Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRACKLEYİN VE KARA LİSTE KALKSIN VERİLEN YALAN BENDE VAR AMA CRACK YAPARKEN BENDE İNTERNET AÇIKTI FULL AMA CODEC PROBLEMLERİ VAR BEN FLV ÇALIŞMADI
  • Splash Player filan diyenler olmuş ama hiçbir özelliği yok programın ne altyazıyı kaçırdığınızda önceki altyazıya al ne de sonraki altyazıya geç özelliği var ne de başka birşey, gerek görüntü gerek özellikleri konusunda KM Player'ın üstüne başka program tanımıyorum, ayrıca Splash Playerdaki o kadar renkli olma olayını KM Player'ın ayarlarını kurcalayarak da yapılabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 10 Kasım 2012; 13:10:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

splash iyi güzel de adam akıllı kuramadım hala. her seferinde id numaranız kara listeye alındı gibi bişey yazıyor. araştırdım, local... bilmem ney adresindeki ico_update dosyasını değiştirin diyor.
    yaptım düzeldi fakat her gün tekrar aynı sorunu veriyor. kara listeye alındı, kara listeye alındı....
    her seferinde tekrardan mı değiştiricez bu dosyayı ya of baydı harbiden.

Güncellemeleri kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay_cankaya

Splash Player filan diyenler olmuş ama hiçbir özelliği yok programın ne altyazıyı kaçırdığınızda önceki altyazıya al ne de sonraki altyazıya geç özelliği var ne de başka birşey, gerek görüntü gerek özellikleri konusunda KM Player'ın üstüne başka program tanımıyorum, ayrıca Splash Playerdaki o kadar renkli olma olayını KM Player'ın ayarlarını kurcalayarak da yapılabiliyorsunuz.

KM Player tüm ayarları yapılmış

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

Splash PRO EX tüm ayarları yapılmış

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

daum

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: atalay_cankaya

Splash Player filan diyenler olmuş ama hiçbir özelliği yok programın ne altyazıyı kaçırdığınızda önceki altyazıya al ne de sonraki altyazıya geç özelliği var ne de başka birşey, gerek görüntü gerek özellikleri konusunda KM Player'ın üstüne başka program tanımıyorum, ayrıca Splash Playerdaki o kadar renkli olma olayını KM Player'ın ayarlarını kurcalayarak da yapılabiliyorsunuz.

KM Player tüm ayarları yapılmış

Splash PRO EX tüm ayarları yapılmış

Hocam bence siz KMPlayer'i yeterince ayarlayamıyorsunuz zira üstte gösterdiğiniz resim çok mat duruyor benim KM'de izlediğim hiçbir film o matlıkta değil.Ama yine de Splash'i denemek istiyorum,PM göndermiştim size...

• Şahsen kmp ve mpc kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Müzik dışında her türlü formattaki video için kmplayer kullanıyorum bana yetiyor. Şu renk olaylarına çok takılmışsınız. Oradaki karşılaştırmalı resimler bir şey ifade etmiyor. Ne bilicem ben resimlerde ps oynaması olmadığını. Ayrıca splash'lı görüntülerde renkler hep daha doygun nedense. Gidin player'ınızın görüntü ayarlarıyla oynayın aynı şeyleri elde edersiniz. Adamlar dayamış renk doygunluğunu siz de renklere bakıp of çekiyorsunuz. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, bu kadar da takıntılı olmayın.

Hocam benim amacım herkes bu Splash'ın tadına baksın. Yukarıda bir arkadaş da demiş aynısını. PS ile oynama yok. Yüzlerce ss atabilirim. Sana Splash'ın ayarlarını veriyim bir de öyle izle filmleri. Konuşmakla olmuyor bakıp göreceksin. KM Playerı kullananlar film izlemesin bence. Home Cinema bile ondan daha iyi görüntü veriyor, arayüzü güzel diye millet yorumlara basmış KM Playerı.

Amacım "Şu player daha iyi", "Benim player'ım senin player'ını döver." diyerek sidik yaraştırmak değil. İsterseniz Windows Media Player kullanın beni ilgilendirmez. Orada sadece kendi kullandığım yazılımı yazmışım. Dikkat ederseniz bir kıyaslama bir övgü yok benim yazımda. Splash'a da kötü demiyorum. Benim demek istediğim oradaki renk doygunluğuna çok takılıyorsunuz. Ben film izlediğimde filme dalarım arkadaş bu renk olayı o kadar da umrumda olmaz açıkçası. Sizler her film izlediğinizde "uff şu renklere bak, şu keskinliğe şu dolgunluğa bak!" demiyorsunuzdur herhalde? Filme dalıyorsunuzdur eminim. Yine demek istediğim şeylerden biri de her oynatıcıda ince ayar yapılırsa böyle canlı renklere ulaşılabileceğidir. Belki 3-5 oynar ama birbirine çok yakın kaliteler yakalanabilir. Tek farkla senin oynatıcında bunlar varsayılan ayarlardır diğerlerinde uzun süren ince ayar gereklidir.

Ayrıca arayüz bir yazılımın kalitesini belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Sırf arayüzünün berbatlığı yüzünden bsplayer kullanmıyorum. Kaydırma çubuğu leş gibi.

