Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1080p kasıyor la bu. sizde de böyle mi? kasmayı durdurmanın bi yolu yok mu?
  • splash ile ilgili bi sorum daha var beyler
    şimdi benim elimde atıyorum 1280x688 bi video var. ben bu videoyu splash ile açtıgımda altta, yukarda sağda veya solda siyahlık kalmasın istiyorum. yani video neyse tamamen esnetmesini istiyorum. fakat ayarlarda böyle bişey bulamadım. esnet diyince yukarı ve alt kısım siyah kalıyor. bide yakınlaştır diye bişey var onu yapınca da ekran tam doluyor fakat görüntünün sağ ve sol kısımları biraz kesilmiş oluyor. tek istediğim elimdeki görüntünün esnetilmesi, oran önemli değil yani. yok mu böyle bi ayar acaba?
  • hiç anlamıyorum bunlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler Splash PRO EX Hangi ayarları yapmalıyım ? Codec Falan yüklemelimiyim bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 27 Kasım 2012; 19:53:23 >
  • boşuna uğraşma sana ne verdi ise o ayarlarda kal çünkü hiç bir şey yapamazsın kmplayer yada Doum pot player kullan
  • Şu an Splash'ın tek eksiği filmleri tam ekran izleyemiyoruz. Sadece tam ekranlıları izleyebiliyoruz. Genelde Pot Player kullanır oldum tabi ki.

• Splash Pro Ex bi link felan verirmisin indiremiyorum sabahtan beri sinir oldum merak ettim çatladım valla nası bişey okadar anlatmışınız ki:)))
  • Nihai kararınızı verdiyseniz cevap bekliyorum
  • Spalshın görüntü kalitesi iyidir. lafımız yok. ancak eksiklerini saymaya kalkarsak bitiremeyiz.

altyazı seçenkelri ve kabiliyeti yerlerde.
    videoyu yavaş ileri geri oynatmak istersen, çok beklersin.
    ekran görüntü konbinizasyonları kısıtlı.
    Audio kısmına hiç girmiyorum bile.

artıları kullanıcı dostu arayüzü karmaşadan uzak kolay ayar penceresi. motion2 özelliği, ve çok kolay elde edilen görüntü kalietsi.

spalsh diğer playerlerden görüntü kalitesi olarak bariz üstün ama potplayer için geçerli değil bu malesef.
    spalsh ile alacağın görüntü kalitesini potplayer ilede alırsın.

Buyrun Potplayerden alınmış ss ler kaliteyse kalite.

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

Gerçek manada pro yazılımlar 2 tanedir. Daum potplayer ve KM Player. potplayer kmplayerin gelişmiş versiyonu diye düşünün. ki zaten öyledir. kmplayerin yapımcı mühendislerin kmden ayrılıp hazırladıkları bir playerdir. ve neredeyse haftada birkaçkez güncellenir. cuda, dxva ve ayrıca 64 bit desteği vardır.

diğerlerine bakmayın bile. splayer, gom, bs, vmc, vlc, poverdvd ...vs bunları kafadan eleyin. (vlc deki tamamlanmamış dosyadan yürütme özelliği potplayerdede mevcuttur.)

benim tavsiyem, splash pro ve daum potplayer ikisi kurulu olsun yeter. başkada playere gerek yok. ikisininde görüntü kalitesini başka hiçbir playerden alamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 26 Ocak 2013; 12:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

Spalshın görüntü kalitesi iyidir. lafımız yok. ancak eksiklerini saymaya kalkarsak bitiremeyiz.

altyazı seçenkelri ve kabiliyeti yerlerde.
    videoyu yavaş ileri geri oynatmak istersen, çok beklersin.
    ekran görüntü konbinizasyonları kısıtlı.
    Audio kısmına hiç girmiyorum bile.

artıları kullanıcı dostu arayüzü karmaşadan uzak kolay ayar penceresi. motion2 özelliği, ve çok kolay elde edilen görüntü kalietsi.

spalsh diğer playerlerden görüntü kalitesi olarak bariz üstün ama potplayer için geçerli değil bu malesef.
    spalsh ile alacağın görüntü kalitesini potplayer ilede alırsın.

Buyrun Potplayerden alınmış ss ler kaliteyse kalite.

bende birkaç görüntü paylasayım.

