Şimdi Ara

75-80 Bin TL.'si Olupta Dizel Otm.Araç Arayan Geniş Kitlenin Okumasını Tavsiye Ederim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
11.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 aydır kullandığım ve gerçekten memnun kaldığım aracımı şiddetle tavsiye ederim .80000 tl'ye kadar 2. el full paketini bulabilirsin. Araç Kia Cerato 2016 1.6 CRDI Consept Plus modeli. Sunroof ,Koltuk Isıtma , Güvenlik paketleri, Geri görüş kamerası , torpido soğutması , Bluetooth bağlantı vs. var. Ayrıca araç 136 Hp performans konusunda seni hiç üzeceğini düşünmüyorum. Youtube'da bi kaç türkçe videoda var izleyebilirsin. Yakıtı konusunda 10000 km tecrübemle şehir içi 6.5-7.5 lt arası . Şehir dışı 5 -6 lt arası yakıtı var diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 26 Nisan 2017; 10:23:48 >
  • hassin kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. Birkaç defa yazdım ama sanırım gözden kaçtı. Sedan araç benim işime yaramaz. Ceed'e bakacağım. Sanırın aynı özellikler onda da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 allure hem bildiğiniz hem de fiyatına göre rakiplerinden daha fazla şeyler sunan bir araç. Örnek ilândaki gibi dolu bir araç bulmaya çalışın bence:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-allure-premium-pack-356414889/detay

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Bu aracı gördüm. Km.si yüksek diye elemiştim. Bi tane 10 bin km de spor paket buldum. Anlaştık sayılır kısmetse onu alacağım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 26 Nisan 2017; 19:35:5 >
  • Eat6 şanzımanlı 120 HP dizel motorlu bir Allure 308 sizin ilacınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: logicman

Bu aracı gördüm. Km.si yüksek diye elemiştim. Bi tane 10 bin km de spor paket buldum. Anlaştık sayılır kısmetse onu alacağım. Teşekkürler.

Hocam kusura bakmayın da 45 bin km nedirki?Bu motorlar çok uzun kmler boyunca sorunsuz giderler .

• Doğru söylüyorsunuz ama. Ben yılda 15 bin yapıyorum. 10-15000 km de olanı alırsam 2 sene sonra ancak bu km ye gelecek. Ve hala satılabilir durumda olur. Ama 75-80 bin km. Nin satışı daha zor olur diye düşünüyorum. Yoksa bu araç bakım yapılıp 300-400 bin km rahat binilir. Trafikte 700 bin km de eralar cirit atarken lafı bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logicman -- 26 Nisan 2017; 21:28:59 >
  • Ben de arka koltukların dar olduğunu bilerek 308 manuel aldım. Ama şimdi dar falan gelmiyor mis gibi biniyoruz

manuel olarak beğendiğim başka seçenekler yok değil (özellikle makyajlı 136lık ceed) ama dizel otm alacak olsam yine 308 alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 var diye demiyorum ama bağımlılık yapma riski var resmen başka aynı sınıf arabaya binince yeterli gelmiyor araçlar.

Not. Eski kasa kullanıcısı

• 308 maalesef hakedilen değeri görmüyor. Bu da ikinci elde fırsat oluşturuyor
  • spor paket ne ki? allure+ spor paket mi?
  • deniz1010 D kullanıcısına yanıt
    Evet allure+comfort+performance (sport) paket var araçta. Ben bunların yerine premium olsun isterdim ama 2.elde ne varsa o oluyor malum. Kısmet artık.
  • atlaya atlaya okudum. sözün özü bir tek 308'in motoru performanslı, diğerleri hikaye demişsin de herşey de motor değil ki arkadaşım. fransız kalitesizliği olduktan sonra motoru iyi olsa ne yazar? ben golf'ü motoru için değil genel kalitesi için aldım. motoru da iyi ama pejo motoru kadar iyi olmayabilir, nop.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Atlatlaya atlaya değilde 2 dakika zaman ayırıp tam okursanız daha iyi anlarsınız. Benim golf alacak kadar param yok. 4-5 yaşında araba istemiyorum. Param Olsada geçmişte yaşadığım bir sorun yüzünden arabaya ısınamıyorum. Bunu ztn belirttim ilk yazıda. Aracın iyiliği kötülüğü konusuna hiç girmedim. Güle güle kullanın aracınızı. Ama siz de var diye golfün iyi olduğunu yada ben beğendim diye 308 in iyi olduğunu kimse iddia edemez. Özel olarak golfe yönelik bir bilgi de paylaşmadım. Ben sadece fikrimi paylaştım. İyi günler.

• Araçlardan çok anlamam ama yazınızı bir solukta okudum. Bence Türkçenizde hiç de sorun yok. Anlatımınız da çok içten olmuş.Tebrikler. Forumda böyle konuları çok fazla göremiyoruz. Keşke sizin gibi araç arayan her arkadaş da tecrübelerini burada paylaşsa bence çok faydalı olur. Umarım istediğiniz aracı en kısa zamanda alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logicman

Atlatlaya atlaya değilde 2 dakika zaman ayırıp tam okursanız daha iyi anlarsınız. Benim golf alacak kadar param yok. 4-5 yaşında araba istemiyorum. Param Olsada geçmişte yaşadığım bir sorun yüzünden arabaya ısınamıyorum. Bunu ztn belirttim ilk yazıda. Aracın iyiliği kötülüğü konusuna hiç girmedim. Güle güle kullanın aracınızı. Ama siz de var diye golfün iyi olduğunu yada ben beğendim diye 308 in iyi olduğunu kimse iddia edemez. Özel olarak golfe yönelik bir bilgi de paylaşmadım. Ben sadece fikrimi paylaştım. İyi günler.

arkadaşım, bir eleştiride irite olacaksan hiç konu açma, yazma. tutturmuşsun bir motor, motor. ben de dedim ki iş sadece motor olsa haklısın, 308 en iyi olabilir kendi sınıfında ama motora binmiyoruz sonuçta arabaya biniyoruz. genel araç kalitesi olarak da 308 bir golf kadar iyi değil dedim. ne var yani karşılaştırmayalım mı? hb her araç golf'le karşılaştırılır. clarkson'un hangi hb araç yazısını okursan oku golf'le karşılaştırır. zira hb'nin referans aracı golf'tür. golf bu sınıfın lokomotifidir, diğerleri de vagonu.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ok. Teşekküerler.

• 308'in arka koltuk darlığı konusuna bakmak için dün peugeot showroomuna gittim.

Boyum 1.84, sürücü koltuğunu kendime göre ayarladım. Sonra tam arka koltuğuna geçtim

Diz mesafesi tam sınırdaydı ama değmiyordu koltuğa

Beni asıl düşündüren arka koltuk sırt tarafı biraz sertti. Active donanımı idi belki allureda daha rahattır

Kısacası 1.85'e kadar olan boylarda diz mesafesinde bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  • pasenger kullanıcısına yanıt
    Teşeklürler. Beğenmenize sevindim.

• ultrati4 U kullanıcısına yanıt
    Ben de çok rahatsız olmadım. Ama aynı sınıftaki diğer araçlardan 5-6 cm daha dar orası kesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.