Tekrar söylüyorum benim amacım gerginlik yaratmak değil. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Müzik dışında her türlü formattaki video için kmplayer kullanıyorum bana yetiyor. Şu renk olaylarına çok takılmışsınız. Oradaki karşılaştırmalı resimler bir şey ifade etmiyor. Ne bilicem ben resimlerde ps oynaması olmadığını. Ayrıca splash'lı görüntülerde renkler hep daha doygun nedense. Gidin player'ınızın görüntü ayarlarıyla oynayın aynı şeyleri elde edersiniz. Adamlar dayamış renk doygunluğunu siz de renklere bakıp of çekiyorsunuz. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar, bu kadar da takıntılı olmayın.

Hocam benim amacım herkes bu Splash'ın tadına baksın. Yukarıda bir arkadaş da demiş aynısını. PS ile oynama yok. Yüzlerce ss atabilirim. Sana Splash'ın ayarlarını veriyim bir de öyle izle filmleri. Konuşmakla olmuyor bakıp göreceksin. KM Playerı kullananlar film izlemesin bence. Home Cinema bile ondan daha iyi görüntü veriyor, arayüzü güzel diye millet yorumlara basmış KM Playerı.

Amacım "Şu player daha iyi", "Benim player'ım senin player'ını döver." diyerek sidik yaraştırmak değil. İsterseniz Windows Media Player kullanın beni ilgilendirmez. Orada sadece kendi kullandığım yazılımı yazmışım. Dikkat ederseniz bir kıyaslama bir övgü yok benim yazımda. Splash'a da kötü demiyorum. Benim demek istediğim oradaki renk doygunluğuna çok takılıyorsunuz. Ben film izlediğimde filme dalarım arkadaş bu renk olayı o kadar da umrumda olmaz açıkçası. Sizler her film izlediğinizde "uff şu renklere bak, şu keskinliğe şu dolgunluğa bak!" demiyorsunuzdur herhalde? Filme dalıyorsunuzdur eminim.

Ayrıca arayüz bir yazılımın kalitesini belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Sırf arayüzünün berbatlığı yüzünden bsplayer kullanmıyorum. Kaydırma çubuğu leş gibi.

Tekrar söylüyorum benim amacım gerginlik yaratmak değil. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

splash iyi güzel de adam akıllı kuramadım hala. her seferinde id numaranız kara listeye alındı gibi bişey yazıyor. araştırdım, local... bilmem ney adresindeki ico_update dosyasını değiştirin diyor.
    yaptım düzeldi fakat her gün tekrar aynı sorunu veriyor. kara listeye alındı, kara listeye alındı....
    her seferinde tekrardan mı değiştiricez bu dosyayı ya of baydı harbiden.

Güncellemeleri kapat.

yaptım bişey değişmedi. şimdi yine kara listeye alındı diyor. ne saçma şeydir ya.

edit: @dBZerodealer- nikli arkadaş çözdü sorunumu sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 11 Kasım 2012; 15:54:05 >

• Beyler bu konuya bi açıklık getireyim splash isteyenler için. Öncelikle bir key bulun çalışan. Bulamayan olursa bana pm atsın pmden göndereyim.
    Proğramı komple silin en baştan kurun
    Çalışan keyinizi girin
    Hemen ardından bilgisayarınızın güvenlik duvarında bi kural olşturun(win7 veya xp farketmez)
    Bu kuralda splash pro exin internet e içerden dışarıya veya dışardan içeriye bağlantı kurmasını engelleyin
    Sonu. ömür boyu sınırsız Spalsh hizmetinizde.
    edit: Bide ss atıyım güvenlik duvarındaki kural için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 11 Kasım 2012; 15:02:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dBZerodealer-

Beyler bu konuya bi açıklık getireyim splash isteyenler için. Öncelikle bir key bulun çalışan. Bulamayan olursa bana pm atsın pmden göndereyim.
    Proğramı komple silin en baştan kurun
    Çalışan keyinizi girin
    Hemen ardından bilgisayarınızın güvenlik duvarında bi kural olşturun(win7 veya xp farketmez)
    Bu kuralda splash pro exin internet e içerden dışarıya veya dışardan içeriye bağlantı kurmasını engelleyin
    Sonu. ömür boyu sınırsız Spalsh hizmetinizde.
    edit: Bide ss atıyım güvenlik duvarındaki kural için

Hocam bu uzun olmuş. Ayarlardan güncellemeleri kapat demeleri yeterli oluyor. O kadar zahmete girmeyin boşa.

• Splahs'in olduğu yerde hala player mı tartışılıyor??

• unutulmaz filmler.com nerdeyse her filmi 720 p izlebilirsin donmada olmaz
  • splash'ı kurdurdunuz ayarlarını da verin bi zahmet
  • Bu splash da üst ve alt siyah bantları kenarlardan taşırmadan alt ve üstten doldurmak yapılabiliyor mu? Kmplayerda bu özellik çok hoşuma gidiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Bu splash da üst ve alt siyah bantları kenarlardan taşırmadan alt ve üstten doldurmak yapılabiliyor mu? Kmplayerda bu özellik çok hoşuma gidiyor çünkü.

Ayarları açın video ayarlarına tıklayın tüm seçenekleri yakınlaştır yapın.

• Allahını seven şu Splash Pro Ex için bir link atsın P.M'den. Bir de ayarları için.

Ben indirdim tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Allahını seven şu Splash Pro Ex için bir link atsın P.M'den. Bir de ayarları için.

Ben indirdim tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor...

PM
  • SPLASH media player 1.30 versiyonu alt yazı desteğide var ama ses güçsüz kmplayerde seyrettiim filmler de ses mükemmel kmplayeri bu yüzden seviyorum........
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.