Şimdi Ara

750 dk 6000sms 3gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vodafone freezone 500dk 5000sms 2gb a 25 lira veriyordum bugun 1 yillik taahhutum bitti vodafone a gittim 750dk 6000sms 3gb a cikarttim taahhutsuz fiyatı 49 tl ancak 12 ay taahhute 39 tl oluyor. Yillik abineligi subede yapamadilar paket devreye girince 542 yi arayip yillik abonelige cevirtin fiyati 39 a dusurun dediler tamam dedim. Az once tarife devreye girdi ancak 542 de bir turlu musteri temsilcisine baglanamadim cildirdim kapattim. Nasi musteri temsilcisine baglanabilirim? Ayrica bu taahhut isi dedikleri gibi telefondan olabiliyor degil mi ?

Ayrica tarife devreye girince bi de mesaj gelmis faturali esnek tarifeye gecenlere ozel 3 aylik 3gb internetinizi kullanabilirsiniz diye , su an sorguladigimda 750dk 6000sms 6gb gozukuyor. Simdi interneti kullandikca benim kendi 3 gb imdan mi dusecek yoksa hediye 3 gb tan mi dusecek ?

• Esnek 3 gb tarifesine geçmişsiniz
    Tarife detaylarında;
    "..12 Ay taahhüt verip kampanyalı fiyattan faydalanabilmek için ESNEK KAMPANYA yazıp 7000‘e ücretsiz kısa mesaj göndererek kayıt yaptırabilir"
    ..
    diyor
    Yani 12 ay sözleşme başlatmak için
    ESNEK KAMPANYA yazıp 7000 e göndermelisiniz

Vodafone müşteri hizmetleri servisi için 7000 i aramalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefonda arayip halletmek istiyorum o islemi. 7000 i aradığımda da baglanamadim canli birine. Benim yeteneksizligim mi anlayamiyorum bir turlu konusabilecegim bi insan cikmiyo karsima 3 e bas 5 e bas derken sinirleniyorum . Nasil musteti temsilcisine baglanirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireneo

Hocam ben telefonda arayip halletmek istiyorum o islemi. 7000 i aradığımda da baglanamadim canli birine. Benim yeteneksizligim mi anlayamiyorum bir turlu konusabilecegim bi insan cikmiyo karsima 3 e bas 5 e bas derken sinirleniyorum . Nasil musteti temsilcisine baglanirim ?

Şuna buna basın dediği yerlerde,seçeneklerin en sonunda "müşteri hizmetlerine bağlanmak için şuna basın" diycektir,biraz beklerseniz onu bulursunuz
    Vodafone hattım yanımda olmadığı için net cevvap veremedim
    Yine bağlanamazsanız Vodafone foruma yazın ilgileniyorlar
    http://forum.vodafone.com.tr/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.