Şimdi Ara

75 bin TL Dizel otomatik ilk araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başlıkta da belirttiğim gibi araç bilgisi sıfır olan bir ailenin ilk aracı olacak bu araç,

75 bin tl civarında hatchback dizel otomatik bir araç arıyoruz.

bu aracı seçerken nelere dikkat etmeliyiz, aracı almadan önce nelere dikkat etmeliyiz yardımcı olursanız sevinirim.

sizce neden? hangi modellere yönelmeliyiz.

örnek olarak şu araca böyle bir fiyat vermek ne kadar mantıklı ? 744909952

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyto91 -- 13 Ekim 2019; 21:34:59 >

• 75 TL'ye oyuncak araba alabilirsin
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    75 bin TL yav sen renocu abiye benziyosun ilanda verdiğim araba hakkında ne düsünüyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto91

75 bin TL yav sen renocu abiye benziyosun ilanda verdiğim araba hakkında ne düsünüyosun
    Fiyat yüksek sanki . 100 bine sıfır elantra satıyorlar .Hyundai bayisine bir uğra derim .
  • uzun süredir piyasayı takip etmiyorum, o yüzden o fiyata şu alınır gibi yorum yapmayacağım. ama 1.5 yıldır clio 4 kullanıyorum o yüzden ilanda ki araç hakkında birkaç yorum yapayım.

öncelikle yakıt/performans konusunda daha iyi b segment araç yoktur. edc şanzıman motorla çok uyumlu ve çok keyifli bir araç. yakıt çok az performansı çok tatmin edici. ayrıca motor çok dayanıklı.

icon donanım paketi ise baya dolu, donanım olarak fazlasıyla tatmin eder. ama bagaj çok küçük, ayrıca arka koltuk diz mesafesi çok kısa. aile için ne kadar uygun onun yorumunu artık size bırakıyorum.

o fiyatlara çıkmışken 3-5 daha verip en az 2018 model makyajlı fabrika garantili clio almanı öneririm. garanti ve servis konusunda bence renault en iyisi, bu güne kadar akü, baskı balata, direksiyon, silecek motoru ve aklıma gelmeyecek ıvır zıvır şeyleri hep garantiden yenilettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.