Hazır Ezel'de kullanılmışken 3 katı fiyatına okutun bence
quote:
Orijinalden alıntı: aykunsezer
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Topladıktan sonra yüksekten kakalıcan dümü
Yok satmam onu ben
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Hazır Ezel'de kullanılmışken 3 katı fiyatına okutun bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
Topladıktan sonra yüksekten kakalıcan dümü
Yok satmam onu ben
Zaten kırmızıya boyatmayı duşunurken ezel'de kullanılan araba diye okuturuz
Harika.Benimde hayalim 67 bir mustang alıp restore edip kullanmak.Klasik arabaların gözümde değeri bambaşka.
tebrikler çok güzel bir çalışma, diğer konudaki resimlerinizide bekliyoruz
İstanbulda bir adet sarisini gördüm çöp tenekesi daha güzel duruyordu bahsettiginiz gibi bir kasabin elindeydi.. :(
araç çok güzel orjinal duruyor
Araç dıştan orjinal gözüküyor fakat daha önce toplayanlar sağ olsunlar bizi uğraştırmadı. Adamlar diferansiyel kapağının vidalarını bile doğru düzgün sıkmamış. Cidden özensiz iş yapmışlar. Bütün rulmanlar herhalde ucuz olsun diye kore malıyla değiştirilmiş zaten. Hepsi ALLOY marka orjinal Corvette'in USA yapımı rulmanlarıyla değişiyor. Bunun yanında kasa takozlarının da hali aynı şekilde perişan. 16'lık civata takılmış, herhalde daha önce aracı toplayan kişi sökememiş takozları kopartmış bırakmış. Sonra arkadan bakınca niye yamuk duruyo araç diye tırmalayıp duruyoruz..
Şu anda aracın güncel hali, motor dışında sökük durumda ön takım ve arka takım komple. Resimleri bilgisayara atınca yeni resimleri de eklemeyi düşünüyorum...
quote:
Araç dıştan orjinal gözüküyor fakat daha önce toplayanlar sağ olsunlar bizi uğraştırmadı. Adamlar diferansiyel kapağının vidalarını bile doğru düzgün sıkmamış. Cidden özensiz iş yapmışlar. Bütün rulmanlar herhalde ucuz olsun diye kore malıyla değiştirilmiş zaten. Hepsi ALLOY marka orjinal Corvette'in USA yapımı rulmanlarıyla değişiyor. Bunun yanında kasa takozlarının da hali aynı şekilde perişan. 16'lık civata takılmış, herhalde daha önce aracı toplayan kişi sökememiş takozları kopartmış bırakmış. Sonra arkadan bakınca niye yamuk duruyo araç diye tırmalayıp duruyoruz..
Şu anda aracın güncel hali, motor dışında sökük durumda ön takım ve arka takım komple. Resimleri bilgisayara atınca yeni resimleri de eklemeyi düşünüyorum...
sabırsızlıkla bekliyorum..merak ettim.
74'te böyle bir tasarım geliştiren Amarıgalı gardeşlerimizi gerçekten canı gönülden yalayasım var
hayırlı uğurlu olsun arabayı bir kenara çekip motorun rölantideki sesini dinleyip demlenmenizi tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
hayırlı uğurlu olsun arabayı bir kenara çekip motorun rölantideki sesini dinleyip demlenmenizi tavsiye ederim
O en son yapılacak iş hocam tamamiyle bir çıksın araç ortaya, depoyu doldurur basarız marşa. Anca yeter bütün gece
aracınız gerçekten mükemmel, zamanında bende bunu görmüştüm, gerçekten son derece ilgi çekici ve çok orjinal bir tasarıma sahip bir araç
La havle vela corvette
maliyet acısından da ortalama bişiler paylasırmısın acaba. belki bu tur restarasyon konularına meraklı arkadaslarımız(Ben gibi) fikir edinmiş olur...