Şimdi Ara

73 LwL Ama.................................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sıze basımdan gecen olayı anlataacagım tekırdagda bı abımız war ona hep gıderdık ko oynamaya lwl 73 tü olimpiada ismini wermek ıstemıorum her nese bu maddı olarak cok sıkıntı cekmeye basladı premuım alamamıstı bır yerden bulup aldı ıste sonra dedı charımı satsam anca 2 ay gecınırım dıe dusundu oda bı yol buldu ama ınanması zor gozumuzun onunde oldu kendı charında ıtemlerı baska chara attı koya tıcket atıp ıtemlerını soyledı tabı ko da ıtemler kayıtlı onlarda ıtemlerı gerı werdı ama ıtemlerını soleyım +9 dual shard +1 dual foverın sheller +8 skeleton belt wp falan fılan daha warda bılmıorum bıde bankadada wardı we o aldıgı ıtemlerı satıp gb satmaya basladı ve baska uyelık acıp chara pre aldıktan sonra ıtemlerı koyup tekrar tıceket atıor bende anlamadım ama ko bıraz saf bıldgım kadarı ıle gbler bole cıkıor ortaya

• quote:

Orjinalden alıntı: TheeReLaureN

beyler sıze basımdan gecen olayı anlataacagım tekırdagda bı abımız war ona hep gıderdık ko oynamaya lwl 73 tü olimpiada ismini wermek ıstemıorum her nese bu maddı olarak cok sıkıntı cekmeye basladı premuım alamamıstı bır yerden bulup aldı ıste sonra dedı charımı satsam anca 2 ay gecınırım dıe dusundu oda bı yol buldu ama ınanması zor gozumuzun onunde oldu kendı charında ıtemlerı baska chara attı koya tıcket atıp ıtemlerını soyledı tabı ko da ıtemler kayıtlı onlarda ıtemlerı gerı werdı ama ıtemlerını soleyım +9 dual shard +1 dual foverın sheller +8 skeleton belt wp falan fılan daha warda bılmıorum bıde bankadada wardı we o aldıgı ıtemlerı satıp gb satmaya basladı ve baska uyelık acıp chara pre aldıktan sonra ıtemlerı koyup tekrar tıceket atıor bende anlamadım ama ko bıraz saf bıldgım kadarı ıle gbler bole cıkıor ortaya

pek inandırıcıı gelmedi bunu tekrar takrar yapması

• quote:

beyler sıze basımdan gecen olayı anlataacagım tekırdagda bı abımız war ona hep gıderdık ko oynamaya lwl 73 tü olimpiada ismini wermek ıstemıorum her nese bu maddı olarak cok sıkıntı cekmeye basladı premuım alamamıstı bır yerden bulup aldı ıste sonra dedı charımı satsam anca 2 ay gecınırım dıe dusundu oda bı yol buldu ama ınanması zor gozumuzun onunde oldu kendı charında ıtemlerı baska chara attı koya tıcket atıp ıtemlerını soyledı tabı ko da ıtemler kayıtlı onlarda ıtemlerı gerı werdı ama ıtemlerını soleyım +9 dual shard +1 dual foverın sheller +8 skeleton belt wp falan fılan daha warda bılmıorum bıde bankadada wardı we o aldıgı ıtemlerı satıp gb satmaya basladı ve baska uyelık acıp chara pre aldıktan sonra ıtemlerı koyup tekrar tıceket atıor bende anlamadım ama ko bıraz saf bıldgım kadarı ıle gbler bole cıkıor ortaya

ziya? sen misin yawrum?

• benım arkadasımın basına geldı 63 level charı soyuldu +7 +8 karısık shell seti ve dual +8 shardı gıttı. gm ye tıcket attıgında ıse karsılık olarak +3 rogue chıtın shell set ve dual +5 md geldi
  • walla ben bikere soyulduumda yazmıştım ticket dandik itemler gelmişti bidaha denemedim ama lvline göre en dandik itemleri geri werio olmaları lazım??
  • isteyen ınanır ısteyen ınanmaz benım gozumun onunde oldu ama sız bılırsınız
  • bende duydum bir iki kere ama o kadar iyi itemleri geri vermesi epey sans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Diablo 3 26 lvl oldum yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

quote:

ziya? sen misin yawrum?

bencede Atmaa ziyaa din kardeşiyiz

• quote:

Orjinalden alıntı: asas4ever

quote:

ziya? sen misin yawrum?

yok anne ben abuzittin bi koşu gb almaya gittimde

• quote:

isteyen ınanır ısteyen ınanmaz benım gozumun onunde oldu ama sız bılırsınız

bak güzel kardeşim,favorin +1 diye bir item kalmadı bu ilki 2. ise hacklenen onlarca insan var +3 shel veriyolar +1 shard veriyolar senin abi nin bunu yapması için k2 ye öpücük vermesi lazım,yada sen burda boşuna atıp tutuyosun gibi geliyo bana.
  • Acayip geldi biraz
  • kaybol git şu forumdan ya bebe
  • offf bendede sözde wardı DUAL +9 SHARD
  • İmkansız gibi bişi kaybettiği itemlerin geri gelmesi ki zaten kaybetmiyo da böyle yapsa bile ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

kaybol git şu forumdan ya bebe

Sen Gitsen Bence Daha iyi oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

bak güzel kardeşim,favorin +1 diye bir item kalmadı bu ilki 2. ise hacklenen onlarca insan var +3 shel veriyolar +1 shard veriyolar senin abi nin bunu yapması için k2 ye öpücük vermesi lazım,yada sen burda boşuna atıp tutuyosun gibi geliyo bana.

+1905
  • Olabilirde bu tarz bişey benim aklımdan geçiodu zaten
  • inananlar bi daha düşünsün
  • gm ye ticket attığında +3 shell set-+6 dual md ve dex+7 takı set veriyor

ben o gm nin ta......................
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Öpücük versede gerçekleşeceğe benzemiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.