Telefon tarifem sona eriyor. Tivibulu tarifelere geçmeyi düşünüyorum.Ancak daha önce tivibu kullanmadım.Etrafımda da kullanan yok.Amacım sinema ağırlıklı.
“750DK + 1000 SMS + 4GB” tarifesine Tivibu Sinema Paketi; 35 tl * 24 ay “750DK + 1000 SMS + 6GB” tarifesine ise Tivibu Süper Paket 45 tl* 24 ay
Tivibuyu tavsiye eder misiniz? Kanal geçişleri yavaş mı? Sinema kanalları İşe yarar mı? İnternette yayın akışını bulamadım.Böyle bir site var mı? Sinema paketi ile süper paket arasında çok fark var mı? Tivibu Ev paketlerinde kampanya kapsamında sadece SD paket yer almaktaymış.Sizce alınır mı?
Sd alınmaz tivibu uydu değil internet altyapısı iyiyse ip tv alınmalı.
yani bu kampanya ile tivibu ev sd yada tivibu uydu hd mi veriyorlar. Tivibu ev kampanya kapsamında vermiyorlar diye biliyordum. Sd bence de bu saatten sonra alınmaz. Sinema kanalları idare eder ama çok sansürlü bilesiniz. Ben tivibu go kullandığım için uydu hakkında bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Sd alınmaz tivibu uydu değil internet altyapısı iyiyse ip tv alınmalı.
hocam tivibu uydu ile tivibu ev arasında fark tam olarak nedir biliyor musunuz ? Yani baştan başlat gibi özellikler tivibu uyduyu internete bağlayınca da oluyor mu ?
Hayır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme