Şimdi Ara

75.000 ytl ye kadar araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 75.000 ytl param var ancak istediğim tarzda gzl ve klas bi araç bulamadım

suv öncelikli olmak üzere 0 km dizel hangi araçları tercih edersiniz ??

• Merhaba Kıyamet Kral,

Özellikle ve/veya mutlaka SUV tarzı mı yoksa sedan, station wagon gibi bir versiyon olabilir mi?

T.G.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Merhaba Kıyamet Kral,

Özellikle ve/veya mutlaka SUV tarzı mı yoksa sedan, station wagon gibi bir versiyon olabilir mi?

T.G.
    bak sorento x-force olabilir iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wejdi

bak sorento x-force olabilir iyi günler

Alıntıları Göster
    editlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 22 Ağustos 2008; 14:04:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKH6

editlendi

Alıntıları Göster
    suv diyo malik. a4 suv mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Alıntıları Göster
    he görmemişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKH6

editlendi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MKH6

editlendi

Editlendi ne demek?

Düzenlendi desek daha düzgün olmaz mı?

Herneyse şunu diyecektim tamki yazıyı değiştirmişsiniz;

Son 20 mesajınızda araç tavsiyesi isteyene sadece 1.8 a4ü önerdiniz,

60-65bin olana baz 1.8 120lik a4 biraz daha yüksek parası olana baz + paketli 1.8 120lik a4,

Biraz daha olana 1.8 160lık,

Biraz daha olana 2.0tdi a4..

Abartmış olmuyormuyuz Malik kardeşim?

Neyse normal araç istese idi bende 1.8 120lik a4 önerecektim zaten

Suv olacak ise o fiyatlarda captiva iyi bir tercih olabilir( 5-6 lira daha üzerine eklenmesi gerekebilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Ama begenirsemde SUV dan vaz gecerim dior yani ben ole anladım

Bu arada bende A4 yazıcaktım ama baktım diesel istiyormuş, parada cok yok, o yuzden A4 olmaz dedim

75K ya diesel SUV arıyan adama A4 gitmez bence hem

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

editlendi

Editlendi ne demek?

Foruma ben uye oldugumda ÖM yada Düzenle tuşarının yerlerinde PM we de Edit wardı

Malikte belki taa ozamanlardan beri uyedir, kanunlar geri işlemez biliyordun değil mi ?

2. olarakta bu kelime artık terim anlamı kazanmıştır o yüzden kullanılmasında sakınca bence yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 22 Ağustos 2008; 14:19:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

editlendi

Editlendi ne demek?

60-65bin olana baz 1.8 120lik a4 biraz daha yüksek parası olana baz + paketli 1.8 120lik a4,

Suv olacak ise o fiyatlarda captiva iyi bir tercih olabilir( 5-6 lira daha üzerine eklenmesi gerekebilir)

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

editlendi

Editlendi ne demek?

düzenlendi demek bumu taktıgın nokta

suv yazısını görmedim jeanden kardeş sağolsun uyardı sonrasında mesjımı ona görede editlemişim

o fiyatlarda aklıma gelen kaliteli prestijli araç ilk a4 dü 75 bin ytl ye göre donanımlı a4 de 120 hplik olduguna göre onu tavsiye ettim

70 bin ytlyede az cok donnanımlı a4 alabiliyorsun pazarlık payını oldugunu unutma

başka biriside o fiyatlarda sedan bir araç isterse a4 den baskasınıda tavsiye ediceğimi zanetmiyorum......bunu abartı olarak algılayablirsinde

36 bin euro 63 bin ytl etmiyormu bak 7 milyara ne güzel donanımlar eklrsin olmadı Wa5 donanımını bile eklersin 70 bin ytlye tamamlamak için

WA5 donanımda ise eğlenceli donanımlr vardır araçı tam olmasada iyi derecede dolu gösteren bir pakettir

kalkıp 50 bin euroluk sedan benzinli araç tavsiye isteseydi A4 1.8 TFSI 160 hplik olanını tercih ederdim

50-60 bin euroya dizel araç tavsiye isteseydi 320 makyajlıı bekle derdim sonucta bunlar bnm kişisel tavsiyeleirm kimseyide bağdaşlastırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 22 Ağustos 2008; 14:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Ama begenirsemde SUV dan vaz gecerim dior yani ben ole anladım

Bu arada bende A4 yazıcaktım ama baktım diesel istiyormuş, parada cok yok, o yuzden A4 olmaz dedim

75K ya diesel SUV arıyan adama A4 gitmez bence hem

quote:

quote:

editlendi

Editlendi ne demek?

Foruma ben uye oldugumda ÖM yada Düzenle tuşarının yerlerinde PM we de Edit wardı

Malikte belki taa ozamanlardan beri uyedir, kanunlar geri işlemez biliyordun değil mi ?

2. olarakta bu kelime artık terim anlamı kazanmıştır o yüzden kullanılmasında sakınca bence yok

Alıntıları Göster
    Nissan QQ ncap testinden en yüksek puanı aldı.Dizel 2.0 full aradığın gibi

• 185 bg, 2400cc, S60 D5 (dizel) düşünülebilir. Alternatifi forum üyelerince daha çok tutulan ve D sınıfının en çok satanı Passat oluyor. (Gerçi diğerlerini Passat'a alternatif olarak görmeliydim belki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

185 bg, 2400cc, S60 D5 (dizel) düşünülebilir. Alternatifi forum üyelerince daha çok tutulan ve D sınıfının en çok satanı Passat oluyor. (Gerçi diğerlerini Passat'a alternatif olarak görmeliydim belki)
    ford smax
  • quote:

