Şimdi Ara

720p film indirme(yada izleme) sitesai bilen varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p film indirme(yada izleme) sitesi bilen varmi ? Bedava .

• Yapay Zekanın Yanıtı

720p Film İzleyerek Mükemmel Görüntünün Keyfini Çıkar

720p çözünürlük, yüksek kaliteli bir film izleme deneyimi için ideal bir seçimdir. 720p izlemenizi sağlayan çeşitli web siteleri mevcuttur ve bu sitelerde her zevke hitap edecek geniş bir film yelpazesi bulabilirsiniz.

İster aksiyon dolu bir macera, ister dokunaklı bir dram veya heyecan verici bir gerilim filmi arıyor olun, 720p çözünürlük canlı ve büyüleyici görüntülerle sizi sinemanın kalbine götürecektir. 720p filmler, daha düşük çözünürlüklere kıyasla daha net ayrıntılar, daha gerçekçi renkler ve daha sürükleyici bir izleme deneyimi sunar.

İster evinizin konforunda izlemeyi, ister hareket halindeyken keyif yapmayı tercih edin, 720p izlemenize olanak tanıyan web siteleri ile mükemmel görüntü kalitesinin tadını çıkarabilirsiniz. Aradığınız filmi bulmak için anahtar kelimeleri arama motoruna yazmanız yeterlidir. Örneğin, "720p izle" yazarak ilgili web sitelerini ve filmleri görüntüleyebilirsiniz.

Bu web siteleri ayrıca, izleme geçmişinizi temel alan kişiselleştirilmiş öneriler sunarak size zahmetsiz bir film izleme deneyimi yaşatır. Ayrıca, farklı kategorilerde ve türlerde geniş bir film seçkisi arasından seçim yapabilirsiniz.

İster bilgisayarınızda, ister akıllı telefonunuzda veya tabletinizde izleyin, 720p çözünürlük, unutulmaz bir film izleme deneyimi için eksiksiz bir görüntü kalitesi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bedava derken ? internetin sınırsız ise bedava izlersin.
    www.unutulmazfilmler.com a bak.720p ve hepsi altyazılı.ben dublaj isterim dersen 720p bulmak zor olur,ama sana tavsiyem kesinlikle altyazılı izlemelesin,çok daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminovkenan

720p film indirme(yada izleme) sitesi bilen varmi ? Bedava .

bicaps.com 720p 1080p şeçenekleri var güzel film izleme sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike0

quote:

yify-torrents indirmek için
  • quote:

quote:

Son durak 4 ve son durak 5 izlemek yada indirmek istiyorum ama filesfetcher mi ne oraya yonlendiriyor orasida parali . Bedava film izleme sitesi sanmistim burayi :(
  • quote:

quote:

quote:

Son durak 4 ve son durak 5 izlemek yada indirmek istiyorum ama filesfetcher mi ne oraya yonlendiriyor orasida parali . Bedava film izleme sitesi sanmistim burayi :(

Yüksek kaliteli filmleri indirip izlemenizi tavsiye ederim özellikle 1080p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdfilmdepo_09

quote:

quote:

quote:

Yüksek kaliteli filmleri indirip izlemenizi tavsiye ederim özellikle 1080p

Alıntıları Göster
    izlemek için unutulmazfilmler ve filmifullizle sitelerini öneririm, indirmek için de yify-torrents

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

izlemek için unutulmazfilmler ve filmifullizle sitelerini öneririm, indirmek için de yify-torrents

Alıntıları Göster
    İzlemek için bilmiyorum.İndirmek için kat.ph ve yify ikilisi yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

İzlemek için bilmiyorum.İndirmek için kat.ph ve yify ikilisi yeterli.

Turkce dublaj istiyorum ingilizce diyil hem seed falan biktim artik
  • İnternette HD denilen filmlerin %90'ı HD değil yalnız haberin olsun. Öyle atıyorum, diziizle.com, bedavaizle.com vs. sitelerdeki kalite ile gerçek 720p arasında dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

İnternette HD denilen filmlerin %90'ı HD değil yalnız haberin olsun. Öyle atıyorum, diziizle.com, bedavaizle.com vs. sitelerdeki kalite ile gerçek 720p arasında dağlar kadar fark var.
    unutulmazfilmler.com tabiki
  • Webteizle ve Bicaps siteleride oldukça kaliteli sitelerdir.tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANJ

Webteizle ve Bicaps siteleride oldukça kaliteli sitelerdir.tavsiye ederim.
    unutulmazfilmler.com'da bazen bulamıyorum aradığım filmleri ama olanlar güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metric

İnternette HD denilen filmlerin %90'ı HD değil yalnız haberin olsun. Öyle atıyorum, diziizle.com, bedavaizle.com vs. sitelerdeki kalite ile gerçek 720p arasında dağlar kadar fark var.

+1 üç kağıtçılar 720p HD diye yazıyolar sinema çekimi koyuyolar maximum 480p en iyisi torrentten indirecen arkadaş gerçek 720p olan çok az site var

• quote:

Orijinalden alıntı: Metric

Tanamen katılıyorum arkadasa indirdiğiniz bir12 gblik full hd filmle daglar kadar fark var

• Kat.ph bildiğim, gördüğüm en kral torrent sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

Kat.ph bildiğim, gördüğüm en kral torrent sitesi
    en kral torrent sitesi ****.eu yaz oraya ne kadar torrent sitesi varsa linkleri geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

en kral torrent sitesi ****.eu yaz oraya ne kadar torrent sitesi varsa linkleri geliyor :)

Alıntıları Göster
    unutulmazfilmer ve yify iyidir bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoc

unutulmazfilmer ve yify iyidir bu konuda

Alıntıları Göster
    Torrent'te kat.ph iyidir fakat ben yıllardır zamunda'nın üzerine tanımam. Online izleme olarak bicaps.com gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Torrent'te kat.ph iyidir fakat ben yıllardır zamunda'nın üzerine tanımam. Online izleme olarak bicaps.com gayet güzel

Alıntıları Göster
    Dublaj filmleri Webteizle'den Internet Download Manager ile indiriyorum,altyazılı olarak Kat.ph .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.