Şimdi Ara

74' Corvette C3 Stingray restorasyonu GÜNCEL (20.03.2011) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
18.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

La havle vela corvette

• quote:

Orijinalden alıntı: weast60

quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

La havle vela corvette

Teşekkür ederim arkadaşlar. Restorasyon bittiğinde ortalama maliyeti hesaplayabilirim fakat restorasyonu yaptığımız yer kendi yerimiz olduğu için usta masrafları hakkında birşeyler söylemem zor. Parça fiyatları boya fiyatı vs için bir maliyet çıkartabilirim tabiki restorasyon sonunda.

Bu arada araç komple astar'landı, ufak tefek yoklama macunluk yerler düzeltilip hafta içi boyaya girecek. En yakın zamanda resimleri eklemeyi düşünüyorum..

• Sonunda üniversiteden okuldan derslerden fırsat bulup resimleri ekledim. Gecikme için kusura bakmayın. Özellikle renk konusunda yorumları bekliyorum..
  • hocam ellerrine sağlık cook güzel olmus.Bu tür aracları görünce araba işinin sevda işi oldugunu
    tekrar hatırlıyorum.günümüzdeki araclara bakınca.insallah bir gün ben de 65mustang sahibi
    olur burda fotolarını paylasırım
    tekrar tesekkürler fotolar için
  • Güzel çalışma, elinize sağlık.
  • Ustaya selami söyle lütfen !

Ustayi taniyor olman o araca sahip olmanda daha fazla sansli kiliyor seni bence....
  • Aykun güzel gidiyor renk gayet yakışmış ben beğendim zaten bnm en sevdiğim renk.

Şimdi sıra detaylarda detaylara dikkat et.
  • Teşekkür ederim, aracın dışarıda çekilmiş resimlerini de ekledim ek olarak..
  • devamını merakla bekliyorum. çok güzel çalışmalar. böyle işler yapabilmeyi istemeyen yoktur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrek -- 4 Kasım 2010; 13:40:58 >
  • Ellerinize sağlık , gerçekten işin içine emek girince böyle güzel araçlar ortaya çıkıyor işte umarım her şey yolunda gider ve istedğiniz araca kavuşursunz
  • Takip ediyorum çok güzel valla
    Devamını bekliyoruz, emeğinize sağlık.
  • çok fena bişey olacak ellerinize sağlık
  • Aracin disaridaki resimlerinden birinde siyah bir mercedes var yanindan gecen icindeki insan ne bakis bakiyor ama ! fark ettiniz mi? kafali...
  • bir arkadasımda impala vardı modelini tam hatırlamıyorum dedesinden kalmıştı. millet aklına girdi aptalmısın salakmısın diye. şimdi bu stingray ı görünce benimde bu kelimeleri edenlere giresim geldi. lütfen kabalıgımı mazur görün. Allah kaza bela vermesin, güle güle eskitin.
  • harika gözüküyor,emeğinize sağlık,bayılıyorum stingray'lere.
  • Proje bitince türkiyenin sayılı otomobillerinden biri olacağı kesin.Renk seçimi mükemmel olmuş.
  • 0-100 videosu bekleriz..hepinize kolay gelsin...bir nazar boncuğu asın çok güzel araba maşallah
  • yorumlar icin tekrar tesekkur ederim. Aracin tabanina ses ve isi izolasyonu yapildi elektrik tesisati yenilendi ve uzerine taban halilari kesildi. Ayrica kapi cam makinalari camlari ve kilitleri takildi.

On cam catlak oldugu icin Amerika'dan siparis verdik fakat bayramdan once yetismiyor malum. Bu yuzden aracin bitimi bayramdan sonraya kalicak.

Resimleri de en kisa zamanda eklicem ilk mesajima.

Bunun disinda takip edenler icin Cougar ile alakali da bircok gelisme var. Onu da zaman buldukca kendi topic'inde paylasmayi dusunuyorum.
  • Allah nazarlardan saklasın hocam,biliyosun takipteyim,Cougar'la ilgili gelişmeleri merakla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.