Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Açlık Sanatçısı

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

720p bir filmden ssler. Hangisi iyi siz karar verin.

KM Player

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

Splash PRO EX

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

Splash dağıtmış ortalığı Hemen indiriyorum, e aktivasyon kodunu atarsın artık.

PM

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

İşte arkadaşlar Splash Pro Ex farkı.

Aynen bende Splash pro ex kullanıyorum. Bundan iyisini iddae edende sorun vardır zaten. O kadar keskin görüntüler veriyorki. 5 yıldan beri film hastasıyım. Splash de aldığım keyfi başka hiçbişeyde almadım. Ayrıca bende full lisansladım. Ömür boyu lisanslı
    edit:Bende ss atıyım. Firewallden kural oluşturdum ve splashin nete bağlanmasını engelledim. Full sınırsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 6 Kasım 2012; 8:32:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Bs player gayet güzeldir

Bende splashle tanışmadan önce bs der başka bişey demezdim. Gel kendine yazık etme splashe geç. İstersen full lisanslarız. Bs playerın verdiği görüntü splashın yanında çok b.ktan kalıyor
  • Arkadaşlar splash da oynatma ayarlarında ki seçenekleri öyle bir yaptım ki splash coştu. Lotr serisini izleyecem. Harika görüntü. Key isteyenler alıntı yapabilirler pm atarım. Dh'de şu an 16 kişiye Splash'ı yüklettirdim hepsi dua ediyor. Sizde artık benim şu sınavlar için dua edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daum pot kullanıyorum.neuview de var ama onu kullanmıyorum.splash'ın farkı beni çok etkiledi.tecrübeli arkadaşlardan daha ayrıntılı bilgiler bekliyoruz.
  • VLC beni kurtaran player açmadığı birşeyle hiç karşılaşmadım görüntü kaliteside oldukça iyi
  • çok uzun bir süredir splash media kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamadım şu ana dek.
  • Müzik dışında her türlü formattaki video için kmplayer kullanıyorum bana yetiyor. Şu renk olaylarına çok takılmışsınız. Oradaki karşılaştırmalı resimler bir şey ifade etmiyor. Ne bilicem ben resimlerde ps oynaması olmadığını. Ayrıca splash'lı görüntülerde renkler hep daha doygun nedense. Gidin player'ınızın görüntü ayarlarıyla oynayın aynı şeyleri elde edersiniz. Adamlar dayamış renk doygunluğunu siz de renklere bakıp of çekiyorsunuz. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, bu kadar da takıntılı olmayın.
  • BS PLAYER
  • Benim de The KM Player her türlü ihtiyacımı karşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Müzik dışında her türlü formattaki video için kmplayer kullanıyorum bana yetiyor. Şu renk olaylarına çok takılmışsınız. Oradaki karşılaştırmalı resimler bir şey ifade etmiyor. Ne bilicem ben resimlerde ps oynaması olmadığını. Ayrıca splash'lı görüntülerde renkler hep daha doygun nedense. Gidin player'ınızın görüntü ayarlarıyla oynayın aynı şeyleri elde edersiniz. Adamlar dayamış renk doygunluğunu siz de renklere bakıp of çekiyorsunuz. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, bu kadar da takıntılı olmayın.

Hocam benim amacım herkes bu Splash'ın tadına baksın. Yukarıda bir arkadaş da demiş aynısını. PS ile oynama yok. Yüzlerce ss atabilirim. Sana Splash'ın ayarlarını veriyim bir de öyle izle filmleri. Konuşmakla olmuyor bakıp göreceksin. KM Playerı kullananlar film izlemesin bence. Home Cinema bile ondan daha iyi görüntü veriyor, arayüzü güzel diye millet yorumlara basmış KM Playerı.

• şu splash'ın ayarlarını bir de ben alıyım
    görüntüsü iyi de ses çıkışı nasıl ac3filter-ffdshow audio entegre oluyor mu
  • Splash Pro'dan asla şaşmadım. Ancak KMPlayer'ın bozuk videoları oynattığına da şahit oldum.

