Şimdi Ara

74' Corvette C3 Stingray restorasyonu GÜNCEL (20.03.2011) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
18.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konuda bizi bilgilendirebilirseniz seviniriz
    quote:

Orijinalden alıntı: cagin90

emeği geçen herkesin ellerine sağlık. restorasyon öncesi hali bile mükemmelken son halini ifade edicek kelime bulamıyorum. süper ötesi olmuş. tekrardan ellerinize sağlık. maşallah. kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. her ayrıntısıyla kendininin uğraşması ve harcanan emek de ayrı bir değer katmış bence arabaya. bu kadar güzel görünmesinin bir nedenide budur kanımca.

-aracın alınması + boyası + bakımı + değişen parçaları vesayire yani işçilik hariç 35 - 40 000 dolar civarına mı mal oldu. yanlış mı anlamışım?

-birde bu aracın ne yaktığına bakılmaz ama sadece merakımdan soruyorum. ortalama ne kadar yakıyor? yakıt deposu kaç litre ve bir depoyla kaç km gidiyor? yada 100 km de kaç litre yaktığını hesapladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

bu konuda bizi bilgilendirebilirseniz seviniriz
    quote:

Orijinalden alıntı: cagin90

emeği geçen herkesin ellerine sağlık. restorasyon öncesi hali bile mükemmelken son halini ifade edicek kelime bulamıyorum. süper ötesi olmuş. tekrardan ellerinize sağlık. maşallah. kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. her ayrıntısıyla kendininin uğraşması ve harcanan emek de ayrı bir değer katmış bence arabaya. bu kadar güzel görünmesinin bir nedenide budur kanımca.

-aracın alınması + boyası + bakımı + değişen parçaları vesayire yani işçilik hariç 35 - 40 000 dolar civarına mı mal oldu. yanlış mı anlamışım?

-birde bu aracın ne yaktığına bakılmaz ama sadece merakımdan soruyorum. ortalama ne kadar yakıyor? yakıt deposu kaç litre ve bir depoyla kaç km gidiyor? yada 100 km de kaç litre yaktığını hesapladınız mı?

Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Aslına bakarsanız aracın sırf alınması o civarlarda oldu diyebiliriz. Bunun dışında işçilik hariç sırf boya malzemeleri (macun, astar ve boya dahil işçilik hariç) 4500tl civarı tuttu. Değişen parçalar olarak ön takım arka takım motor mekanik için değişen parçalar yaklaşık 6000 dolar civarı tuttu.

Yakmasına gelicek olursak kullanmanıza bağlı olarak + - 30 kuruş olarak düşünürsek km'de 1tl yakıyor. 220tl'ye depo doluyor ve ortalama 200 250 km yapıyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bunların haricinde bir sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım..

• çok teşekkür ederim. cevabınız yeterince açıklayıcı oldu. konuyu heyecanla takip ediyorum. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • araç şahane olmuş . kaç beygir ? 0 motorun 357 olması lazım , ne kadar kaybı var ?
  • harika çalışma harika araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

74' Corvette C3 Stingray restorasyonu GÜNCEL (20.03.2011)

bayragı bir temizleyin size hiç ama hiç yakıştıramadım kaş yapıcam derken göz çıkarmayın nedir o bayragın hali öyle...ayrıca bir yere bayrak asıyorsanız onun temizliginden sorumlusunuzdur ve pis bir şekilde duruyorsa suç işlediğinizi unutmayınız.

ayıp birşey ya o bayrağın yanına kaporta filan asmışsınız hemde el yüz silinmiş igib bir hali var hiç olmamış derhal müdahele edin

• @MESUT52_34
    Bayrak konusuna daha önceden açıklık getirdiğimi düşünüyorum. El yüz silme vs yok abartmayalım lütfen. Bayrak konusunda gereği yapıldı zaten. Eskiden kalan bir resim olduğu apaçık ortada. Ayrıca aksine üslubunuz bence hiç olmamış. Çocuk azarlar gibi tavrınız hoş değil..

Aracı açıkçası dyno'ya daha çıkartmadık. Subap ayarı sente ayarı vs tekrardan yapılacak ondan sonra dyno'ya çıkartmayı düşünüyoruz. Bu hafta içi dyno verilerini de alıp resimleri upload etmeyi düşünüyorum.
  • harika çalışma tebrikler.
  • ellerine kesene bereket hocam gercekten müthiş bir araç
  • yeni gördüm son fotoları ellerinize sağlık çok güzel olmuş
  • mükemmel olmuş,sorması ayıp ne kadara aldınız ve ne kadar harcadınız.
  • güzel çalişma olmuş umarim uzun yıllarr keyfini sürersiniz..
  • mükemmel bir iş çıkarmışsınız gerçekten diyebilecek söz bulamıyorum açıkcası.
  • Mükemmel
  • Karbüratör ayarını kime yaptırdınız. Tavsiyeedeceğiniz usta var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.