Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peer16401

SPLASH media player 1.30 versiyonu alt yazı desteğide var ama ses güçsüz kmplayerde seyrettiim filmler de ses mükemmel kmplayeri bu yüzden seviyorum........

Siz link gönderiyorum
  • pm atmışsınız bende size attım...Teşşekkür ederim sağ ol.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

Bu splash da üst ve alt siyah bantları kenarlardan taşırmadan alt ve üstten doldurmak yapılabiliyor mu? Kmplayerda bu özellik çok hoşuma gidiyor çünkü.

Ayarları açın video ayarlarına tıklayın tüm seçenekleri yakınlaştır yapın.

Kmplayer kenarlardan taşırmadan ekranı dolduruyor. Splash daki video ayarları-tüm seçenekleri yakınlaştır seçeneği bildiğin zoom yapıyor olmasın, kenarlardan kırpma olmasını istemiyorum çünkü.
  • quote:

quote:

quote:

Bu splash da üst ve alt siyah bantları kenarlardan taşırmadan alt ve üstten doldurmak yapılabiliyor mu? Kmplayerda bu özellik çok hoşuma gidiyor çünkü.

Kmplayer kenarlardan taşırmadan ekranı dolduruyor. Splash daki video ayarları-tüm seçenekleri yakınlaştır seçeneği bildiğin zoom yapıyor olmasın, kenarlardan kırpma olmasını istemiyorum çünkü.

Öyle oluyor Splashın tek eksi yönü bu maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu eksi yönünü giderirse benim için 1 numaralı player olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o ayar görüntüyü katlediyor yalnız.. zevk meselesi tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Templar

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o ayar görüntüyü katlediyor yalnız.. zevk meselesi tabi..

Siyah bantlı filmleri Pot Player da tam ekranlı filmleri Splash'da izliyorum şahsen.

• Beyler Splasha iyi iyi dedik de bunda pencereye uzak seçeneği yok ya. Filmleri tam ekran izleyemiyorum. Yakınlaştır seçeneğine basınca da filmden bir gram anlamıyorsun.b
  • Ya sen gel KMPLAYER yap şu makinanı 100/100 lük program bu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

Ya sen gel KMPLAYER yap şu makinanı 100/100 lük program bu....

POT Player varken mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Hocam yanlış anlama da Splash'ın fanboyluğunu yapmak için açmışsın gibi geldi bana konuyu.

Eskiden SPlayer kullanıyordum -ki bana göre görüntüsü hâla en iyi bu- ama yeni sürümünde altyazı sorunu çıktı, tabi çoğu kullanıcı gibi ben de alışamadım. Eski sürüme döndüğümde ise o sürüme de aktarılmıştı, çözemedim nedense o yüzden vazgeçtim.
    Şu an Daum Pot Player kullanıyorum. Hani Splayer 9/10luk görüntü veriyorsa Daum minimum 8.5/10luk görüntü veriyordur. Nerdeyse hiç bir fark yok diyebilirim. Şu an hem laptopta hem masaüstünde ilk oynatıcım Pot Player'dır. Pot Player atlama yapıyor vs. demişsiniz de 8 yıllık laptopumda bile rahatlıkla 720p dizi ve animelerimi izleyebiliyorum. Başka hiç bir player hem bu görüntüyü verip hem de bu kadar eski bilgisayarda böyle rahat çalıştıramıyor.

Ben de fanboy gibi gözüktüm şu an.

Aynen dediğiniz gibi hepsine katılıyorum. Ana oynatıcım Splayer'dı görüntü olarak ta hala çok iyi , ama altyazı problem yarattığı için Pot Player'dan devam ediyorum

@xxSpecter

Dostum açtığın konu daha önce çok tartışıldı ve playerlar karşılaştırıldı ve karşılaştırılmaya devam ediliyor .
    Bu da 40 sayfalık konusuhttp://forum.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_41/key_/tm.htm

Bir göz atmanı tavsiye ederim. Zamanında hepsini karşılaştırdık ayrıntısıyla da yazdık çizdik. Senin KMPlayer ile splash karşılaştırman bilgisiz kişileri yanlış yönlendirebilir zira KMPlayer'ın tonla ayarı vardır ve uygun kontrast parlaklık ve keskinlik ayarları ile splashtan bile iyi görüntü verebilir,siz uygun ayarları yapmadan görüntü vermişsiniz. ama nedir splasın kullanımı basittir daha casual kullanıcılara hitap eder. Bu ara da KMPlayer'ın yerini PotPlayer devralmıştır. Çünkü KMPLayer'ın geliştiricisi yolunu ayırarak PotPlayerdan devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 16 Kasım 2012; 1:22:43 >

• Pot player ingilizce ve türkçe editleyen de olmayınca kmplayer bana daha cazip geliyor....
  • quote:

Arkadaşlar KM Player, S Player, Pot Player, GOM Player, BS Player ve Splash PRO EX'i karşılaştırdım bugün 5 filmde denedim hepsi 0 ayar.