Daum Pot Player için yararlı bir yorum istiyorsanız.

Ekşi'den "insigna" nickli kullanıcıdan alıntıdır.
    yazılımları kurar kurmaz ilk iş kısayol ve ayarları özelleştiririm. bu konuda km'de hep sorun yaşadım. dünya zaman harcayarak yapıyorum ayarları, kapatıp açıyorum yine defaulta dönmüş. zar zor tutturuyorum diyelim, videoda seek yaparken ya da durdurup oynatırken önce takılıyor, sonra kilitleniyordu. Durdurdum filmi diyelim. tekrar oynatmaya kalktığımda pause süresini içinden saymış gibi fast forward biçiminde 4-5 saniye ileri atlıyordu. bu yıllardır var. Hd videolar zaten ölüm. izleyemezsin. 10 fps akar, yarısında çakılır. daha neler neler.
    3 gün önce* daum(pot) playeri denedim. böyle birşey yok. zaten direkt decoder için "built-in ***** decoder" seçenekleri sunması ve içinde cuda'nın da seçilebiliyor olmasıyla beni vurmuştur. 16 gb'lık 3600p video açtım hemen. sanki 2002'deyiz ve ben 600 mb'lık vcd videosu izliyormuşum gibi hissettim. o kadar "light", akıcı ve rahat oynattı. e tamam ama seek bar'a tıklayınca göçer dedim. bırak göçmeyi çubuğu hareket ettirdikçe tüm kareleri anında göstererek bani mahvetti. kısayol atadım hemen. ilk seferinde hepisi çalaşdı. hd izlediğimi farketmiyorum bile. allah muhafaza km de olsaydım makina şahadet şerbetini içmişti. film konusu ızdıraptı hakaten. şu an sihirli bir player kullandığımı düşünüyorum. arama çubuğuna çaput bağlayacağım.

gom, mom demeyin. ince nüanslar var hayatta. ustalığa giden yolda "vıdı vıdı" ayrıntılar var. eğer hala gom vlc, mp classic vs diyorsan; sen benim gibi 2 saatlik filmi 5 saatte izlemiyorsun muhtemelen. her kareyi tek tek incelemiyorsun belli ki. ileri / geri efekt, geçiş incelemesi yapmıyorsun anladığım kadarıyla. benim için "önceki-sonraki kare adımı" en değerli şey. ayrıca yazılımların ak koyun-kara koyun davası. bunu stabil yapan herşeyi yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 6 Kasım 2012; 15:30:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

quote:

Orijinalden alıntı: Pisistratos

Bs player gayet güzeldir

Bende splashle tanışmadan önce bs der başka bişey demezdim. Gel kendine yazık etme splashe geç. İstersen full lisanslarız. Bs playerın verdiği görüntü splashın yanında çok b.ktan kalıyor

halledelim hocam bir deniyeyim.Peki altyazıyı kendi buluyor mu?
  • splash ile pot u denemedim ancak diğerlerinin hepsini her yönüyle karşılaştırmalı olarak denemişimdir.. içlerinde en iyisi Media Player Classic Home Edition dir açık ve net..
  • KM Player ve Splash Pro Ex
  • Beyler ben gom kullanıyorum da bazen 1080p de donmalar, sesin önce gelmesi olayı oluyor ayrıca 20 sn ileri atlatsam 10 saniye filan bekliyor. Splash pro ex yüklesem aynı sorunları yaşar mıyım ekran kartım çok iyi değil?
  • Splash Pro Ex full serial veya crack pm verebilirmisiniz lütfen
  • Konu sayesinde Splashli olduk
  • Splashı yükleyen arkadaşlar, oynatma ayarlarında Best Quality seçeneğini seçin. Detail Boost ve Light Boost seçeneklerini aktif hale getirin ikisini de 5 yapın diğerlerine dokunmayın. Bir de öyle izleyin filmleri. Diğer oynatıcıyla karşılaştırın ss atın buraya. Ben ps ile oynama yapıyormuşum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.