Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kmplayer İÇ ayarlarda hd CODEC ekle ve kasma olmuyor......Ben kmplayer kullanıyorum 3d bile sorunsuz oynatıyor renklerde mükemmel.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Splashı yükleyen arkadaşlar, oynatma ayarlarında Best Quality seçeneğini seçin. Detail Boost ve Light Boost seçeneklerini aktif hale getirin ikisini de 5 yapın diğerlerine dokunmayın. Bir de öyle izleyin filmleri. Diğer oynatıcıyla karşılaştırın ss atın buraya. Ben ps ile oynama yapıyormuşum.

Ps yapmıyorsun ama filmin orjinal görüntüsünüde alamıyorsun o ayarlarda.Yaptığın ayarlar pot player ve km playerdada mevcut keskinlik ve renk ayarından başka birşey değil.Yapılan ayarlar Dinamik kontrast olan bi lcd de bu özelliği açıp kapatıp aradaki farka bakmakla aynı şeydir.Bir çok yeni nesil playerda bu ayarlar mevcut hatta nvidia ekran kartı driverdan bile yapılabiliyor.O ayarlardaki görüntü kesinlikle doğal değil ha ama güzel geliyomu göze evet güzel.
     720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)
     720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)
    Pot player la 22gb lık mib 3 filminden göstermek için şimdi çektim doğal hali ve ayarlı hali.
    Splashı kötülemiyorum bir ara bende kullandım yaptığı olağanüstü birşey değil diğer playerlarda ayar yapmayı bildikden sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castìel

quote:

Splashı yükleyen arkadaşlar, oynatma ayarlarında Best Quality seçeneğini seçin. Detail Boost ve Light Boost seçeneklerini aktif hale getirin ikisini de 5 yapın diğerlerine dokunmayın. Bir de öyle izleyin filmleri. Diğer oynatıcıyla karşılaştırın ss atın buraya. Ben ps ile oynama yapıyormuşum.

Ps yapmıyorsun ama filmin orjinal görüntüsünüde alamıyorsun o ayarlarda.Yaptığın ayarlar pot player ve km playerdada mevcut keskinlik ve renk ayarından başka birşey değil.Yapılan ayarlar Dinamik kontrast olan bi lcd de bu özelliği açıp kapatıp aradaki farka bakmakla aynı şeydir.Bir çok yeni nesil playerda bu ayarlar mevcut hatta nvidia ekran kartı driverdan bile yapılabiliyor.O ayarlardaki görüntü kesinlikle doğal değil ha ama güzel geliyomu göze evet güzel.
    Pot player la 22gb lık mib 3 filminden göstermek için şimdi çektim doğal hali ve ayarlı hali.
    Splashı kötülemiyorum bir ara bende kullandım yaptığı olağanüstü birşey değil diğer playerlarda ayar yapmayı bildikden sonra.

Pot playerı da kullandım ama kullanma kılavuzu lazım bu ayarları yapmak için. 2 tıkla yapmak var, 100 tıkla yapmak var. Pot da iyiydi ama Splash da daha da iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castìel

quote:

Pot playerı da kullandım ama kullanma kılavuzu lazım bu ayarları yapmak için. 2 tıkla yapmak var, 100 tıkla yapmak var. Pot da iyiydi ama Splash da daha da iyi

3 tıklamada istenilen ayarlar yapılıyor benim Splash kullandığım zamanlar z5500de dts lerde sorun yaşatan bir playerdı güncellemelerde düzelttimi bilmem.Neyse demek istediğim o görüntüyü sadece splash ın yapmadığı çoğu playerda yapılabilmesiydi

• quote:

Arkadaşlar splash da oynatma ayarlarında ki seçenekleri öyle bir yaptım ki splash coştu. Lotr serisini izleyecem. Harika görüntü. Key isteyenler alıntı yapabilirler pm atarım. Dh'de şu an 16 kişiye Splash'ı yüklettirdim hepsi dua ediyor. Sizde artık benim şu sınavlar için dua edersiniz.

Daha önce MP Clasik, GOM, VLC, BS, DVD Home P. kullandım. Şimdi KM Player kullanıyorum. Çok memnunum sorunlu diye diğer proğramların açmadığı herşeyi açıyor. Görüntü ve ses kalitesinden memnunum en önemlisi de bilgisayarım en az yoran program.

Bu Splash i çok merak ettim hemen yüklüyorum ve KEY bekliyorum.

