Şimdi Ara

75-80 civarı aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar 5 kişilik ailem için (2 yeni doğacak bebek+ 3 yaşında çocuk) uzun yıllar kullanabileceğim otomatik araç arayisindayim. Kriterlerim 2015 üzeri, 50bin km altı ve geniş bagajli bir araç olması yönünde. Fluence dizel icon ve Corolla arasında kaldım. Bu hafta bu işi halletmek istiyorum. Sizlerin önerisi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Station,MPV veya Hafif Ticari bakmak sizin için daha mantıklı olmaz mı?

• Senin ilacın verso ya da bulabilsen c max 1.6 tdci işini görür courier de fena seçenek değel

• Fluence şirket aracı olarak uzunca kullandım, hiç güzel bir araç değil, hiç tavsiye etmem.

Yakın zamanda kendim Toyota Corolla aldım. Çok memnunum şu kısa sürede. Gneişlik, konfor gayet başarılı.

Bence çok arada kalmayın, Corolla araştırın derim. Ama dizelde performansı düşük, benzinli alıp tüp taktırsanız daha rahat edersiniz bütçe bakımından.
  • Teşekkürler görüşleriniz için.mpv çok araştırdım. Otomatik olanlar çok pahalı, ayrıca özellikle grand Picasso için yedek parça konusunda oldukça maliyetli diye öğrendim. Bu yüzden Fluence ve Corolla üzerinde yoğunlaştım. Bugün 1.6 advance otomatik için 101 bin fiyat aldım. İkinci ele 100 bin vermem ama sıfır için kendimi zorlayacagim sanırım. Yakıt hususunda beni yoracaginin farkındayım ama senede ortalama 10 bin km yol yapıyorum. idare edeceğiz artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.