Sırasıyla:

1. Splash PRO EX
    2. Pot Player
    3. KM Player
    4. S Player
    5. GOM Player
    6. BS Player

Eğer ayar yaparsanız S Player KM Player'ın önüne geçiyor. Beni asıl şaşırtan Pot Player ayarlıyken altında ki mevcut playerlara fark atmış durumda olması. Bakıyorum daha ayarlarını kurcalıyorum. Eğer ben Splashı sevmedim derseniz Pot Player'ı öneririm. Çalışan uygulamalarda çalışma haricinde eksiği yok (Görev çubuğunda gözükmüyor). Pot Player'ı şiddetle tavsiye ederim. Beni en çok şaşırtan Pot oldu. Pot'u da mı sevmediniz o zaman S Player derim. S playerın altında ki boşuna yüklemeyin derim zaman kaybı. Şöyle bir şey de var S player ve KM Player da ayarın dozunu kaçırırsanız videolarda pikselleşme oluyor. 1080p video da pikselleşme oldu gerisini siz düşünün ama S Player Km Playera göre çok daha iyi. Sonda ki ikisine değinmiyorum bile. Birinci Splash'ın 0 ayarda bile rakiplerine baya baya fark açtığını gördüm, ayarlı halini görmeyin gitsin. Splash'ı bu kategoriden saymamak lazım. Şu an PC'den Splash ve Pot hariç diğerlerini sildim.

Pot player incik mincik milyon tane ayarı var kim uğraşır onunla. Hem türkçe desteğide yok zaten. Splashi tercih etme sebebim zaten ayarsız durumda bile tam ayarlı gibi görüntü veriyor. Daha doğrusu göze en iyi gelcek şekilde ayarlayıpta veriyorlar. Bu yüzden splash
    edit:Pot playerı filmi tam ekran yapıyor diye seçnler olmuş. Lan bildiğin görüntüyü zoomluyor o program. Yanlardan bastı görüntüyü b.k gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dBZerodealer- -- 16 Kasım 2012; 10:26:53 >

• Geçen gün 10bitlik bir animeyi Daum çok kastı diye (Benim laptop eski bir de 10bitlik olunca anası ağladı zavallımın) VLC ile izleyeyim dedim, görüntüsü daha hoş gözüktü gözüme. Tabi sadece 10bitlik anime için geçerli bir durum. Anime izleyen varsa bir denesin derim. Tabi 1 bölümle anlaşılmaz daha iyi olup olmadığı ama.
  • quote:

Geçen gün 10bitlik bir animeyi Daum çok kastı diye (Benim laptop eski bir de 10bitlik olunca anası ağladı zavallımın) VLC ile izleyeyim dedim, görüntüsü daha hoş gözüktü gözüme. Tabi sadece 10bitlik anime için geçerli bir durum. Anime izleyen varsa bir denesin derim. Tabi 1 bölümle anlaşılmaz daha iyi olup olmadığı ama.

VLC yerine S Player daha iyi alternatif bence.
  • quote:

quote:

Geçen gün 10bitlik bir animeyi Daum çok kastı diye (Benim laptop eski bir de 10bitlik olunca anası ağladı zavallımın) VLC ile izleyeyim dedim, görüntüsü daha hoş gözüktü gözüme. Tabi sadece 10bitlik anime için geçerli bir durum. Anime izleyen varsa bir denesin derim. Tabi 1 bölümle anlaşılmaz daha iyi olup olmadığı ama.

VLC yerine S Player daha iyi alternatif bence.

VLC'nin iyi olmadığını biliyorum, zaten sadece açılmayan medyaları ve .flac müzikleri dinlemek için bilgisayarımda tutuyorum. Ama ben 10bitlik anime için dedim bunu sadece.

• vlc bence yeterli
  • vlc
  • Media Player Classic Home Edition gayet memnunum içinde geçiyor hem klasik ne güzel klasik klasik takılıyoruz en iyi hizmeti alıyoruz klasikler her zaman iyidir unutulmaz her zaman eninde sonunda dönülecek yerdir klasikler
  • splash pro ex'yi kurdum aktivasyon kodu falan diyor varmı bilen varsa mesaj geçebilirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.