• Splash Pro ile ilgili PM'i ben de alabilir miyim?
  • PMler atıldı.
  • Arkadaşlar KM Player, S Player, Pot Player, GOM Player, BS Player ve Splash PRO EX'i karşılaştırdım bugün 5 filmde denedim hepsi 0 ayar.

Sırasıyla:

1. Splash PRO EX
    2. Pot Player
    3. KM Player
    4. S Player
    5. GOM Player
    6. BS Player

Eğer ayar yaparsanız S Player KM Player'ın önüne geçiyor. Beni asıl şaşırtan Pot Player ayarlıyken altında ki mevcut playerlara fark atmış durumda olması. Bakıyorum daha ayarlarını kurcalıyorum. Eğer ben Splashı sevmedim derseniz Pot Player'ı öneririm. Çalışan uygulamalarda çalışma haricinde eksiği yok (Görev çubuğunda gözükmüyor). Pot Player'ı şiddetle tavsiye ederim. Beni en çok şaşırtan Pot oldu. Pot'u da mı sevmediniz o zaman S Player derim. S playerın altında ki boşuna yüklemeyin derim zaman kaybı. Şöyle bir şey de var S player ve KM Player da ayarın dozunu kaçırırsanız videolarda pikselleşme oluyor. 1080p video da pikselleşme oldu gerisini siz düşünün ama S Player Km Playera göre çok daha iyi. Sonda ki ikisine değinmiyorum bile. Birinci Splash'ın 0 ayarda bile rakiplerine baya baya fark açtığını gördüm, ayarlı halini görmeyin gitsin. Splash'ı bu kategoriden saymamak lazım. Şu an PC'den Splash ve Pot hariç diğerlerini sildim.

• quote:

Arkadaşlar splash da oynatma ayarlarında ki seçenekleri öyle bir yaptım ki splash coştu. Lotr serisini izleyecem. Harika görüntü. Key isteyenler alıntı yapabilirler pm atarım. Dh'de şu an 16 kişiye Splash'ı yüklettirdim hepsi dua ediyor. Sizde artık benim şu sınavlar için dua edersiniz.

Ben alıyım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gom veya vlc kullanıyorum ben bir sıkıntada yok yani
  • Splash PRO EX
    Pot Player
    hocam ikisinin de ayarlı hallerini karşılaştırırsak hangisi ağır basıyor?pot'u bırakmaya değecek kadar fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

Splash PRO EX
    Pot Player
    hocam ikisinin de ayarlı hallerini karşılaştırırsak hangisi ağır basıyor?pot'u bırakmaya değecek kadar fark var mı?

Hocam kesinlikle 3-4 katı daha iyi Splash. Bende şu an sadece ikisi yüklü. Tam ekran filmleri Splash da izliyorum bazı 720p ler yarım oluyor onları da pot player da izliyorum çünkü Splash da içerden uyarla seçenekleri yok. Pot da onları tam izleyebiliyorum. Ama Splashı yükle ikisi de dursun arada ki fark öyle böyle değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOM veya BS
  • Yeni ssleri ekledim arkadaşlar. Açık ara birisi iyi bakalım fark edecekmisiniz...
  • quote:

Üstad bana bir ulaşır mısın zira durumu en kötü olan benim Windows Media Player kullanıyorum
  • splash ezmiş.hemen yüklüyorum.pot elveda eski aşkım.
  • Splash candır ...
  • Bütün Playerları hemen hemen inceledim Splash'a rakip olabilecek tek Player Pot Player. Bugün LOTR serisinin 2. filmini izledim Pot'da. Çok zevk aldım. Ama tam ekranlı filmlerde kesinlikle Splash rakipsiz.
  • Arkadaşım ben splash denedim ama flv dosyayı açmıyor yanı uzantılarda kısıtlı bende dün yükledim fulll ama flv açmıyor....Görüntü 10 numara derim....
  • splash iyi güzel de adam akıllı kuramadım hala. her seferinde id numaranız kara listeye alındı gibi bişey yazıyor. araştırdım, local... bilmem ney adresindeki ico_update dosyasını değiştirin diyor.
    yaptım düzeldi fakat her gün tekrar aynı sorunu veriyor. kara listeye alındı, kara listeye alındı....
    her seferinde tekrardan mı değiştiricez bu dosyayı ya of baydı harbiden.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.