Şimdi Ara

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
9
Favori
14.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forsvinner

Media Player Classic Home Edition

+1
  • Bu başlıktaki arkadaşların önerdiğinden faydalanarak;

Splash PRO EX'i kurdum ve kod ile aktivasyonu sağladım.

Kesinlikle çok şık, sade ve kullanışlı bir arayüze sahip. Öyle kafa karıştıran, onlarca gereksiz şey barındıran şekilde değil.

Ayrıca HD filmleri kesinlikle çok daha güzel oynatıyor.

Yıllardır sadece ve sadece BS Player kullanırdım sanırım artık tamamen Splash'e geçtim diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

BS player

+1 Altyazı bulma sorunu yok kalktı ortadan, arayüzde iyi.

+1 Bs den sonra altyazi bulmanin ne kadar buyuk bi eziyet oldugunu anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30Gb 28-30mb bitrate 1080p filmlerde bile kasmıyor pot player.Renkler ve keskinlik için yapabilceğiniz bir çok ayarı var.
  • Gom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • potplayer kullanıyorum kasma yok bircok ayar var gayet kaliteli
  • BS Player
  • beyler program adı yazıp kaçmayın lütfen. x programını kullanıyorum şu şu şu özelliğini beğeniyorum gibi yorumlar yapında benim gibi yeni program arayanlar daha çabuk karar verebilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: litlinyus

beyler program adı yazıp kaçmayın lütfen. x programını kullanıyorum şu şu şu özelliğini beğeniyorum gibi yorumlar yapında benim gibi yeni program arayanlar daha çabuk karar verebilsin.

HD videolar izliyorsan Splash PRO EX bir numaradır. Çok sade bir arayüzü var. Yüklediğinde anlayacaksın farkı.
  • Hocam yanlış anlama da Splash'ın fanboyluğunu yapmak için açmışsın gibi geldi bana konuyu.

Eskiden SPlayer kullanıyordum -ki bana göre görüntüsü hâla en iyi bu- ama yeni sürümünde altyazı sorunu çıktı, tabi çoğu kullanıcı gibi ben de alışamadım. Eski sürüme döndüğümde ise o sürüme de aktarılmıştı, çözemedim nedense o yüzden vazgeçtim.
    Şu an Daum Pot Player kullanıyorum. Hani Splayer 9/10luk görüntü veriyorsa Daum minimum 8.5/10luk görüntü veriyordur. Nerdeyse hiç bir fark yok diyebilirim. Şu an hem laptopta hem masaüstünde ilk oynatıcım Pot Player'dır. Pot Player atlama yapıyor vs. demişsiniz de 8 yıllık laptopumda bile rahatlıkla 720p dizi ve animelerimi izleyebiliyorum. Başka hiç bir player hem bu görüntüyü verip hem de bu kadar eski bilgisayarda böyle rahat çalıştıramıyor.

Ben de fanboy gibi gözüktüm şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Hocam yanlış anlama da Splash'ın fanboyluğunu yapmak için açmışsın gibi geldi bana konuyu.

Eskiden SPlayer kullanıyordum -ki bana göre görüntüsü hâla en iyi bu- ama yeni sürümünde altyazı sorunu çıktı, tabi çoğu kullanıcı gibi ben de alışamadım. Eski sürüme döndüğümde ise o sürüme de aktarılmıştı, çözemedim nedense o yüzden vazgeçtim.
    Şu an Daum Pot Player kullanıyorum. Hani Splayer 9/10luk görüntü veriyorsa Daum minimum 8.5/10luk görüntü veriyordur. Nerdeyse hiç bir fark yok diyebilirim. Şu an hem laptopta hem masaüstünde ilk oynatıcım Pot Player'dır. Pot Player atlama yapıyor vs. demişsiniz de 8 yıllık laptopumda bile rahatlıkla 720p dizi ve animelerimi izleyebiliyorum. Başka hiç bir player hem bu görüntüyü verip hem de bu kadar eski bilgisayarda böyle rahat çalıştıramıyor.

Dinime küfreden müslüman olsa bir de aynı yakıştırmayı kendine yaparak acındırmaya çalışmış. Tribünlere oynuyorsun gibi dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Hocam yanlış anlama da Splash'ın fanboyluğunu yapmak için açmışsın gibi geldi bana konuyu.

Dinime küfreden müslüman olsa bir de aynı yakıştırmayı kendine yaparak acındırmaya çalışmış. Tribünlere oynuyorsun gibi dostum.

Uzun yazmayacaktım, ilk başta yazdığımı silmek istemedim(fikirlerimi değiştirmeyi pek sevmem. :)), sonra uzun yazınca kendimi de öyle gösterim. İsteyen istediği playerı sever tabi ki birşey diyemem. Ama altyazı sorunu olmasa Splayer'ın kesinlikle fanboyu olurdum.

• Bir ara BSPlayer kullandım. Sonra bu bluray muhabbetinin yayılmaya başladığı, arşivlerin artık dvdrip yerine bu şekilde yapıldığı dönemde ( 2008-2009, yanlış hatırlamıyorsam ) KMPlayer'a bir geçtik geçiş o geçiş, o gün bugündür KMP ile devam.
  • KM Player...bir çok program kullandım en iyisi bu!...
  • Kesinlikle Splash PRO Ex hiç illegal sürümleri denemeye gerek yok para verip satın alın gerçekten değiyor ve farklı göreceksiniz.Gom Player ve KM Player da kaliteli oynatıcılar fakat hiç biri Splash PRO Ex kalitesinde değil ne yazık ki.Ayrıca Splash PRO Ex'de başka programlarda olduğu gibi en iyi görüntüyü alacağım diye 50 tane ayar ile uğraşmanıza hiç gerek yok.
  • Tabi ki KMPlayer.. Hala Gom'la onla bunla uğraşiyosaniz Pc'i çöpe atin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Tabi ki KMPlayer.. Hala Gom'la onla bunla uğraşiyosaniz Pc'i çöpe atin..

Full HD videoları oynatmak için ayarlarınız var mı çünkü kasıyor deli gibi.
  • hiçbiri ile uğraşma en iyisi KMPlayer. Hem kasmıyor, hem de sade bir arayüze sahip.
  • 720p bir filmden ssler. Hangisi iyi siz karar verin.

KM Player

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

720p ve 1080p filmler için oynatıcılar (Splash PRO EX, KM Player, S Player, Pot Player ve diğerleri)

Splash PRO EX

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

720p bir filmden ssler. Hangisi iyi siz karar verin.

KM Player

Splash PRO EX

Splash dağıtmış ortalığı Hemen indiriyorum, e aktivasyon kodunu atarsın artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.