Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Splash pro benim gördüğüm en iyisiydi hele hele motion ayarıyla sanki filmin içerisindeymiş gibi bir hisse kapılıyordum ama o notebookum o ayarı fazla kaldırmadı, donmalar meydana geldi. O yüzden zorunlu olarak home cinema kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 3 Kasım 2012; 0:04:33 >
  • Splash pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Slash pro benim gördüğüm en iyisiydi hele hele motion ayarıyla sanki filmin içerisindeymiş gibi bir hisse kapılıyordum ama o notebookum o ayarı fazla kaldırmadı, donmalar meydana geldi. O yüzden zorunlu olarak home cinema kullanıyorum.

Hocam bu program hiç bir kodu kabul etmiyor.
  • Daum Pot Player
  • VLC en iyisidir
  • daum
  • splash pro kullanıyorum motion özelliği çok iyi, ama nedense filmi sanki normalden geniş gösteriyor gibime geliyor splash, daumda iyi ama ondada ayarlar curcuna ne nerde belli değil, splayer da kullanıyorum arada bir oda iyi

edit; dvdeleri de kmplayerın eski versionlarnda bitanesiyle oynatıyorum yeni versiyon iyi değil, kalite moduna alınca görüntüler dahada iyileşiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 2 Kasım 2012; 23:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

daum pot player ve forumdaki özel ayarları tavsiye ederim 2 yıldır falan bu şekilde kullanıyorum

ayarlar nerde bulurum hocam
  • VLC
  • Daum Pot Player fos çıktı arkadaşlar. 1080p videoları acayip kasıyor ayrıca 1080p videolar da altyazı kabul etmiyor. Direk siliyorum diğer önerilenleri yükleyecem.
  • bsplayer
  • Beyler Splash Pro Ex'i kurdum codu kabul etti kesinlikle en iyisi bu işte. Diğerleri hikaye.
  • İşte arkadaşlar Splash Pro Ex farkı.

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

• Görüntünün keskin olması bence iyi olduğu anlamına gelmez keskin olunca daha yapay bir hal alıyor film.
    Filmin orjinal hali/rengi her zaman daha tercih edilir.
    Hatta bazı filmin Makara'dan Bluray'e çevrilirken renkleriyle çok oynanmışsa tepkiler alabiliyor kullanıcılar tarafından o süreçte de oynandığı oluyor.
    Orjinal hali daha iyi bence.

O Motion efektleri 60 fps yapınca filmi film daha bir akıcı gözüküyor ama bu orjinaline etki ediyor filmin yapay oluyor.
    Bu 60p zaten konser maç gibi canlı olaylar için daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Görüntünün keskin olması bence iyi olduğu anlamına gelmez keskin olunca daha yapay bir hal alıyor film.
    Hatta bazı filmin Makara'dan Bluray'e çevrilirken renkleriyle çok oynanmışsa tepkiler alabiliyor kullanıcılar tarafından o süreçte de oynandığı oluyor.

O Motion efektleri 60 fps yapınca filmi film daha bir akıcı gözüküyor ama bu orjinaline etki ediyor filmin yapay oluyor.

Önerdiğiniz pot player fos çıktı söyliyeyim dedim. 1080p filmi açınca donmalar, atlamalar, kesilmeler ne ararsan var.
  • Bilgisayarda Gom Player, telefonda Dice Player her ne kadar telefona HD film atmasamda.
  • Pot player kullanıyorum. 720p ve 1080p hiç sorun çıkarmıyor. zaten forumdan konusu var oradaki ayarlarla görüntü çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Görüntünün keskin olması bence iyi olduğu anlamına gelmez keskin olunca daha yapay bir hal alıyor film.

Önerdiğiniz pot player fos çıktı söyliyeyim dedim. 1080p filmi açınca donmalar, atlamalar, kesilmeler ne ararsan var.

DXVA destekli bir ekran kartınız varsa donma yapmaz.
    Tabi ayarları yapmak lazım.

%15 İşlemci tüketimini geçmez DXVA modunda.
    (İşlencinin gücü farklılık gösterebilir.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bs Player PRO
  • Media Player Classic Home Edition
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.