Şimdi Ara

720p videoları donmadan izleyebiliyorum ama sadece Youtube da kasıyor bunun nedeni ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında başlıkta belirttiğim kadar sorunum. Örneğin dizi-mag.com adlı sitede 720p videoları donmadan hatta 1dk izledikten sonra bar çubuğuna bakıyorum. 15dklık 720p video dolmuş oluyor. Burda problem yok hatta türkiye standartlarına göre iyi diye düşünüyorum. Ama youtube da bazen 360p videolarda bile donma yapıyor. Bunun sebebi ne olabilir teşekkür ederim.

• Merhaba. Sorunun sizin bilgisayarınız ile bir alakası yok. Sorun tamamen kullandığınız internet servis sağlayıcınız ve youtube'un Türkiye'ye ayırdığı kota ile alakalı...
  • Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Ttnet kullanıyorum. Yani bütün ttnet kullananlar youtubeda Hd video izleyemiyor mu?
  • Ben ttnet kullanmadığım için bilemeyeceğim ancak internet servis sağlayıcılar bölümünde bu soruyu sorarsanız sorunuza daha çabuk ve kesin yanıt alabilirsiniz. Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 6 Mart 2013; 19:28:47 >
  • Teşekkürler birde orda deneyim şansımı.
  • Ttnet 720p ve üstüne karşı malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanncinar

Ttnet 720p ve üstüne karşı malesef

Amcaoğlu yok Allahtan o kadar düşmedi en azından belli sitelerde donmadan izleyebiliyoruz Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezleky

quote:

Orijinalden alıntı: erhanncinar

Ttnet 720p ve üstüne karşı malesef

Amcaoğlu yok Allahtan o kadar düşmedi en azından belli sitelerde donmadan izleyebiliyoruz Allah razı olsun

Allah ttnet e zeval vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.