720 kullandım. 820 cihazıda iyi biliyorum.
    720 genel olarak şarjı çok iyi gidiyor.
    kamerası güzel
    ekran kalitesi çok güzel.
    bataryası çıkarılalaması benım için eksi.
    telefon çok hafif büyük görünmesine rağmen
    ekranı çok kolay kırılabilir genelde hep ekran arıyorlar o cihaz için ama dikkatli kullanılırsa bişi olmaz sanırım. telefon bir kapandı sonra bir daha açılmadı yazılımsalmi artık bilmiyorum servise gitti sonra iade ettim.

820 daha hızlı bir telefon kamerası güzel şarjı kötü 1 gün çıkarır sanırım normal kullanımda 720 den az daha küçük
  • 720 de donma kasma oluyor mu 512 mb ram olduğu için bende düşünüyorum aslında 720 almayı

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende almayı düşünüyorum şuan performansı iyidir diye düşünüyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem. L720 kullanmışlığım var beni en çok etkileyen şarjı ve kamerası olmuştu.

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    L820'in kamera performansı L720 ile aynı mıdır hocam ?

• Gastarbeiter kullanıcısına yanıt
    Hayır Lumia 820'nin kamerası daha iyidir ancak Lumia 720'nin de kötü bir kamerası yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lordem kullanıcısına yanıt
    Ön kamera performansı hakkında bir bilginiz var mı hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 728 için ramdan dolayı kasma takılma uygulamalarda problem oluyor mu

720'nin ön kamerası 1.3mp,Lumia 820'nin 0.3 mp. 820 batarya konusunda baya kötü bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

728 için ramdan dolayı kasma takılma uygulamalarda problem oluyor mu

bazı oyunlarda filan 1 gb alt limiti var. 820 ram ve ghz farkıyla daha az yorulur diyelim. Yoksa gündelik kullanımda farkı hissetmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 22 Şubat 2015; 19:27:29 >
  • İki modeli de kullandığım için rahat yorum yaparım. 720 nin tek avantajı nispeten biraz daha iyi pili. Biraz daha iyi derken dağlar kadar fark yok kullanımda. Ha bir de belki tasarımı biraz daha güzel denirse onu da anlarım. Ancak 1 gb rami, amoled ekranı ve değişebilen pili ile 820 modeli 720 yi ezer geçer.
    Ön kamerada yukarıda arkadaş yazmış L720 çok daha iyi L820 de ön kamera öylesine konmuş gibi.
    Edit: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 22 Şubat 2015; 23:34:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

İki cihazdan birini seçecek olsanız tercihinizi hangisinden yana kullanırsınız ? (Şarj,kamera,performans vs bütün fonksiyonları göz önüne alarak)

Selam Gastarbeiter hocam hiç 720-820 girme sana güzel bir metal kasa olan bir lumia 830 5 'inclik 1 gb ram 4 çekirdekli 1.2 ghz 16 gb hafızası artırabilir ile süper telefon bence bunu al derim hocam
    Kaynak:http://www.pcworld.com.tr/inceleme/nokia-lumia-830-incelemesi/

• hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam sakin olun fiyatı nedir ? :D

• Yada şöyle diyim 820 'ye hiç bulaşmayın hocam çünkü bataryası acayip yiyor bizim whatsapp grubu arkadaşlarım ve Windows Phone Haber sitesindeki arkadaşlarım söyle di bataryası acayip su gibi içiyor 925 var bende oda aynı

Lumia 620 nasıl hocam ?

• Sana tavsiyem a101'e bak 1520 lerin çok harika 750 tl eyer fiyat değişmedi ise lumia 535 600 tl. 1320 aynı kese 750 tl a101 de

Bütçe 500 lira civarındaydı bir anda bir aksilik oldu hocam 400 lira zar zor verebilirim şuan da

• Hocam 620 'nin ekranı işini görmez bide yani iyi değil gibi hocam

• Anladım hocam dediğim gibi üstüne biraz daha koyma şansın varsa 535 hiç düşünmeden tavsiyem 599 tl.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.