185 bg, 2400cc, S60 D5 (dizel) düşünülebilir. Alternatifi forum üyelerince daha çok tutulan ve D sınıfının en çok satanı Passat oluyor. (Gerçi diğerlerini Passat'a alternatif olarak görmeliydim belki)
    Selam,

Kardeş kişisel önerim 10.000 YTL daha bütçen varsa Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D 140hp + 310 Nm. incelemeni tavsiye ederim ..
  • Hiç kullanmadım, ancak geçen hafta bayide Nisan Note bakarken gördüğüm Nissan QASHQAI 2.0 DCI TEKNA EXECUTIVE 4X4 A/T araç çok sıradışı gelmişti. Aracı görmeden denemeden almaycağına göre, inceleyip, test etmeni tavsiye ederim. Üstelik deri koltuklu bir alt modelinde 5.000 YTL'ye yakın bir indirim de vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devr68

Hiç kullanmadım, ancak geçen hafta bayide Nisan Note bakarken gördüğüm Nissan QASHQAI 2.0 DCI TEKNA EXECUTIVE 4X4 A/T araç çok sıradışı gelmişti. Aracı görmeden denemeden almaycağına göre, inceleyip, test etmeni tavsiye ederim. Üstelik deri koltuklu bir alt modelinde 5.000 YTL'ye yakın bir indirim de vardı.
    arkadaslar
    ben 2 ay boyunca 60 70 bin civari dizel ve otomatik on sart olmak uzere arac aradim
    ve sadece 3 arac bulabildim
    1- laguna 1.9 dci otomatik --- 71 bin civarı (favorim buydu)
    2- mercedes B180 -- 80 bin civarı (arac süper, ön görünüşü beğenmedim)
    3- QQ 2.0 dci --- (67500 ytl) ALDIM
    neden QQ
    1- 4x4
    2- 17'' alimünyum alaşım jant
    3- dış görünüş
    4- yağmur sensörü
    5- dizel otomatik
    bu opsiyonları bu fiyata bir arada bulmak zor,

kia, chevrolet, hyundai ve honda nın internet sitesine bile girmedim. (bunlara binmem)

• quote:

Orijinalden alıntı: redkid34

arkadaslar
    ben 2 ay boyunca 60 70 bin civari dizel ve otomatik on sart olmak uzere arac aradim
    ve sadece 3 arac bulabildim
    1- laguna 1.9 dci otomatik --- 71 bin civarı (favorim buydu)
    2- mercedes B180 -- 80 bin civarı (arac süper, ön görünüşü beğenmedim)
    3- QQ 2.0 dci --- (67500 ytl) ALDIM
    neden QQ
    1- 4x4
    2- 17'' alimünyum alaşım jant
    3- dış görünüş
    4- yağmur sensörü
    5- dizel otomatik
    bu opsiyonları bu fiyata bir arada bulmak zor,

kia, chevrolet, hyundai ve honda nın internet sitesine bile girmedim. (bunlara binmem)

Alıntıları Göster
    sorento alma derim.benim görüşüme göre sorentodan suv zevki alamazsın.babamda 2006 amcamda 2008 sorento var ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

sorento alma derim.benim görüşüme göre sorentodan suv zevki alamazsın.babamda 2006 amcamda 2008 sorento var ve deneyimlerime dayanarak söylüyorum.

Alıntıları Göster
    benim 75bin YTLm olsaydı önce o paraya mitsubishi outlander 2.0 tdi bulmaya çalışırdım bulamazsam

yeni forester 2.0 benzinli comfort alırdım (düzü 67, otomatiği 69.5)..Comfortun üst donanımdan tek farkı deri koltk olmamsı önce ARTCARa Cem beye götürüp 1500e falan ful deri yaptırırdım. sonra da bir yerlere götürüp aynı paraya lpg yaptırırdım..Subaru ingiltere websitesi bile resmi olarak foresterları lpg ye çevirip satıyor isteyene...
    alternatif olarak forsterın 2.0 dizeli autoshowa gelecek. benzinliden 4000 falan pahalı olsa 71-72 ye gelir, deriyi yaptırıdık mı 75in altına malolmuş olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

benim 75bin YTLm olsaydı önce o paraya mitsubishi outlander 2.0 tdi bulmaya çalışırdım bulamazsam

yeni forester 2.0 benzinli comfort alırdım (düzü 67, otomatiği 69.5)..Comfortun üst donanımdan tek farkı deri koltk olmamsı önce ARTCARa Cem beye götürüp 1500e falan ful deri yaptırırdım. sonra da bir yerlere götürüp aynı paraya lpg yaptırırdım..Subaru ingiltere websitesi bile resmi olarak foresterları lpg ye çevirip satıyor isteyene...
    alternatif olarak forsterın 2.0 dizeli autoshowa gelecek. benzinliden 4000 falan pahalı olsa 71-72 ye gelir, deriyi yaptırıdık mı 75in altına malolmuş olur...

Alıntıları Göster
    Benim aklıma gelmemişti, bu Forester önerisine katılıyorum

• quote:

Benim aklıma gelmemişti, bu Forester önerisine katılıyorum

Alıntıları Göster
    Yeni Honda Accord Donanımı çok iyi Fiyat 69.500 YTL
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Yeni Honda Accord Donanımı çok iyi Fiyat 69.500 YTL

Alıntıları Göster
    arkadasım 70.000 ytl ye SUZUKİ GRAND VİTARA al cok güzel arac aksesuarlarıyla daha bi sportif oluyo
    hemde arazide cok yetenekli ... japon arabası saglam araclardır ...
    zengin donanamıyla 70.000 ytl fiyatıyla rakiplerinden daha ucuz ... Bence SUV al o paraya Suzukiyi önerririm

75.000 ytl ye kadar araba önerisi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.