Bildirim
75-150 ytl arası motosiklet-mobilet önerileriniz(bütçe kısıtlı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O fiyata bisiklet bile alamazsın. Motor alcaksan en az 1000 YTL yi gözden çıkarman lazım. -
evet, verdigin rakamlari en az x10 demen lazim. yoksa sen bir 0 daha mi attin paradan? -
bi kaç arkadaşımdan duydumda aldık ettik dediler..
75-150 olmasında hadi en fazla 250 ytl olabilir?
scooter tarzı yada 50cc lik bi motosiklet bulamazmıyım -
Valla baya zor bulman hadi buldun o fiyta alacağın motor ekmeğini yemiştir zaten ve bi o kadar da masraf yapman gerekecektir -
Ankarada diyosun işi o bozuyor sizin orada fiyatlar nedir bilemem ama buradan 250 ytl,ye gayet iyi iş görecek mobilet pejo bulabilirsin daha geçen gün bi abime pejo aldık 250,ye -
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
Ankarada diyosun işi o bozuyor sizin orada fiyatlar nedir bilemem ama buradan 250 ytl,ye gayet iyi iş görecek mobilet pejo bulabilirsin daha geçen gün bi abime pejo aldık 250,ye
illa ankara demyorumduruma göre yakın illerden ile gidip alabilirim..
ucuz olsun istiyorum
(50 cc ler ehliyet gerekirmiyr diyrlar ma o paraya bulabilirmiyim onu bilemiyorum)
fiyatı ucuz-az yaksın-2 kişiyi taşısın(tekleye tekleye gitmesin)görünümü iyi olsun
bu şartlarda bi mobilet yada motosilet önerirmisiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: __MyStikal__
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
Ankarada diyosun işi o bozuyor sizin orada fiyatlar nedir bilemem ama buradan 250 ytl,ye gayet iyi iş görecek mobilet pejo bulabilirsin daha geçen gün bi abime pejo aldık 250,ye
illa ankara demyorumduruma göre yakın illerden ile gidip alabilirim..
ucuz olsun istiyorum
(50 cc ler ehliyet gerekirmiyr diyrlar ma o paraya bulabilirmiyim onu bilemiyorum)
fiyatı ucuz-az yaksın-2 kişiyi taşısın(tekleye tekleye gitmesin)görünümü iyi olsun
bu şartlarda bi mobilet yada motosilet önerirmisiniz
valla hic gulecegim yoktu, o sartlarda bulursan bende alirim bir tane o para
-
-
arkadas ban'lanmis.. -
İlginç bir başlık. -
quote:
Orjinalden alıntı: canozgur
İlginç bir başlık.
bi o kadar da saçma bence -
quote:
Orjinalden alıntı: ^Biotech^
evet, verdigin rakamlari en az x10 demen lazim. yoksa sen bir 0 daha mi attin paradan?
hehe süper yh bi sıfır daha mı attın -
dostum motordan anlar mısn bilmemde 150 ytl'ye bence sen pejo felan değilde bi airsal veya glardoni makinası al onu sağlam bi çatıya oturt bi ustayada ayarlat rahat rahat binersin -
O fiyata çift tekerlek vermezler -
Bisiklet dişlisi isterse verebılırım. -
quote:
Orjinalden alıntı: airspeed
Bisiklet dişlisi isterse verebılırım.
-
250 ytl ye alırsın mobilet ne 1000 ytl si
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X