Gerçek manada pro yazılımlar 2 tanedir. Daum potplayer ve KM Player potplayer kmplayerin gelişmiş versiyonu diye düşünün. ki zaten öyledir. kmplayerin yapımcı mühendislerin kmden ayrılıp hazırladıkları bir playerdir. ve neredeyse haftada birkaçkez güncellenir.

diğerlerine bakmayın bile splayer, gom, bs, vmc, vlc bunları kafadan eleyin. (vlc deki tamamlanmamış dosyadan yürütme potplayerdede var.)

sonuç olarak benim tavsiyem, splash proex ve daum potplayer ikisi kurulu olsun yeter. başkada playere gerek yok. ikisininde görüntü kalitesini başka hiçbirplayerden alamassınız.

Hocam bende splash pro var ama süresi btti nasıl uzatabilirim silip tekrar bile kurdum

• bence en iyi görüntü gerçeğe en yakın görüntü ki bu konu altında birçok kişi kontrastı fazla önem vermiş zaten kontrast göze güzel görünür ama en iyi gerçeğe yakın olanı biraz fotoğraf makinesi araştırmış veya kullanmış biri ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır diye düşünüyorum..
  •  720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

BİLMEM anlatabildim mi

• quote:

Orijinalden alıntı: herschell

BİLMEM anlatabildim mi
    yok anlatamadın. ben bişey anlamadım anlayan varsa banada anlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 8 Şubat 2013; 11:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Geçen gün 10bitlik bir animeyi Daum çok kastı diye (Benim laptop eski bir de 10bitlik olunca anası ağladı zavallımın) VLC ile izleyeyim dedim, görüntüsü daha hoş gözüktü gözüme. Tabi sadece 10bitlik anime için geçerli bir durum. Anime izleyen varsa bir denesin derim. Tabi 1 bölümle anlaşılmaz daha iyi olup olmadığı ama.

VLC yerine S Player daha iyi alternatif bence.

VLC'nin iyi olmadığını biliyorum, zaten sadece açılmayan medyaları ve .flac müzikleri dinlemek için bilgisayarımda tutuyorum. Ama ben 10bitlik anime için dedim bunu sadece.

HD filmler için hangisi tercih edilmeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Geçen gün 10bitlik bir animeyi Daum çok kastı diye (Benim laptop eski bir de 10bitlik olunca anası ağladı zavallımın) VLC ile izleyeyim dedim, görüntüsü daha hoş gözüktü gözüme. Tabi sadece 10bitlik anime için geçerli bir durum. Anime izleyen varsa bir denesin derim. Tabi 1 bölümle anlaşılmaz daha iyi olup olmadığı ama.

VLC yerine S Player daha iyi alternatif bence.

VLC'nin iyi olmadığını biliyorum, zaten sadece açılmayan medyaları ve .flac müzikleri dinlemek için bilgisayarımda tutuyorum. Ama ben 10bitlik anime için dedim bunu sadece.

HD filmler için hangisi tercih edilmeli?

S Player diyorum ben. Ama 3.5 sürümü, yukarısı cacığa bağladı çünkü.

• yaklasık 2 yıldır bs player kullanıyorum. memnunum yarı yolda bırakmadı henuz. ama arada hata verip kapatıyo.
  • Kesinlikle Splash Player bu zamana kadar tüm oynatıcıları kullandım ancak iş 1080 mkv. lere geldiği zaman splash pro farkını ortaya koyuyor
  • Gom player kullanıyorum ama arada filmleri oynatırken ses kesiliyor .Bir tek gom player yapıyor bunu.Vlc kullanıyorum ama çok tırt görüntü.Daum ya da Splash'a geçeyim bari.Herhangi bir ince ayarı var mı bu programların varsa nasıl yaparız ?
  • Splash Pro Ex.

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Gom player kullanıyorum ama arada filmleri oynatırken ses kesiliyor .Bir tek gom player yapıyor bunu.Vlc kullanıyorum ama çok tırt görüntü.Daum ya da Splash'a geçeyim bari.Herhangi bir ince ayarı var mı bu programların varsa nasıl yaparız ?

Tırt görüntü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 8 Mart 2013; 13:25:43 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.