Şimdi Ara

720P 1080p Filmlerde ses çızırtısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı forumlar.Arkadaşlar başlıktada görüldügü gibi hd filmlerde yani 720p veya 1080p filmlerde ses çızırtı yapıyor,örnegin filmi açıyorum
    izliyorum izlerken hareketli bir sahne oluyor arabalar patlıyor felan ve o arada seste çızırtı meydana geliyor yani normalde izlerken bir şey yok ama sadece hareketli sahnelerde bu sorum başıma geliyor.VLC player, Bs Player Gom Player,Mkv Player gibi tüm video oynatıcıları denedim bu olay başıma geldi.Arkadaşlar sistemim aşagıda belirttigim sistemdir bütün video oynatıcıların codeclerini kurdum ve denedim bişey olmadı şimdi sitemimi yazıyorum.

İşlemci:Amd anthlon x2 5200 processor+
    Ekran kartı:shappıe 5830 extreme 1gb 256 bit gddr5
    Anakart:foxconn a6vmx(ses kartı üstünde yani kendi ses kartı orjinal anakartın ses kartı)
    mıcrolab 2+1 hoporlöl(bunda bir sorun yok ben başka hoporlöllerdede denedim)

Arkadaşlar lütfen yardım edin bu sorunu çözmeme lazım.Yardım eden ve etmeyen herkeze teşekkür ederimm arkadaşlar hadi hayırlı forumlar

• Kazaa Lite Mega Codec Pack dene bakalım kardeş sorun çözülecekmi Free-codecs adresinden indirebilirsin. Sana yanında Gelen Media Player Classic veya Splash Player tavsiye ederim.
  • düzelmedi kardeş ilgilendigin iç,n teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.